πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.840
- Πόντοι
- 12.056
λες να εχει δικιο ο λουμιδης που χτυπιεται συννεχωςΜαλιστα....αξιοπιστη και εσυ.
Αφηνεις αλλους να γραφουν και εσυ....
Έχασε το δίκιο του γιατί έπινε πολλούς καφεδεςλες να εχει δικιο ο λουμιδης που χτυπιεται συννεχως
μονο ψαλμωδιες θα παιζει εΈχασε το δίκιο του γιατί έπινε πολλούς καφεδες
Κατσε να αγοράσω το μπου τέρμα τα καφεδάκια και τα στρουμφακια ....συγνώμη τα τραγουδάκια ήθελα να πω
Κλαίω από τα γελια !!μονο ψαλμωδιες θα παιζει ε
προφανως δεν ξερει ο κακομοιρης με τι κουμασι εχει να κανει φροντισε πες του μην γνωριστουμε πολυ γιατι θα κανεις ντουετο με τον απερχομενο γυμναστηΚλαίω από τα γελια !!
Σήμερα έχω γυμναστηριο έχουν τρελαθεί στο βαιμπερ η ομάδα της γυμναστικής στα μηνύματα και εγώ δεν απαντώ....χαχαχαχαχα
Ελενα που είσαι επιτέλους μου λένε!!
Συγνώμη τους λέω στην σπηλιά που είμαι δεν πιάνει καλό σήμα το ιντερνετ !!
Καλά μου λέει ο γυμναστής έλα σήμερα και θα σου εξηγήσω το όνειρο.....χαχαχαχα
Δεν ήξερε??προφανως δεν ξερει ο κακομοιρης με τι κουμασι εχει να κανει φροντισε πες του μην γνωριστουμε πολυ γιατι θα κανεις ντουετο με τον απερχομενο γυμναστη
Σαν το σκυλι στο αμπελι θα παει π κακομοιρος...Δεν ήξερε??
Δεν ρώταγε??
Θα με αναγκάσει να χαλάσω το ρεπό μου . ..χαχαχαχαχα
ρε νουνα ολο ρεπο κανεις ποτε θα δουλεψεις να παρει και την προικα του ο γαμπροςΔεν ήξερε??
Δεν ρώταγε??
Θα με αναγκάσει να χαλάσω το ρεπό μου . ..χαχαχαχαχα
οχι στο αμπελι θα μας χαλασει τα σταφυλιαΣαν το σκυλι στο αμπελι θα παει π κακομοιρος...
Εγώ που έχω και τα 2 κινητά μου στο αθόρυβο και το παίζω τρελιτσαρε νουνα ολο ρεπο κανεις ποτε θα δουλεψεις να παρει και την προικα του ο γαμπρος
Μαλλον στη δονηση....χαχαχσΕγώ που έχω και τα 2 κινητά μου στο αθόρυβο και το παίζω τρελιτσα
Λεω να ερθω μια βολτα τελικα
βρε βρε η σακοραφα
εχεις παρει αδεια απο τον αρχιφυλακαΛεω να ερθω μια βολτα τελικα
Απο την σημαια σαν την νουνα σου..εχεις παρει αδεια απο τον αρχιφυλακα
Μου έχει δώσει άδεια άνευ αποδοχώνεχεις παρει αδεια απο τον αρχιφυλακα
την βλεπω να προσπαθω να την δωσω παλι στις εκπτωσειςΑπο την σημαια σαν την νουνα σου..