πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.134
- Πόντοι
- 12.056
Αποκλείεται.. γιαγιά γυναίκα που να κάνεις τόσα χιλιόμετραΜε τα ποδαράκια πήγα να απολαύσω την φύση
Αποκλείεται.. γιαγιά γυναίκα που να κάνεις τόσα χιλιόμετραΜε τα ποδαράκια πήγα να απολαύσω την φύση
Ηλιακή ακτινοβολία η με ρεύμα δουλεύειΣε ευχαριστώ πολυ !!
Θεωρώ όλες τις γυναίκες όμορφες κάθε μία εκπέμπει προς τα έξω τη δική της ξεχωριστή ομορφιά !!
Υπάρχουν γυναίκες που σε κερδίζουν με το φως που αντανακλούν στα μάτια τους!!
1...δεν είμαι γιαγιά 27 χρόνων κοπέλα!!Αποκλείεται.. γιαγιά γυναίκα που να κάνεις τόσα χιλιόμετρα
Το νούμερο 3 όποτε θες..... Μάλλον νομίζεις επειδή έχω τα διπλά σου χρόνια παρά 1 μπορείς να κερδίσεις...1...δεν είμαι γιαγιά 27 χρόνων κοπέλα!!
2...δεν πήγα και στον Άγιο Δομίνικο!!
3...αν γουστάρεις πάμε για τρέξιμο μαζί να δούμε ποιος θα βγει πρώτος!!
Καμία φορά το μεγαλύτερο κέρδος είναι να χάσειςΤο νούμερο 3 όποτε θες..... Μάλλον νομίζεις επειδή έχω τα διπλά σου χρόνια παρά 1 μπορείς να κερδίσεις...
Για αυτό εγώ χάνω λάδια.....Καμία φορά το μεγαλύτερο κέρδος είναι να χάσεις
Που να τρέχεις τώρα ρε μωράκι με τα τακούνια!!Το νούμερο 3 όποτε θες..... Μάλλον νομίζεις επειδή έχω τα διπλά σου χρόνια παρά 1 μπορείς να κερδίσεις...
Ωραία η φωτογραφία, αλλά άμα ήταν χωρίς θα ήταν τέλεια!!!
Εγώ μωράκι και τακούνια τι θερμοκρασία έχεις στο σπίτι???Που να τρέχεις τώρα ρε μωράκι με τα τακούνια!!
Είσαι φτιαγμένη για αλλα κόλπα!!!!
Ειδες αφου δεν γδυνεσαι και δεν ανεβαζεις τσοντες αυτα παθαινεις δεν εισαι φουλ ...πας για καφε σε ενα υπεροχο μερος με καλη παρεα και απολαμβανεις τον καφε σου
Αφού κρυώνω γι αυτό δεν βγάζω τα ρούχα μου !!Ειδες αφου δεν γδυνεσαι και δεν ανεβαζεις τσοντες αυτα παθαινεις δεν εισαι φουλ ...πας για καφε σε ενα υπεροχο μερος με καλη παρεα και απολαμβανεις τον καφε σου
Εγω εδω βλεπω απολαυση...ζωντανια....στιγμες...ηρεμια....ζωη.
Φυσικα την κοκκινη σημαια της περιοδου !!!!Αφού κρυώνω γι αυτό δεν βγάζω τα ρούχα μου !!
Μου αρέσει να περνάω όμορφα και ήρεμα!!
Παίρνω συχνά ρεπό από την σημαία!!
Βλεπω εισαι δυνατο ποτηρι τελικα.....10 βοτκες ειπαμε;;
Χυμό βύσσινο και πολύ ήταν!!Βλεπω εισαι δυνατο ποτηρι τελικα.....10 βοτκες ειπαμε;;
Δεν περιμένω να έρθει η κόκκινη σημαία για να ρεπαρωΦυσικα την κοκκινη σημαια της περιοδου !!!!
Ο χρόνος που αφιερώνουμε σε εμάς είναι πολύτιμος!Ειδες αφου δεν γδυνεσαι και δεν ανεβαζεις τσοντες αυτα παθαινεις δεν εισαι φουλ ...πας για καφε σε ενα υπεροχο μερος με καλη παρεα και απολαμβανεις τον καφε σου
Εγω εδω βλεπω απολαυση...ζωντανια....στιγμες...ηρεμια....ζωη.
Μπραβο αυτο θελω να ακουω να λες. Πρωτα η Ελενα αυτη εχει προτεραιοτητα. Τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος.Ο χρόνος που αφιερώνουμε σε εμάς είναι πολύτιμος!
Είμαι πιο επιλεκτική!!
Είναι καθαρά και μόνο δική μου επιλογή να κάνω πιο λίγα ραντεβού και να αφιερωνω πιο πολύ χρόνο στην ΕΛΕΝΑ !!
Της το χρωστούσα χρόνια!
Ανήκω σε εμένα και στα ονειρα μου !!Μπραβο αυτο θελω να ακουω να λες. Πρωτα η Ελενα αυτη εχει προτεραιοτητα. Τωρα ειμαι πολυ χαρουμενος.
Ο δασκαλος της καρδιας σου παντα μιλαει με την καρδια του.Ανήκω σε εμένα και στα ονειρα μου !!
Σε ευχαριστώ ξέρω ότι το λες μέσα από την καρδιά σου !