gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.420
- Πόντοι
- 4.027
Αυτη τη στιγμη βρισκεται εν Αθηναι η κυρια?
. Με ρύζι και σπανάκι... πλάκα πλάκα να είχαμε μια κατσαρόλαΑυτη τη στιγμη βρισκεται εν Αθηναι η κυρια?
Αυτή την στιγμή βρίσκεται εν Λούτσαι και τρώει θράψαλο γεμιστό.
. Με ρύζι και σπανάκι... πλάκα πλάκα να είχαμε μια κατσαρόλαΑυτη τη στιγμη βρισκεται εν Αθηναι η κυρια?
Αυτή την στιγμή βρίσκεται εν Λούτσαι και τρώει θράψαλο γεμιστό.
Ωραία τα θράψαλα Αθήνα είμαι ναι για μερικές ημέρες ακόμα
γενικα τα θαλασσινα ειναι αφροδισιακαΩραία τα θράψαλα Αθήνα είμαι ναι για μερικές ημέρες ακόμα
και το έχεις καθυστερήσει αδερφέ..Ωραία τα θράψαλα Αθήνα είμαι ναι για μερικές ημέρες ακόμα
Καιρός να τα πούμε εμείς οι δυο, κυρία μου.
μικρο η χαζο ? αλλα αυτο το ιδιο ειναι κανα πορτατιφ εχεις περίσσευμα ??Ωραία τα θράψαλα Αθήνα είμαι ναι για μερικές ημέρες ακόμα
Μπορειτε να πειτε κατι στα παιδια γιατι με βρηκαν μικρο και με κοροιδευουν
Καιρός να τα πούμε εμείς οι δυο, κυρία μου.
μικρο η χαζο ? αλλα αυτο το ιδιο ειναι κανα πορτατιφ εχεις περίσσευμα ??Ωραία τα θράψαλα Αθήνα είμαι ναι για μερικές ημέρες ακόμα
. Ξουτ ρε παλιογατα .... .. Τρακαστρατος καπνίζεις????μικρο η χαζο ? αλλα αυτο το ιδιο ειναι κανα πορτατιφ εχεις περίσσευμα ??Ωραία τα θράψαλα Αθήνα είμαι ναι για μερικές ημέρες ακόμα
Δεν νομιζω να γνωριζομαστε,τετοιον γραφικο μεσηλικα θα τον θυμομουνα σιγουρα γιατι θα μου εφερνε τσιγαρα, αλλα αμα θελεις κατι επι του προσωπικου υπαρχουν και τα μυνηματα,δεν ειναι αναγκη να λερωνεις το θεμα της κυριας.