Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Συμφωνούμε απόλυτα!Τι να πω ??
Θα είμαι ειλικρινής δεν μου άρεσε καθόλου!
Απορώ που όλοι έχουν ξετρελαθει με το σουσι ..
Μου αρέσουν τα θαλασσινά πάρα πολυ προτιμω μπαρμπούνακια δίπλα στην θάλασσα!!
Και η Άννα δεν ξετρελάθηκε!
Νουνά μαριδουλα χταποδακι και γαυρακι και σπέσιαλ το κουτσομούρακιΤι να πω ??
Θα είμαι ειλικρινής δεν μου άρεσε καθόλου!
Απορώ που όλοι έχουν ξετρελαθει με το σουσι ..
Μου αρέσουν τα θαλασσινά πάρα πολυ προτιμω μπαρμπούνακια δίπλα στην θάλασσα!!
Και η Άννα δεν ξετρελάθηκε!
Μπερκετια λεμε!!!Νουνά μαριδουλα χταποδακι και γαυρακι και σπέσιαλ το κουτσομούρακι
Με συνοδευτικό τσίπουροΜπερκετια λεμε!!!
Πάνω που πήγαινα να το γράψωΜε συνοδευτικό τσίπουρο
Για να μην ξεχνιόμαστε οι μουσταλευριά που είναι υποψηφιεΠάνω που πήγαινα να το γράψω
Αφού γύρισε ο nothorny πάει η υποψηφιότηταΓια να μην ξεχνιόμαστε οι μουσταλευριά που είναι υποψηφιε
Ο γαμπρουλης και ο Μήτσος λείπουν σήμερα λες να ψάχνει ο ένας τον άλλονΑφού γύρισε ο nothorny πάει η υποψηφιότητα
Τις μουσταλευριές μου της πήρε η νουνά σου γιατί δεν της άρεσε το σουσι
Α τοτε αφου τις εστειλες μουσταλευριες δεν χρειαζεται να της στειλω ολοκληρο ταψι εκμεκ......αλλωστε προσεχει την σιλουετα της....μην το παρακανει με τα πολλα γλυκα..Αφού γύρισε ο nothorny πάει η υποψηφιότητα
Τις μουσταλευριές μου της πήρε η νουνά σου γιατί δεν της άρεσε το σουσι
Για τον Μητσο δεν μπορώ να πω.. αλλά για τον γαμπρό κοίταξες στα άλλα νήματα μήπως βολτάρει;Ο γαμπρουλης και ο Μήτσος λείπουν σήμερα λες να ψάχνει ο ένας τον άλλον
Λες να άρχισε πάλι την άσωτη ζωήΓια τον Μητσο δεν μπορώ να πω.. αλλά για τον γαμπρό κοίταξες στα άλλα νήματα μήπως βολτάρει;
Ναι μη το κάνεις...και δε τα θέλει τα γλυκά καθόλου...Α τοτε αφου τις εστειλες μουσταλευριες δεν χρειαζεται να της στειλω ολοκληρο ταψι εκμεκ......αλλωστε προσεχει την σιλουετα της....μην το παρακανει με τα πολλα γλυκα..
Και μια καλαμαράκια για μενα!Νουνά μαριδουλα χταποδακι και γαυρακι και σπέσιαλ το κουτσομούρακι
Έφτασεεεε.....Και μια καλαμαράκια για μενα!
Μετά απο έρευνα, διαπιστώθηκε οτι υπάρχει παγκόσμια έλλειψη σε κεσεδάκι λόγω Κίνας. Εκεί είναι το πρόβλημα και δεν μπορεί ο βιομήχανος να σου στείλει,...Για να μην ξεχνιόμαστε οι μουσταλευριά που είναι υποψηφιε
Το είπε ο άνθρωπος. μαζεύτηκε... Σταμάτησαν οι τσάρκες. Τόσο καιρό στην υπόγα, κάτι έμαθε... Είδατε η Ελενα...Για τον Μητσο δεν μπορώ να πω.. αλλά για τον γαμπρό κοίταξες στα άλλα νήματα μήπως βολτάρει;