Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 5.863
- Πόντοι
- 1.046
Εγω αν πιω ένα ποτάκι γίνομαι πολύ άγρια!!
Εγω αν πιω ένα ποτάκι γίνομαι πολύ άγρια!!
Κάτι ξέρω εγω που φέρνω μόνο πορτοκαλαδα στα ραντεβου!Εγω αν πιω ένα ποτάκι γίνομαι πολύ άγρια!!
Καλά να περνάς και να διώχνεις τις στεναχώριες..Δεν πειναω κιολας, μην παρεξηγηθώ.. ούτε Ξανθοπουλος το παίζω.. απλά δεν μου φτάνουν αυτην την περίοδο να κάνω τα γούστα μου όπως τα θέλω εγώ... anyway..να είμαστε καλά παίδες, να κάνουμε τον χαβαλέ μας και να περνάμε καλά με ωραίες υπάρξεις!
Εγω σε περιμένω στην υπογα!Τόσο νωρίς κοιμάστε αγόρια??
Γεροντακι ειμαι ......να μην κοιμηθω να ειμαι φρεσκαδουρα ,τζοβενο το πρωι; ασε που εχω πιεση 14 αυτες τις μερες....Τόσο νωρίς κοιμάστε αγόρια??
Να έρθω να σου κάνω παρέα??Γεροντακι ειμαι ......να μην κοιμηθω να ειμαι φρεσκαδουρα ,τζοβενο το πρωι; ασε που εχω πιεση 14 αυτες τις μερες....
Όχι, έχω ανοίξει το τελευταίο ουίσκι που είχα και χαζεύω τραγούδια στο youtube. Πάω για ξενύχτι σήμεραΤόσο νωρίς κοιμάστε αγόρια??
Και πολλά λες!!!Να έρθω να σου κάνω παρέα??
Θα γίνεις 25 χρόνων πάλι!!
Τόσο αργά κοιμάσαι κορίτσι?Τόσο νωρίς κοιμάστε αγόρια??
15 θα γινω με σενα......και μονο που το λες να ερθεις για παρεα ειναι σαν να εισαι εδω .....Να έρθω να σου κάνω παρέα??
Θα γίνεις 25 χρόνων πάλι!!
Ρε κουσαλο, βρε ραμολιμεντο,τι 15 χρονων θα γινεις ;τι να ερθω να κανω..... να σε ταισω σουπιτσα ,χαμομηλακι....και να σου αλλαξω μπεμπελινο;15 θα γινω με σενα......και μονο που το λες να ερθεις για παρεα ειναι σαν να εισαι εδω .....
Μονος σου απαντας?? Το έπαθε κ ένας φίλος μου.. τον επισκέπτομαι μια φορα τον μήνα στο ΔρομοκαιτειοΡε κουσαλο, βρε ραμολιμεντο,τι 15 χρονων θα γινεις ;τι να ερθω να κανω..... να σε ταισω σουπιτσα ,χαμομηλακι....και να σου αλλαξω μπεμπελινο;
Δυστυχως ο υπνος δεν είναι η αδυναμία μου όταν νυχτώνει είναι το χειρότερο μου !!Και πολλά λες!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τόσο αργά κοιμάσαι κορίτσι?
Καλημέρα Έλενα μου!Η ομορφιά θα ξεκινήσει από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να είσαι ο εαυτός σου !!
Καλημέρα
Οπότε πρέπει να φροντίσεις να έχεις πάντοτε καλή παρέα τις νύχτες!Δυστυχως ο υπνος δεν είναι η αδυναμία μου όταν νυχτώνει είναι το χειρότερο μου !!
Πάντα η νύχτα φέρνει σκέψεις που αποφεύγει η μέρα!!
Καλημέρα ΜΠΙΛ !!Καλημέρα Έλενα μου!
Προφανώς εσυ εισαι πάντοτε ο εαυτός σου,γιαυτό ξεχιλιζεις ομορφιά!
Αν δεν είναι καλή η παρέα προτιμω να κοιμαμε μόνη μουΟπότε πρέπει να φροντίσεις να έχεις πάντοτε καλή παρέα τις νύχτες!
για αυτο δεν σου εχει μεινει φραγκο για το βαφτιστηρι
Ένα ποτάκι ήπια 8 ε ..έκανε δεν ξόδεψα και καμιά περιουσίαγια αυτο δεν σου εχει μεινει φραγκο για το βαφτιστηρι