Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.792
Μπιλ με τέτοια ζέστη φοράς παντελόνι??Μα αν βρεθούμε δίπλα σου ντυμένοι θα μας σκιστεί το παντελόνι!
Μόνο γυμνός θα κυκλοφορείς
Μπιλ με τέτοια ζέστη φοράς παντελόνι??Μα αν βρεθούμε δίπλα σου ντυμένοι θα μας σκιστεί το παντελόνι!
Θα το ήθελα πολύ,αλλά δεν έχω λεφτά για το πρόστιμο!Μπιλ με τέτοια ζέστη φοράς παντελόνι??
Μόνο γυμνός θα κυκλοφορείς![]()
ψηφισε επιτελους κατι σωστοΘα το ήθελα πολύ,αλλά δεν έχω λεφτά για το πρόστιμο!
Είναι κρίμα οι θαυμάστριες σου να μην μπορούν να θαυμάσουν αυτή την κορμαρα !!Θα το ήθελα πολύ,αλλά δεν έχω λεφτά για το πρόστιμο!
Πες μου μέρα και ώρα!Κοιτα τι σου βρηκα.....μενει μονο
![]()
Τωρα ειναι η ωρα.....ελα....σε περιμενω στα σκαλια....μετα θα κανουμε μπανοι γυμνοιΠες μου μέρα και ώρα!
Γυμνοί στον ήλιο!Τωρα ειναι η ωρα.....ελα....σε περιμενω στα σκαλια....μετα θα κανουμε μπανοι γυμνοι
![]()
Η γοργονα ..Γυμνοί στον ήλιο!
![]()
Ο καπετάνιος και η γοργονα !
![]()
Έχει γράψει και αυτός για τις ρωγες της Ελενας;Τυφλα ναχει ο καβαφης!
Αν την γνώριζε,σίγουρα θα εγραφε!Έχει γράψει και αυτός για τις ρωγες της Ελενας;
Το πιο άχρηστο πλασμα είναι η γοργόνα,ούτε να το φας μπορείς,ούτε να το γαμησης!Η γοργονα ..![]()
Το παλαμάρι του βαρκαρη και το δελφινοκοριτσο!Ο καπετάνιος και η γοργονα !
Η γοργονα ειναι μυθικο πλασμα ετσι και η Ελενα.....η ομορφια της, η εμφανιση της, το κορμι της ολα αυτα μαζι ειναι ΜΥΘΙΚΑ διοτι απλα δεν υπαρχουν και δεν θα τα βρεις πουθενα αλλου.Το πιο άχρηστο πλασμα είναι η γοργόνα,ούτε να το φας μπορείς,ούτε να το γαμησης!
Άλλη παρομοίωση πρέπει να χρησιμοποιήσεις για την Έλενα!
Δελφινοκοριτσο προτείνω!
Ε τότε δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω!Η γοργονα ειναι μυθικο πλασμα ετσι και η Ελενα.....η ομορφια της, η εμφανιση της, το κορμι της ολα αυτα μαζι ειναι ΜΥΘΙΚΑ διοτι απλα δεν υπαρχουν και δεν θα τα βρεις πουθενα αλλου.
Τέτοια μου λέτε γι αυτό κι εγώ σας έχω αδυναμία!Η γοργονα ειναι μυθικο πλασμα ετσι και η Ελενα.....η ομορφια της, η εμφανιση της, το κορμι της ολα αυτα μαζι ειναι ΜΥΘΙΚΑ διοτι απλα δεν υπαρχουν και δεν θα τα βρεις πουθενα αλλου.
Μας έχεις ΚΑΒΛΟμαθει και εσύ!Με έχετε και καλομαθημένη!