The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.470
- Πόντοι
- 25.467
γραφτε παιδια τσαμπα ειναι
Ρε σεις Πανάγο!
Οι ενασχόληση με τις συνοδείες πως πάει; Σας πήρε κανείς;
γραφτε παιδια τσαμπα ειναι
το side????
ε μα....Που να δείτε και το Tide.
Δηλαδη δεν το καταλαβατε το site.Αστετο καλυτερα μη χαλαμε και το ... foroum της κοπελαςε μα....
κάτι γίνεται κάνουμε και τις ταινίες θα βγει το μεροκάματο όσον αναφορά το χρηματικό αν ένας άνδρας θέλει να σενευρεθει σεξουαλικα με μια γυναίκα θα τα βρει τα λεφτά. Όσο για το κόστος η καθεμία κοστολογεί τις υπηρεσίες της όσο θέλει και ανάλογα ο εκάστοτε πελάτης αποφασίζει.υπαρχουν τιμές για ολα τα πορτοφόλια.Ρε σεις Πανάγο!
Οι ενασχόληση με τις συνοδείες πως πάει; Σας πήρε κανείς;
εκοψα το αγοραιο πλην ελαχιστων εξαιρεσεων και κυνηγαω γκομενακια απεξω.νομιζω ολοι μας πρεπει να το κανουμε και να μην αραζουμε εχω λεφτα γαμαω και ολα καλα...
Κλεφτες θα γινουνε τα κοριτσια τυπε? :S
συνδιασμος θα ήταν ιδανικό πιστεύωΚλεφτες θα γινουνε τα κοριτσια τυπε? :S
Αγαπητη Ελενα δεν αφορουσε η αναρτηση που εκανα μονο εσενα αλλα και την ελλειψη σχολιων απο αλλους για σενα.Και οσο για αυτο που γραφεις για μενα δεν ισχυει (μην ξεχνας ποσο σε εχω στηριξει απο αρνητικα σχολια ορισμενων απο δω μεσα)Και σχετικα με την αποχη μου για συνευρεση μαζι σου θα σου στειλω τους λογους σε π μΚαλησπέρα αγόρια!
Δεν εμφανιζομαι πολύ τελευταία επειδή δεν έχω χρόνο έρχομαι για λιγότερες μέρες τελευταία και έχω λίγο ελεύθερο χρόνο ανάμεσα στα ραντεβού να διαβάζω και να γραψω
Λιγότερο χρόνο έχω και όταν είμαι σπίτι μου από παλαιότερα λόγω κάποιου προσωπικού λογου
Καλέ μου nickiegr κάθε φορά που γράφεις κάνεις και μια διαφορετική υπόθεση
Like στον Πανάγο έκανα γιατί είπε κάτι σωστό ,δεν έπεσα από άλλο πλανήτη , έξοδα πολλά έχετε όλοι σας ειδικά όσοι έχουν οικογένεια παιδιά
Και ειδικά τέλος αυτού του μήνα είναι πιο δύσκολα πιστεύω για πολλούς
Φιλάκια σε όλους σας!
καμία ανανέωση,έτσι τίποτα ενδιαφέρον,από εσώρουχα....να μας δείξεις...Καλησπέρα αγόρια!
Διαθέσιμη για μέχρι και αύριο!
Φιλάκια πολλά σε όλους σας!
επ αφεντικόκαμία ανανέωση,έτσι τίποτα ενδιαφέρον,από εσώρουχα....να μας δείξεις...
πάλι εδώ εγώ σε περιμένω Έβερεστ > τελείωνε λέμε που θέλεις και ανανεωση τρομάρα σου :Sκαμία ανανέωση,έτσι τίποτα ενδιαφέρον,από εσώρουχα....να μας δείξεις...
πάλι εδώ εγώ σε περιμένω Έβερεστ > τελείωνε λέμε που θέλεις και ανανεωση τρομάρα σου :S
αύριο καφέ γιεεεεεεεεεεΓια,καφε??
Να ρθω!!!
σε έστησε μαν... >πάλι εδώ εγώ σε περιμένω Έβερεστ > τελείωνε λέμε που θέλεις και ανανεωση τρομάρα σου :S
και εγώ μαν θα έρθω με το guru...αύριο καφέ γιεεεεεεεεεε
εεε πήγε να δει βυζα κλασσικός γκουρούσε έστησε μαν... >
πάλι εδώ εγώ σε περιμένω Έβερεστ > τελείωνε λέμε που θέλεις και ανανεωση τρομάρα σου :S