koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.086
- Πόντοι
- 2.846
Σιγά μην πάνε με τους πληβείους! Αυτοί δέρνονται για τις κουρσάρες του πάρκινγκ της Βουλής!Το έχουμε αφήσει για τους 300
Σιγά μην πάνε με τους πληβείους! Αυτοί δέρνονται για τις κουρσάρες του πάρκινγκ της Βουλής!Το έχουμε αφήσει για τους 300
Αφου εσυ προτιμας Μαλδιβες..ειναι γνωστο αυτο.Viber:: Καλησπέρα Έλενα μου συγνώμη αν σε ενοχλώ Μήπως αυτή τη στιγμή είσαι Μύκονο??
ΕΓΩ ::Καλησπέρα ναι γλυκέ μου που το κατάλαβες??
Viber::Εχω ένστικτο!
Να κανονίσουμε ραντεβού θέλω!
ΕΓΩ ::καλά κάνε το μπανάκι σου στην θάλασσα και το βράδυ που θα πας για ύπνο αν είσαι καλό παιδάκι θα ερθω στα ονειρα σου !!
Viber:: Γιατί ρε Λένα ποιο είναι το πρόβλημα είμαι καλό παιδί!
ΕΓΩ :: δεν είσαι καλό παιδί γιατί αν ήσουνα θα καθόσουν σπιτάκι σου και δεν θα πήγαινες στα νησιά ειδικά στη Μύκονο.....ζωηρουλη
Όλο στα γούστα είσαι νουνα άκου Μύκονο...μόνο ο δάσκαλος κάνει διακοπές στους κορυδαλλιους νήσους...Viber:: Καλησπέρα Έλενα μου συγνώμη αν σε ενοχλώ Μήπως αυτή τη στιγμή είσαι Μύκονο??
ΕΓΩ ::καλά κάνε το μπανάκι σου στην θάλασσα και το βράδυ που θα πας για ύπνο αν είσαι καλό παιδάκι θα ερθω στα ονειρα σου !!
ΕΓΩ :: δεν είσαι καλό παιδί γιατί αν ήσουνα θα καθόσουν σπιτάκι σου και δεν θα πήγαινες στα νησιά ειδικά στη Μύκονο.....ζωηρουλη
Οι βίδες είναι πολλά χρόνια λασκαρισμενεςΑφου εσυ προτιμας Μαλδιβες..ειναι γνωστο αυτο.
Μυκονο δεν παει μια Βασιλισσα.
Ποτε γυρνάς Αθήνα Έλενα να σε τιμήσουμε;;Viber:: Καλησπέρα Έλενα μου συγνώμη αν σε ενοχλώ Μήπως αυτή τη στιγμή είσαι Μύκονο??
Καλησπερα !Ποτε γυρνάς Αθήνα Έλενα να σε τιμήσουμε;;
Κατι σαν αυτο δηλαδη....δεν ξερεις τι θα σου τυχει...Καλησπερα !
Εδώ και πολύ καιρό δεν αναφέρομαι ποτέ είμαι Αθηνα και πότε όχι.....
Προτιμω αυτές οι συνομιλίες να γίνονται στο Viber!!
Σε ευχαριστώ!
Τα φιλιά μου
Καλό βράδυ Έλενα μου!Τρεις Αγιες που αξίζει να τις γνωρίσεις και να τις κάνεις φίλες σου .....
Η πρώτη είναι η Αγία απόσταση..
Σημαίνει να έχεις διάκριση..
Να μην τον πνιγείς τον άλλον με την παρουσία σου ..Καμία φορά ξέρεις, το να πάρεις απόσταση από κάποιον είναι η μόνη λύση για να μην χαλάσει η σχέση..
Η δεύτερη είναι η Αγία υπομονή...
Αν την κάνεις φίλη σου να το ξέρεις θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες της ζωής.
Όσο μεγάλες η τρομακτικές και αν μοιάζουν..
Και η τρίτη Αγία είναι η σιωπή...
Δύσκολα την κάνεις φίλη σου .
Ακόμα πιο δύσκολα την κρατάς..Είναι τέχνη να το ξέρεις να μιλας ..Είναι όμως τέχνη μεγαλύτερη να μπορείς να σιώπησεις..Να μην πληγώσεις..Να μην απελπισεις ..Να μην προδώσεις...Να μην περηφανευτεις ...
Αυτά που λεει το στόμα αυτά είναι που μας κάνουν ακάθαρτους...
Καλημέρα γλυκε μου!!..Καλημέρα Έλενα!!!....
Καλημέρα Έλενα!Καλημέρα γλυκε μου!!
Και ζεσταινομαι και νυστάζω!!
λουλουδακι !!
αυτη η αγια πρεπει να ειναι η πνευματικια σου ..γιατι εσυ ουτε μιλας ουτε λαλαςΚαι η τρίτη Αγία είναι η σιωπή...
Δύσκολα την κάνεις φίλη σου .
Ακόμα πιο δύσκολα την κρατάς..Είναι τέχνη να το ξέρεις να μιλας ..Είναι όμως τέχνη μεγαλύτερη να μπορείς να σιώπησεις..Να μην πληγώσεις..Να μην απελπισεις ..Να μην προδώσεις...Να μην περηφανευτεις ...
Αυτά που λεει το στόμα αυτά είναι που μας κάνουν ακάθαρτους...
Που ειναι το (ΜΟΥ )???Καλημέρα Έλενα!
Και πεινάω και βαριέμαι και διψώ και κατουριεμαι!!!
Χειρότερη κατάσταση από τη δική σου!!!
γεια σου ρε σειρουλα ποτε απολυεσαι ??Που ειναι το (ΜΟΥ )???
ΑΦΟΥ δεν μου είπες καλημέρα παλιό φίλε από τον στρατό πάλι καλά
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ
......ΊΊσως καμια φορά μιλάω λίγο παραπάνωαυτη η αγια πρεπει να ειναι η πνευματικια σου ..γιατι εσυ ουτε μιλας ουτε λαλας