artem82
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.387
- Πόντοι
- 1.011
υπομονή γιατί ουτώς η άλλως δεν θα δούμε μουνί
υπομονή γιατί ουτώς η άλλως δεν θα δούμε μουνί
Αυτό είναι το λιγότερο, σημασία έχει να είμαστε υγιείς και μετά να επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούςυπομονή γιατί ουτώς η άλλως δεν θα δούμε μουνί
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Μπορεί και να δούμε εάν στείλει καμία φωτό η Έλενα..υπομονή γιατί ουτώς η άλλως δεν θα δούμε μουνί
αληθώς ο κύριος κούκλα μου, υγεία και χαρά στην ζωή σου !!Καλημέρα Χρήστος Ανέστη!
Χρόνια πολλά σε όλους και όλες σας υγεία σε εσάς και τους δικούς σας!
Φιλιά σε όλους σας!
Γιατι,το εχουμε σταματησει;Φαίνεται ότι στις 3-5 τελειώνει η καραντινα
Τώρα για το σεξ δε θα μας πουν ποτέ θα ξεκινήσει..
Τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργείας λένε ότι θα τα ανοίξουν ίσως μέσα ΙουνίουΦαίνεται ότι στις 3-5 τελειώνει η καραντινα
Τώρα για το σεξ δε θα μας πουν ποτέ θα ξεκινήσει..
τα αγορια που τα ειδες κατι κωλογεροι ειμαστε μαζεμενοι :- και αποδραση κυρια helen και χωρις φωτοΚαλημέρα αγόρια!
Ελπίζω να είστε όλοι καλα
Ευχαριστώ για τα μνμ σας δεν είμαι διαθέσιμη ακόμα,δεν είμαι Αθήνα καν
Είμαι σπίτι μου δεν θα έρθω ούτε από Δευτέρα που μπορώ
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να σας ξαναδώ σύντομα
Πολλά φιλιά σε όλους σας!
εγω ακομα αγόρακι ειμαι μικρο πάντως καλημέρα καλο σκτα αγορια που τα ειδες κατι κωλογεροι ειμαστε μαζεμενοι :- και αποδραση κυρια helen και χωρις φωτο
kyrie και κυριε μας τρελλανες η καλυτερη διαιτα ειναι η γυμν(η-α)στικηΚύριε Τάσο για εμένα όλοι αγοράκια είστε έχω πει πολλές φορές ότι ηλικία και εμφάνιση μου είναι αδιάφορα αλλά έχουν σημασία για εμένα
Φωτό υπομονή γιατί πήραμε κιλα κύριε Τάσο!
εσυ μικρο αγορακι καποια στιγμη θα μεγαλωσεις ;) και θα γινεις μικρος γεροξουραςεγω ακομα αγόρακι ειμαι μικρο πάντως καλημέρα καλο σκ
ετσι!!!!εσυ μικρο αγορακι καποια στιγμη θα μεγαλωσεις ;) και θα γινεις μικρος γεροξουρας
δεν ξέρω για σένα,πάντως,εγώ μια χαρά,μικρούλης είμαι....τα αγορια που τα ειδες κατι κωλογεροι ειμαστε μαζεμενοι :- και αποδραση κυρια helen και χωρις φωτο
ναι βρεφος μην ξεχασεις να φας την κρεμουλα σουδεν ξέρω για σένα,πάντως,εγώ μια χαρά,μικρούλης είμαι....
Υ.Γ.παλι την χελεν πειράζεις?...