!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ετσι, παμε για το νομπελ ποιησηςΠολυζωη δεν γίνετε να ανεβάζω συνέχεια γυμνές φωτο πρέπει να αφήσω και κάτι για την φαντασία του άντρα
ετσι, παμε για το νομπελ ποιησηςΠολυζωη δεν γίνετε να ανεβάζω συνέχεια γυμνές φωτο πρέπει να αφήσω και κάτι για την φαντασία του άντρα
που ειναιΠολυζωη δεν γίνετε να ανεβάζω συνέχεια γυμνές φωτο πρέπει να αφήσω και κάτι για την φαντασία του άντρα
εσενα λεει πολυζωη βουρ επιθεσηπου ειναι
Κάποια στιγμή θα εκδοσω και την ποιητική μου συλλογή!με ξυπνησε ρε μπιλυ, μα ειστε τελειως γκαου? σας εχει βαρεσει η μαλακια στον εγκεφαλο μου φαινεται και σας εχει αυτη πιασει χαζους και σας περιπαιζει. καταρχην εχει καμια ποιητικη συλλγη εκδοσει? μονο το μουνι της εκδιδει
θα σε βοηθησω να μπεις στο πανθεον της λογοτεχνιας, στηριξου πανω μουΚάποια στιγμή θα έκδοσω και την ποιητική μου συλλογή!
Είμαι στα πρώτα βήματα !
Δεν θέλω να πάρω την λάμψη από άλλους ποιητές που είναι χρονιά στην ποίηση
παραδειγμα
μη μιλας δεν ειναι απαραιτητο
μη μιλας θα φυγω σε ενα τέταρτο..
βρες αλλο ενα στιχο να κανει αερα με τα πανια αλλιως να βαλω μπρος μηχανηΠ ..χ.....
Ωρα καλή στην πρύμνη σου και αέρα στα πανιά σου
Δυστυχώς είναι πρωί και τα πρωινά δεν έχω καλή έμπνευσηεγω προσφερω το ταξι σου για ενα βραδι
ντυσου προχειρα βλε κραγιον και φαε λαδι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βρες αλλο ενα στιχο να κανει αερα με τα πανια αλλιως να βαλω μπρος μηχανη
στη Νεα Υορκη ειναι βραδιΔυστυχώς είναι πρωί και τα πρωινά δεν έχω καλή έμπνευση
Και αυτό δύσκολα,μας βαζει να απαγγειλουμε Κάλβο για να μας το δώσει!!!με ξυπνησε ρε μπιλυ, μα ειστε τελειως γκαου? σας εχει βαρεσει η μαλακια στον εγκεφαλο μου φαινεται και σας εχει αυτη πιασει χαζους και σας περιπαιζει. καταρχην εχει καμια ποιητικη συλλγη εκδοσει? μονο το μουνι της εκδιδει
Δεν κάνω έρωτα ποτέ με άτομα που δεν εκτιμούν τις ποιητικές μου ικανότητεςαμα δεν εισαι καλημαθητρια ποιησης θα αναγκαστω να σε γαμησω
μεχρι να γινεις καλη και ρομαντικη εγω δε σε γαμαω, θα παω με αλληΔεν κάνω έρωτα ποτέ με άτομα που δεν εκτιμούν τις ποιητικές μου ικανότητες
για απαγγειλε κατι τωα που εχει αποσυρθειΚαι αυτό δύσκολα,μας βαζει να απαγγειλουμε Κάλβο για να μας το δώσει!!!
Αγαπητέ μου ο ρομαντισμός δεν είναι όλες τις στιγμές ο ίδιος !τι σε βοηθαει στην εμπνευση? εσυ απαντας το φεγγαρι που ειναι πανεμορφο, γενικα αυτη την απαντηση να τη λες σε πολλες ερωτησεις, να δειχνεις ρομαντισμο σαν ποιητρια
τι μας καβλωνει ομως? δεν ειναι αθυτο η ιδια ηποιηση?Αγαπητέ μου ο ρομαντισμός δεν είναι όλες τις στιγμές ο ίδιος !
Όταν είμαστε χαλαροί θα μιλάμε για τον ρομαντισμό όταν είμαστε καυλωμένοι θα μιλάμε για σεξ