TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εχω μια με κατι βυζια προχθεσινη στο fbΑιντε να σε δω
εχω μια με κατι βυζια προχθεσινη στο fbΑιντε να σε δω
τότε να μην βάλεις τίποτα...μετα ομως δεν θα σταυρωνεις πελατη ;)
εχω μια με κατι βυζια προχθεσινη στο fb
μετα ομως δεν θα σταυρωνεις πελατη ;)
φευγω :- με διωχνουν τα καλοπαιδα της διοίκησης ποτε μου δεν θα γινω φιρμα και εγω :- να εχω νημα στο bou :'( :'(
τότε να μην βάλεις τίποτα...
Υ.Γ.οξωωωωωωωωωω από δω!
φευγω :- με διωχνουν τα καλοπαιδα της διοίκησης ποτε μου δεν θα γινω φιρμα και εγω :- να εχω νημα στο bou :'( :'(
Τασο ριξτη οπως ειναι , θελω να δω βυζουςεχω μια με κατι βυζια προχθεσινη στο fb
Απο μεση πως πας ?Τασο ριξτη οπως ειναι , θελω να δω βυζους
Καλησπέρα παιδιά
Έχω μια εβδομάδα που ήρθα Αθήνα έκανα ένα τριήμερο ραντεβού με κάποιον κύριο που γνωρίζω καλά άλλωστε μόνο έτσι κάνω τέτοιου είδους ραντεβού και κάποια εκτός ενός κυρίου με άτομα γνωστά μου που τους έχω εμπιστοσύνη
Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους κυρίους που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και αυτοί, για το θέμα του κορωνοιου μιλάω πάντα
Μέλημά μου από τότε που μπήκα σ αυτό τον χώρο ήταν και είναι πρώτα απ'όλα να προσεχω παντα την υγεία μου τις οικογένειας μου και την δική σας φυσικά κατά επέκταση
Βλέπω ότι η εξέλιξη της αυτης κατάστασης με ξεπερνάει
Είμαι υγιέστατη και θέλω να παραμείνω ετσι αλλά θα μπορούσα όπως και κάθε κοπέλα άλλωστε που κάνει αυτή την δουλειά να κάνω ,κάνουμε κακό σε πολλούς ανθρώπους
Δεν θα συμβούλεψω τον καθένα η την καθεμία σας τι πρέπει να κάνει είναι ζήτημα του καθενός της κοινωνικής του ευθύνης και της συνείδησης του ως πολίτης γονιός και εργαζόμενης σε αυτό το πολύ ευαίσθητο τομεα αναφέρομαι στις κοπέλες
Σταματάω τα ραντεβού μου επ αόριστον
Σε όλα τα μέλη
Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους σας και τους δικούς σας
Αρκετοί θα έχετε προβλήματα με τις δουλειές σας ,υπομονή παιδιά οι Έλληνες έχουμε μάθει στα δύσκολα η ιστορία μας είναι γεμάτη από αγώνες και δύσκολες στιγμές θα τα καταφέρουμε και τώρα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα
Καλή δύναμη στους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό
Ελπίζω να χαρουμε μαζί τον έρωτα και πάλι σύντομα
Πολλά φιλιά σε όλους σας!
μπραβο σου,αν και θα επρεπε να το εχεις κανει απο πολυ νωρις.με αυτον τον ιο,δεν ειναι θεμα τον γνωριζω η εχω εμπιστοσυνη.Καλησπέρα παιδιά
Έχω μια εβδομάδα που ήρθα Αθήνα έκανα ένα τριήμερο ραντεβού με κάποιον κύριο που γνωρίζω καλά άλλωστε μόνο έτσι κάνω τέτοιου είδους ραντεβού και κάποια εκτός ενός κυρίου με άτομα γνωστά μου που τους έχω εμπιστοσύνη
Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους κυρίους που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και αυτοί, για το θέμα του κορωνοιου μιλάω πάντα
Μέλημά μου από τότε που μπήκα σ αυτό τον χώρο ήταν και είναι πρώτα απ'όλα να προσεχω παντα την υγεία μου τις οικογένειας μου και την δική σας φυσικά κατά επέκταση
Βλέπω ότι η εξέλιξη της αυτης κατάστασης με ξεπερνάει
Είμαι υγιέστατη και θέλω να παραμείνω ετσι αλλά θα μπορούσα όπως και κάθε κοπέλα άλλωστε που κάνει αυτή την δουλειά να κάνω ,κάνουμε κακό σε πολλούς ανθρώπους
Δεν θα συμβούλεψω τον καθένα η την καθεμία σας τι πρέπει να κάνει είναι ζήτημα του καθενός της κοινωνικής του ευθύνης και της συνείδησης του ως πολίτης γονιός και εργαζόμενης σε αυτό το πολύ ευαίσθητο τομεα αναφέρομαι στις κοπέλες
Σταματάω τα ραντεβού μου επ αόριστον
Σε όλα τα μέλη
Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους σας και τους δικούς σας
Αρκετοί θα έχετε προβλήματα με τις δουλειές σας ,υπομονή παιδιά οι Έλληνες έχουμε μάθει στα δύσκολα η ιστορία μας είναι γεμάτη από αγώνες και δύσκολες στιγμές θα τα καταφέρουμε και τώρα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα
Καλή δύναμη στους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό
Ελπίζω να χαρουμε μαζί τον έρωτα και πάλι σύντομα
Πολλά φιλιά σε όλους σας!
Συμφωνώ απόλυτα συνάδελφε μαζί σου. Αυτή την ευαισθησία, και την υπευθυνότητα, έπρεπε να τη δείξει αρκετές μέρες νωρίτερα. Είναι κι αυτή της λογικής, ότι προλάβουμε ν΄αρπάξουμε, αλλά δεν είναι έτσι όμως........ :-μπραβο σου,αν και θα επρεπε να το εχεις κανει απο πολυ νωρις.με αυτον τον ιο,δεν ειναι θεμα τον γνωριζω η εχω εμπιστοσυνη.
Όντως έχετε δίκιο ήταν ρισκο ,ρίσκο που το μοιραζόμαστε πελάτης και εργαζομενη αλλά πριν μια εβδομάδα υπήρχε θέμα όχι σε αυτόν τον βαθμόμπραβο σου,αν και θα επρεπε να το εχεις κανει απο πολυ νωρις.με αυτον τον ιο,δεν ειναι θεμα τον γνωριζω η εχω εμπιστοσυνη.