billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.092
- Πόντοι
- 5.956
Ναιιιι μια καουμποικη με πολύ πιστολίδι!θεσ να γιρισουμε μια τενια μικρου μικουσ;
Ναιιιι μια καουμποικη με πολύ πιστολίδι!θεσ να γιρισουμε μια τενια μικρου μικουσ;
Ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά νομίζω θα προτιμήσω το δικό σου για αρχή χαχα φαίνεσαι η πλέον κατάλληληΕρασιτεχνικό!..
Υπάρχουν εξαιρετικές κοπέλες στο site που προσφέρουν μασάζ επαγγελματικο οπότε αν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς στις κυρίες...
Υ.Γ...Στέλλα...στεφάνια..
Προφανώς θα υπάρχουν κι άλλες!
Φιλάκι
Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.Ερασιτεχνικό!..
Υπάρχουν εξαιρετικές κοπέλες στο site που προσφέρουν μασάζ επαγγελματικο οπότε αν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς στις κυρίες...
Υ.Γ...Στέλλα...στεφάνια..
Προφανώς θα υπάρχουν κι άλλες!
Φιλάκι
Ο φόβος κάποτε φίλος και μερικές φορές εχθρός αλλά τις περισσότερες φορές στη ζωή αποδεικνύεται ότι ο φόβος μας εμποδίζει να πετύχουμε αυτό που φιλοδοξούμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε .Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.
Μπραβο σου.
Λουλουδακι....
ελα ντεΠου κρύβεται??
ειμαι μαυρος εγω θα φερω και κανα δυο φιλους, θες πιο πολλους;Σου αρέσουν οι μαύροι τυπε?
Πρόσεξε όμως μη ζαλιστεις!
εμενα μιλας φιλε;Ναιιιι μια καουμποικη με πολύ πιστολίδι!
Όλα τα χρώματα μου αρέσουν δεν έχω προβλημμα αν και η αδυναμία μου είναι το λιλά!για να καταλαβει καποιος αντι να ρωτανε την Ελενα αν της αρεσουν οι μαυροι ρωτησαν εμενα...
Ελενα σου αρεσουν οι μαυροι, δεν πιστευω να εχεις προβλημα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ηδη μου τα ζαλισες φιλε αν καταλαβες
με το χρωμα του δερματος αν ειναι πιο μελαχρινοΌλα τα χρώματα μου αρέσουν δεν έχω προβλημμα αν και η αδυναμία μου είναι το λιλά!
Ντράπηκε και η ντροπή !Τελικα καποια πραγματα δεν ειναι τυχαια....ποτε.
Παντα υπαρχει κατι απο πισω.
Σπουδαιος.....γελαει ο κοσμος.
Αυριο εχει 31 οποτε τελειωνει ο μηνας....ξερεις μη κανεις την παπια.....Ντράπηκε και η ντροπή !
Θα περιμένεις μέχρι τις 32 του άλλου του μηνόςΑυριο εχει 31 οποτε τελειωνει ο μηνας....ξερεις μη κανεις την παπια.....
Α κοιτα να δεις κυρα μου οι συμφωνειες πρεπει να τηρουνται.....θα παω αλλου οπου μου δινουν περισσοτερα...Θα περιμένεις μέχρι τις 32 του άλλου του μηνός
Συγνώμη αλλά παίρνεις πολλά ασε θα βρω έναν φθηνότερο!Α κοιτα να δεις κυρα μου οι συμφωνειες πρεπει να τηρουνται.....θα παω αλλου οπου μου δινουν περισσοτερα...
Λουλουδακι....
Α οχι δεν θα με απολυσεις εσυ.Συγνώμη αλλά παίρνεις πολλά ασε θα βρω έναν φθηνότερο!
Λουλουδακι
Η παραίτησή σου δεν γίνεται δεκτή !!Α οχι δεν θα με απολυσεις εσυ.
ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ.
Λουλουδακια...