GiorgosGreko
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2023
- Like
- 228
- Πόντοι
- 21
Φιλοσοφικές συζητήσεις στα νήματα του bou βλέπω
Δεν βρέχει, σε φτυνουνε!Μη μπερδευεσαι με καχυποψιες. Απο μενα δεν ειχες ποτε προβλημα , ουτε θα εχεις ποιητρια του μπου.
κριμα και εγω σε ετοιμαζα ντουετο να παιξεις στην μανταλενα ναμπερ 2νησιωτησ οχι,αλλα παραθαλασσιοσ ναι.
η αληθεια ειναι πως μολις πεσανε 2 ψιχαλεςΔεν βρέχει, σε φτυνουνε!
Μου αρέσει που κάθεσαι και απαντάς στον μαϊντανό!Αγαπημενε μου !
Γενικα δεν ειμαι καχυποπτη με τους ανθρωπους !
Δεν γνωριζομαστε δεν σε ξερω δεν με ξερεις !
Ανταλλαξαμε καποια μηνυματα στο βαιμπερ και αναφερθηκα σε καποιες πτυχες τις προσωπικης μου ζωης !
Δηλαδη αυτο που ξερουν ολοι
Με λενε ελενα δεν ειμαι απο αθηνα και ειμαι μανουλα !
Υ Γ...απο τα λεγομενα σου μπορει καποιος να φανταστει οτι εσυ ξερεις κατι που δεν ξερουν οι υπολοιποι !
Και ετσι για το τυπικο !
Λεω μονο οσα θελω εγω !
Δεν εμπιστευομαι ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ !
κατσε ρε φιλε μην τον αποπαιρνης ξερεις ποσο εχει παει το ματσακι στην λαικηΜου αρέσει που κάθεσαι και απαντάς στον μαϊντανό!
Καλημέρα φίλε μου καλέ.κατσε ρε φιλε μην τον αποπαιρνης ξερεις ποσο εχει παει το ματσακι στην λαικη
Καλημερα γλυκε μου !
Καλημέρα στις κυρίες και του κυρίους..
Θα ήτο μεγάλη μας χαρά κυρία Έλενα εάν ερχόσασταν στο νήμα των ..
(Οι παππούληδες καί οι μικροτσούτσουνοι του bou) να μας πείτε μια γλυκιά καλημέρα
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ !!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα φίλε μου καλέ.
Κυρία μού είμεθα όλοι γέροντακια μία πρωινή αύρα θα μας έδινε μια νότα ζωής.Καλημερα γλυκε μου !
Συγνωμη πρωτη φορα ακουω γι αυτο το νημα !
Αφου με θελετε να ερθω στην παρεα σας να ερθω ρε παιδια !
Χατίρια δεν χαλάω!
KALHMERA arxonta
Καλημέρα στις κυρίες και του κυρίους..
Θα ήτο μεγάλη μας χαρά κυρία Έλενα εάν ερχόσασταν στο νήμα των ..
(Οι παππούληδες καί οι μικροτσούτσουνοι του bou) να μας πείτε μια γλυκιά καλημέρα
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ !!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα φίλε μου καλέ.
Συγνώμη φίλε μου καλέ που απέσπασα την κυρία έλενα για ολίγον χρειαζόμαστε και εμείς τα παπουδια ι μία καλημέρα από μία καλή κυρία.KALHMERA arxonta
αν η αποσπαση ειναι περιορισμενου χρονου καλως επραξεςΣυγνώμη φίλε μου καλέ που απέσπασα την κυρία έλενα για ολίγον χρειαζόμαστε και εμείς τα παπουδια ι μία καλημέρα από μία καλή κυρία.
Μπορει να θελουμε να την υιοθετησουμε ...που ξερειςαν η αποσπαση ειναι περιορισμενου χρονου καλως επραξες
....κοριτσαρε, στο ειπα παραπανω αλλα εσυ νομιζες οτι το εγραψα για να διαβαλλω τα μελη του νηματος και μου "την ειπες"Καλημερα γλυκε μου !
Συγνωμη πρωτη φορα ακουω γι αυτο το νημα !
Αφου με θελετε να ερθω στην παρεα σας να ερθω ρε παιδια !
Χατίρια δεν χαλάω!
νομιμη υιοθεσια η υπαρχει στην μεση παρανομιαΜπορει να θελουμε να την υιοθετησουμε ...που ξερεις
Οχι αγαπητε ,νομιμη υιοθεσια η υπαρχει στην μεση παρανομια
παχυλες οι συνταξεις των 700 ευρωΟχι αγαπητε ,
Το νημα των παππουληδων βριθει αποχασοδικηδεςδιαπρεπεις νομικους .Οποτε ολα θα γινουν νομιμα
Θα κανουμε και χορηγία , ποσοστό των παχυλων μας συντάξεων
Ειπαμε ρε φιλε συνταξεις , τις εθνικες ενοουμε , 426 ευρω ....χαλαρωσε .....παχυλες οι συνταξεις των 700 ευρω
σας τα δινουν ολα μαζι η σε δοσειςΕιπαμε ρε φιλε συνταξεις , τις εθνικες ενοουμε , 426 ευρω ....χαλαρωσε .....
Να ερωτηθηή επ αυτού ο κύριος Μπλιζ.νομιμη υιοθεσια η υπαρχει στην μεση παρανομια
388€ εγώ.Ειπαμε ρε φιλε συνταξεις , τις εθνικες ενοουμε , 426 ευρω ....χαλαρωσε .....