apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.572
- Πόντοι
- 266
πολύ ωραία μεσουλα δαχτυλιδι το μωρο!!!!!!Όλα τα ξέρεις εσύ!
πολύ ωραία μεσουλα δαχτυλιδι το μωρο!!!!!!Όλα τα ξέρεις εσύ!
Να είσαι καλά μάλλον στο χειρότερο σημείο μου αναφέρθηκες το "μωρό" έχει κάνει πολλά μωρά!πολύ ωραία μεσουλα δαχτυλιδι το μωρο!!!!!!
ξέρω τι λέω εγώ!!!!βλέπεις λατρεύω την μέση στις γυναίκες!!!μπορεί να εχεις μια φυσική χαλάρωση στο δέρμα αλλά μεσουλα εχεις μικρή!!!!Να είσαι καλά μάλλον στο χειρότερο σημείο μου αναφέρθηκες το "μωρό" έχει κάνει πολλά μωρά!
Όχι δεν έχω και επίτηδες έβαλα ολόσωμη και κοντινή φωτό χωρίς εσωρουχα για να ξέρετε τι θα δείτεξέρω τι λέω εγώ!!!!βλέπεις λατρεύω την μέση στις γυναίκες!!!μπορεί να εχεις μια φυσική χαλάρωση στο δέρμα αλλά μεσουλα εχεις μικρή!!!!
Για 2-3 ημέρες ακόμα θα είμαι ΑθήναΕλενακι από βδομαδα θα εισαι αθηνα για να συναντηθούμε πρωινη ωρα?
Σε ευχαριστούμε κορίτσι μου..Εσύ θα κάνεις κάτι ή δεν το βλέπεις;Καλημέρα αγόρια!
Καλά να περάσετε σήμερα!
Δεν το βλέπω...Σε ευχαριστούμε κορίτσι μου..Εσύ θα κάνεις κάτι ή δεν το βλέπεις;
..οκ..κατάλαβα...Σε ευχαριστούμε κορίτσι μου..Εσύ θα κάνεις κάτι ή δεν το βλέπεις;
Περιμένω φωτογραφίες από τα τραπέζια σας το βράδυ ναι?..οκ..κατάλαβα...
Καλή συνέχεια !! Φιλιά πολλά!
Ελενάκι τι μουνάρα είσαι...…!!!!!!!Καλημέρα γλυκέ μου!
Υπάρχει όριο δεν μπορώ να ανεβάσω πιο πολυ
Έλενα, μόλις τις έριξα στον φούρνο. Θα έχει και άλλα μπερεκέτια το τραπέζι. Έρχεσαι;Περιμένω φωτογραφίες από τα τραπέζια σας το βράδυ ναι?
Θέλω να δω πως περνάτε αγόρια και ποιος θα έχει το πιο γεμάτο τραπέζι!
Έρχομαι!!!Έλενα, μόλις τις έριξα στον φούρνο. Θα έχει και άλλα μπερεκέτια το τραπέζι. Έρχεσαι;
Στρώνω τραπέζι και σε περιμένω! :-*Έρχομαι!!!
Καλησπέρα και σε σένα.ζεμπού έχει μερίδα για μένα?
Δεν χωράει τρίτο άτομο το τραπέζι, όχι για κανέναν άλλο λόγο. Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ.αν κατάλαβα καλά και να έρθω νηστικός θα μείνω...
Πάω αλλού αν είναι να μείνεις νηστικός!άστα ρε αυτά, πάλι νηστικό με αφήνεις.
φτου ρε
σταματάω γιατι σπαμαρουμε
Με ζηλεύεις! :thubsdown:να τον προσέχεις όμως γιατί είναι και πονηρούλης και ερωτιάρης