Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.116
- Πόντοι
- 1.056
καλα.εδω τα ιδια.βαρετα.Τι εγινε πως παει ολα καλα;
καλα.εδω τα ιδια.βαρετα.Τι εγινε πως παει ολα καλα;
κοματαρεεσ ολλα τα παλια λαικα.και μενα μου αρεσουνε.......
.
Ουκ εν το πολλώ το ευ!
Παιδεία τοις μεν νέοις σωφροσύνη, τοις δε πένησι πλούτος, τοις δε πλουσίοις κόσμος...........(Διογένης
Κυνικός φιλόσοφος).
δεν λεω εγω να ασπρισουμε που βρηκατε ευκαιρια ολοι μαζι και το κανατε εδω μεσα φιλοσοφικη σχολη οχι τιποτα αλλο θα μπει ο δασκαλος να διαβασει και θα σας κραξει που του παιρνεται την δουλειαΓια να αποκτήσει κάνεις γρόσια ,άλλος τρόπος δεν είναι πρέπει να χει μεγάλη τύχη ,να ευρη στραβον κόσμο και να είναι αυτός με ένα μάτι, δεν του χρειάζονται δύο.
Πρέπει να φάει σπίτια να καταπιεί χωράφια , να βουλιάξει καράβια , με 36% θαλασσοδάνεια ,το διάφορο κεφάλι.
( Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης Έλληνας συγγραφέας)
Εδώ το νήμα είναι για σοφιστικέ άτομα!δεν λεω εγω να ασπρισουμε που βρηκατε ευκαιρια ολοι μαζι και το κανατε εδω μεσα φιλοσοφικη σχολη οχι τιποτα αλλο θα μπει ο δασκαλος να διαβασει και θα σας κραξει που του παιρνεται την δουλεια
Εδώ το νήμα είναι για σοφιστικέ άτομα!
Γιατί αν περιμένετε την νηματοθετρια να βάλει γυμνή φωτο καληνύχτα και ξημέρωσε !
α ρε ανεπαναλυπτε πολυζωη αλανι.ωραιοοοσ.δεν λεω εγω να ασπρισουμε που βρηκατε ευκαιρια ολοι μαζι και το κανατε εδω μεσα φιλοσοφικη σχολη οχι τιποτα αλλο θα μπει ο δασκαλος να διαβασει και θα σας κραξει που του παιρνεται την δουλεια
την πιο γλυκια μου καλημερα απο καρδιασ.Εδώ το νήμα είναι για σοφιστικέ άτομα!
Γιατί αν περιμένετε την νηματοθετρια να βάλει γυμνή φωτο καληνύχτα και ξημέρωσε !
Ναιιιι!!!Κουίζ!!
Ποια είναι πολύ καλά??
Τέλεια θα έλεγα!
Ποια θα σας βασανίζει για καιρό ακόμα??
Ποια έκανε γενικό σέρβις και έγινε καινούρια?
Ποια σήμερα είναι πολύ χαρούμενη??
Αγάπη μου εσύ ομορφιά μου.καθολου δεν μας βασανίζεις.σ αγαπάμε.Κουίζ!!
Ποια είναι πολύ καλά??
Τέλεια θα έλεγα!
Πολυ χαιρομαι...παρα πολυΚουίζ!!
Ποια είναι πολύ καλά??
Τέλεια θα έλεγα!
Συδερενια.παρα πολύ χαρικα.απο δω και πέρα πάντα μόνο να γελάς και να είσαι χαρούμενη, και να έρθω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία όπως σου είχα πει.ειμαι πολύ χαρούμενος που είσαι και πάλι καλά.πολυ μεγάλη χαρά μου έδωσες.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα αυτους τους μήνες που περάσα τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία μου και σας είχα δίπλα μου να σας ευχηθώ να είσαστε πάντα καλά και να προσέχετε την υγεία σας!
Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό και δεν με νοιάζει ο πονος τον πόνο τον αντέχω!Έλενα εύχομαι υγεία κ ότι κ αν σε βασάνιζε να είναι μια κακιά ανάμνηση
Δεν είπαμε ένα κακό όνειρο που πέρασε ήταν.ετσι θα λες.εχεις αληθινούς φίλους που σ αγαπάνε πραγματικά στους οποίους θέλω να πιστεύω ότι έχω προστεθεί και εγώ.Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό και δεν με νοιάζει ο πονος τον πόνο τον αντέχω!
Το ψυχολογικο κομμάτι ήταν το πιο δύσκολο είμαι πολύ τυχερή που έχω δίπλα μου φίλους συγγενείς που με αγαπάνε και με στήριξαν πάρα πάρα πολύ!
Και όλους εσάς που μου δείξατε την αγάπη σας και πιστέψτε το είχα πολύ ανάγκη!
Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ πάλι!
Να προσέχετε τον εαυτό σας και να τον αγαπάτε!
Άλλο από την υγεία μας δεν είναι τίποτα πιο σημαντικό!
Σας ευχαριστώ!
Ένα κακό όνειρο που πέρασε ήταν δεν είπαμε? έτσι θα λες.εχεις αληθινούς φίλους που σ αγαπάνε πραγματικά στους οποίους θέλω να πιστεύω ότι έχω προστεθεί και εγώ.ανθρωπους σαν εσένα θέλω φίλους μου έχουν ευγένεια και καλοσύνη που είναι και τα 2 είδη προς εξαφάνιση στην εποχή μας.Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό και δεν με νοιάζει ο πονος τον πόνο τον αντέχω!
Το ψυχολογικο κομμάτι ήταν το πιο δύσκολο είμαι πολύ τυχερή που έχω δίπλα μου φίλους συγγενείς που με αγαπάνε και με στήριξαν πάρα πάρα πολύ!
Και όλους εσάς που μου δείξατε την αγάπη σας και πιστέψτε το είχα πολύ ανάγκη!
Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ πάλι!
Να προσέχετε τον εαυτό σας και να τον αγαπάτε!
Άλλο από την υγεία μας δεν είναι τίποτα πιο σημαντικό!
Σας ευχαριστώ!
Δεν πιστεύω να αγαπάς κι άλλες εκτός από εμένα???Δεν είπαμε ένα κακό όνειρο που πέρασε ήταν.ετσι θα λες.εχεις αληθινούς φίλους που σ αγαπάνε πραγματικά στους οποίους θέλω να πιστεύω ότι έχω προστεθεί και εγώ.
Ένα κακό όνειρο που πέρασε ήταν δεν είπαμε? έτσι θα λες.εχεις αληθινούς φίλους που σ αγαπάνε πραγματικά στους οποίους θέλω να πιστεύω ότι έχω προστεθεί και εγώ.ανθρωπους σαν εσένα θέλω φίλους μου έχουν ευγένεια και καλοσύνη που είναι και τα 2 είδη προς εξαφάνιση στην εποχή μας.