πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.825
- Πόντοι
- 12.056
Δεν την κόβεις καλύτερα 2 δάχτυλα που θα δώσει έστω και ένα ευρώ για σοκολάταοτι δεν του παιρνεις του βαπτισιμιου σου μια σοκολατα...χαχαχαχαχα
Δεν την κόβεις καλύτερα 2 δάχτυλα που θα δώσει έστω και ένα ευρώ για σοκολάταοτι δεν του παιρνεις του βαπτισιμιου σου μια σοκολατα...χαχαχαχαχα
Θα του πάρω κάτι άλλο!οτι δεν του παιρνεις του βαπτισιμιου σου μια σοκολατα...χαχαχαχαχα
Θα του πάρω κάτι άλλο!
Ζηλιάρηηηηηηηαφου δεν καπνιζεις.......σε μενα ταιριαζει αυτο......να της το πω....χαχαχαχ
Για πες μας την δική σου επιθυμία!αφου δεν καπνιζεις.......σε μενα ταιριαζει αυτο......να της το πω....χαχαχαχ
Ένα βράδυ αχαλίνωτουΓια πες μας την δική σου επιθυμία!
Να πάρεις 4 θα σου κάνουν και έκπτωση στην τελετήεσυ που εισαι και μπεμπης....τρομαρα σου.....να σου δωσω ενα γλειφιτζουρι και να πας για υπνο.....εγω που ειμαι μεση---ηλιξ.....χρειαζομαι μια κοκονα για φροντιδα.....
Έχω μια απορία!.εσυ που εισαι και μπεμπης....τρομαρα σου.....να σου δωσω ενα γλειφιτζουρι και να πας για υπνο.....εγω που ειμαι μεση---ηλιξ.....χρειαζομαι μια κοκονα για φροντιδα.....
Έχω μια απορία!.
Γιατί ο πολυζωης δεν κοιματε ακόμα???
Τρέλα γλέντια σήμερα το ξενυχτάει
Για πες μας την δική σου επιθυμία!
tetaρτη και σαββατο το ξενυχταω εχει σιωπητήριο 21.45Έχω μια απορία!.
Γιατί ο πολυζωης δεν κοιματε ακόμα???
Τρέλα γλέντια σήμερα το ξενυχτάει
Και πάνω που σκεφτόμουν τρόπους να κόψω το τσιγάρο!!!
Ελπίζω εσύ τουλάχιστον να εισαι καλα!
παθαινει τιποτα ο βρυκολακας εχει ξεζουμισει ουκ ολιγους υποψηφιουςΕλπίζω εσύ τουλάχιστον να εισαι καλα!
Εεεπ τι ακούω Έλενα; Κάνεις και τέτοια;Από πότε θα είναι διαθέσιμη η παρτουζα με την Άννα?
Τίποτα δεν κάνω ήσυχο κοριτσάκι είμαιΕεεπ τι ακούω Έλενα; Κάνεις και τέτοια;