Κανονιζουμε καποια στγμη που θα εισαι ανετος τοτε ποτακι και μετα...
Αν αυτό απευθύνεται σε μένα, μετά χαράς, αν όχι, αχ-βαχ
Κανονιζουμε καποια στγμη που θα εισαι ανετος τοτε ποτακι και μετα...
δεν το τερματησα καθολου εχω ένα συναδερφο ακρινβως ετσιΝταξ, το τερμάτισες τώρα, γιαυτό άλλωστε ρώτησα, γιατί υπάρχουν και όρια και ισορροπίες που καλό είναι να μη παραβιάζονται.
δεν το τερματησα καθολου εχω ένα συναδερφο ακρινβως ετσι
με πηρε τηλεφωνο πριν κ του λεω αυριο παμε για καφε κ μου λεει δεν ξερω θα συζητησω με την γυναικα κ θα σου πωΤον καψερόοοοοο!!!
Σε σενα φησικαΑν αυτό απευθύνεται σε μένα, μετά χαράς, αν όχι, αχ-βαχ
Σε σενα φησικα
Πειραχτηρι ειπαμε ιδιες υπηρεσιεςoutcall & anal...
πάμε παρακάτω...Πειραχτηρι ειπαμε ιδιες υπηρεσιες
Να ρωτησω κατι μπορει να πει την γνωμη του οποιος θελει φυσικα με ενδιαφερει αυτων που θελουν ραντεβου μαζι μου
Που θα σας βολευε να με δειτε?
Στο χωρο μου ν φαληρο κυριως?in call δηλαδη
Η σε ξενοδοχειο στο κέντρο prive, bill outcall
Θα ηθελα να δω την γνωμη σας και τι θα σας αρεσε υπηρεσίες τιμες τα ιδια
Καλησπερα , κέντρο πριβέ .. και όταν το αποφασίσεις θα είμαι ο πρώτος που θα δεις !Να ρωτησω κατι μπορει να πει την γνωμη του οποιος θελει φυσικα με ενδιαφερει αυτων που θελουν ραντεβου μαζι μου
Καλησπερα , κέντρο πριβέ .. και όταν το αποφασίσεις θα είμαι ο πρώτος που θα δεις !
Μπορείς να συνδυάσεις και τα δυο. Στο Φάληρο κοντά εχει κάποια πορνό ξενοδοχεία (πχ Ολύμπικ) η ακόμη και Καλλιθέα που ειναι κοντά (λακομπα) όποτε να ειναι όλοι ευχαριστημένοι και εσυ να μην κουράζεσαι.Να ρωτησω κατι μπορει να πει την γνωμη του οποιος θελει φυσικα με ενδιαφερει αυτων που θελουν ραντεβου μαζι μου
Αυτο δεν αλλάζει η συμπεριφορά μου ο στοχος μου ειναι αυτος να σε κανω να νιωσεις σαν να ειμαι η κοπελα σου να σου κανω ερωτα φιλια χαδια και η πορνη σου μαζιIncall φυσικά, όχι μόνο λόγω του οικονομικού, αλλά και γιατί πιστεύω (χωρίς βέβαια να έχω ακόμα την εμπειρία) ότι θα νιώθεις πιο άνετα και οικεία κι εσύ στον χώρο σου και θα το μεταδίδεις αυτό και στον απέναντί σου.
τωρα εμενα γιατι μου αρεσουν αυτα που λες?νομιζω εισαι κατι πιο καλο και διαφορετικο ,απο αυτα που ξερω,εγω τουλαχιστον.Αυτο δεν αλλάζει η συμπεριφορά μου ο στοχος μου ειναι αυτος να σε κανω να νιωσεις σαν να ειμαι η κοπελα σου να σου κανω ερωτα φιλια χαδια και η πορνη σου μαζι
Ανετα νιωθω αναλογα με τον παρτενερ μου οτι εισπρατω το δεινω πολλαπλάσια πισω