πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.138
- Πόντοι
- 12.056
Δεν ήταν καλό το βραδυνό φαγητό?Δεν θα το ελεγα αυπνιες....
Δεν ήταν καλό το βραδυνό φαγητό?Δεν θα το ελεγα αυπνιες....
Καλημέρα!!Καλημέρα φωτογραφία νυχακια παντόφλα mitsuko v8και θάλασσα..... Τι να μου πει η νουνα.....
Το ξέρω γιατί αν μου της αγόραζε η νουνα μου από κάνα πακι θα τις έπαιρνεΚαλημέρα!!
Ωραίες παντοφλιτσες !!
Όμορφα να περάσεις εγώ δυστυχώς δεν θα πάω σήμερα κάηκα την πρώτη μέρα και δεν μπορώ να βγω στον ήλιο!
Φύγε ρε συ πριν πλακώσει το μπούγιο, αυτό δεν κάνεις άλλωστε;Σήμερα θα κάνω και χρεει ναυαγοπνιχτη
Τωρααααα έχω φύγει ...στις 07.35 έπεσα 8.30 την έκανα έκατσα έξω ήρθαν οι βρωμιλοι και την έκανα και από την θάλασσαΦύγε ρε συ πριν πλακώσει το μπούγιο, αυτό δεν κάνεις άλλωστε;
Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο..
Καλημέρα σε όλους
υγ. λιμανάκι εδώ...
καλύτερα πρωί να μην έχει και πολύ κόσμο!!Τωρααααα έχω φύγει ...στις 07.35 έπεσα 8.30 την έκανα έκατσα έξω ήρθαν οι βρωμιλοι και την έκανα και από την θάλασσα
Καταρχήν με τις 11.00 δεν είναι θάλασσα τουαλέτα είναι όλοι κατουράνε μέσακαλύτερα πρωί να μην έχει και πολύ κόσμο!!
Απαράδεκτο!Καταρχήν με τις 11.00 δεν είναι θάλασσα τουαλέτα είναι όλοι κατουράνε μέσα
Καλημέρα!Καλημέρα σε όλους
υγ. λιμανάκι εδώ...
Εσύ καλά τα λες φίλε Μπιλ...η σουρτούκω γύρισε όμως;Καλημέρα!
ΥΓ.το λιΜΟΥΝΑΚΙ θέλουμε εμείς!
Η σουρτουκω είναι η λιΜΟΥΝΑΡΑ όχι το λιμουνακι!Εσύ καλά τα λες φίλε Μπιλ...η σουρτούκω γύρισε όμως;
Ποια είναι η σουρτουκω ρε παιδια ???Η σουρτουκω είναι η λιΜΟΥΝΑΡΑ
Mια που δεν ξερεις εσυ....δεν εννοουν εσενα..Ποια είναι η σουρτουκω ρε παιδια ???
Είναι ψηλη η κοντη ???Mια που δεν ξερεις εσυ....δεν εννοουν εσενα..
Εσυ εισαι η πανεμορφη Ιlenious ειπαμε..
Μια γνωστή μου μωρέ που έρχεται αρκετές φορές στο λιμανάκι μουΠοια είναι η σουρτουκω ρε παιδια ???
Εξαρτάται πότε την μετράς...Είναι ψηλη η κοντη ???
Ποια είναι η σουρτουκω ρε παιδια ???
Ψηλή,πανύψηλη,εγώ θυμάμαι να βλέπω τις βυζαρες της πάντοτε από χαμηλα!!!!Εξαρτάται πότε την μετράς...
Στο κρεβάτι όταν ξαπλώνει πάντως είναι ψηλή..την νοιώθεις σαν παρουσία