billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.749
- Πόντοι
- 5.956
Ναιιιι μια καουμποικη με πολύ πιστολίδι!θεσ να γιρισουμε μια τενια μικρου μικουσ;
Ναιιιι μια καουμποικη με πολύ πιστολίδι!θεσ να γιρισουμε μια τενια μικρου μικουσ;
Ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά νομίζω θα προτιμήσω το δικό σου για αρχή χαχα φαίνεσαι η πλέον κατάλληληΕρασιτεχνικό!..
Υπάρχουν εξαιρετικές κοπέλες στο site που προσφέρουν μασάζ επαγγελματικο οπότε αν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς στις κυρίες...
Υ.Γ...Στέλλα...στεφάνια..
Προφανώς θα υπάρχουν κι άλλες!
Φιλάκι![]()
Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.Ερασιτεχνικό!..
Υπάρχουν εξαιρετικές κοπέλες στο site που προσφέρουν μασάζ επαγγελματικο οπότε αν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς στις κυρίες...
Υ.Γ...Στέλλα...στεφάνια..
Προφανώς θα υπάρχουν κι άλλες!
Φιλάκι![]()
Ο φόβος κάποτε φίλος και μερικές φορές εχθρός αλλά τις περισσότερες φορές στη ζωή αποδεικνύεται ότι ο φόβος μας εμποδίζει να πετύχουμε αυτό που φιλοδοξούμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε .Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.
Μπραβο σου.
Λουλουδακι....![]()
ελα ντεΠου κρύβεται??
ειμαι μαυρος εγω θα φερω και κανα δυο φιλους, θες πιο πολλους;Σου αρέσουν οι μαύροι τυπε?
Πρόσεξε όμως μη ζαλιστεις!
εμενα μιλας φιλε;Ναιιιι μια καουμποικη με πολύ πιστολίδι!
Όλα τα χρώματα μου αρέσουν δεν έχω προβλημμα αν και η αδυναμία μου είναι το λιλά!για να καταλαβει καποιος αντι να ρωτανε την Ελενα αν της αρεσουν οι μαυροι ρωτησαν εμενα...
Ελενα σου αρεσουν οι μαυροι, δεν πιστευω να εχεις προβλημα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ηδη μου τα ζαλισες φιλε αν καταλαβες
με το χρωμα του δερματος αν ειναι πιο μελαχρινοΌλα τα χρώματα μου αρέσουν δεν έχω προβλημμα αν και η αδυναμία μου είναι το λιλά!
![]()
Ντράπηκε και η ντροπή !Τελικα καποια πραγματα δεν ειναι τυχαια....ποτε.
Παντα υπαρχει κατι απο πισω.
Σπουδαιος.....γελαει ο κοσμος.
Αυριο εχει 31 οποτε τελειωνει ο μηνας....ξερεις μη κανεις την παπια.....Ντράπηκε και η ντροπή !
Θα περιμένεις μέχρι τις 32 του άλλου του μηνόςΑυριο εχει 31 οποτε τελειωνει ο μηνας....ξερεις μη κανεις την παπια.....![]()
Α κοιτα να δεις κυρα μου οι συμφωνειες πρεπει να τηρουνται.....θα παω αλλου οπου μου δινουν περισσοτερα...Θα περιμένεις μέχρι τις 32 του άλλου του μηνός![]()
Συγνώμη αλλά παίρνειςΑ κοιτα να δεις κυρα μου οι συμφωνειες πρεπει να τηρουνται.....θα παω αλλου οπου μου δινουν περισσοτερα...
Λουλουδακι....![]()
Α οχι δεν θα με απολυσεις εσυ.Συγνώμη αλλά παίρνειςπολλά ασε θα βρω έναν φθηνότερο!
Λουλουδακι![]()
Η παραίτησή σου δεν γίνεται δεκτή !!Α οχι δεν θα με απολυσεις εσυ.
ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ.
Λουλουδακια...![]()