pablo stamos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 4.769
- Πόντοι
- 446
Εδιμβούργο στα μέρη σου;Μόνο μαζί μου Θα πας ταξίδια
Εδιμβούργο στα μέρη σου;Μόνο μαζί μου Θα πας ταξίδια
Κάτσε κερδισμένος θα βγειςεγω παντοσ σε καμια περηπτοση δεν θα εφευγα.
Εγώ μεγαλώσει εγώ στα λονδιναΕδιμβούργο στα μέρη σου;
Ρε... αυτό έγραψα κι ο Πολυζώης Εδιμβούργα μου έλεγεΕγώ μεγαλώσει εγώ στα λονδινα
πρεπει να κανω ακρυβωσ 10 ωρεσ δρομο πυγαιν ελα γιατι μενω αρκετα μακρια αλλα χαλαλι τησ.με την πρωτη ευκαιρια οποσδυποτε.Κάτσε κερδισμένος θα βγεις
Άντε μπας και με ξεχάσει... για καμιά βδομάδα λέμε τώρα..
Κουνια που σε κουναγε....εισαι καταδικασμενος.Κάτσε κερδισμένος θα βγεις
Άντε μπας και με ξεχάσει... για καμιά βδομάδα λέμε τώρα..
Εσύ ειδικά με τόσα κεράσματα που της κάνεις πρέπει να της πεις.. καλά ρε Έλενα αλλού τρως και πίνεις κι αλλού πας και το δίνεις;Κουνια που σε κουναγε....εισαι καταδικασμενος.
Για παντα.
Εχουμε ελευθερη σχεση... ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει...Εσύ ειδικά με τόσα κεράσματα που της κάνεις πρέπει να της πεις.. καλά ρε Έλενα αλλού τρως και πίνεις κι αλλού πας και το δίνεις;
Ο πολυζωης μόλις πάει το ρολόι 9 κοιματεΡε... αυτό έγραψα κι ο Πολυζώης Εδιμβούργα μου έλεγε
Που ναι κι αυτός... μετά το δελτίο καιρού κοιμάται αμέσως.. αμαν πια
Γι αυτό δεν βαριόμαστε ποτέ!Εχουμε ελευθερη σχεση... ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει...
ΕνδιαφέρονΓι αυτό δεν βαριόμαστε ποτέ!
ΕνδιαφέρονΕχουμε ελευθερη σχεση... ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει...
Κσι αγαπιομαστε τρελά...με παθος....Γι αυτό δεν βαριόμαστε ποτέ!
Στην Φρανκφούρτη έχει κάτι φυλακές υψίστης ασφαλείας φοβερέςΠαμε Γερμανια τα Χριστουγεννα;
η γιουροβυζιον καγκελο
τυχερος αυτος που θα ερθει πρωτος ριξε συρμα μονο μην μας παρουν το πτωμα και μεινουμε στον ασσο ρε νουνα.....και η διάθεση στα ύψη
Εγώ θα είμαι η τυχερή!τυχερος αυτος που θα ερθει πρωτος ριξε συρμα μονο μην μας παρουν το πτωμα και μεινουμε στον ασσο ρε νουνα
θα ισιωσεις εσυ και ο αλλος θα πηγαινει σαν στραβοσουγιαςΕγώ θα είμαι η τυχερή!
Έχω συνέχεια εξάψεις!
Λέω σε μια φίλη μου :
Μα τι τι έχω επιτέλους και όλο ζεσταινομαι ??
Μόλις κάνεις σεξ μου λέει θα έρθεις στα ίσια σου
Καλημερα Ελενα.