πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.660
- Πόντοι
- 12.056
ΝΟΥΝΑ το βαφτιστηρι σου χρησιμοπιει στεγνο καθαρισμα χωρις υγρα πιατων χλωρινες κλπΈπρεπε να με φωνάξεις να τον περιποιηθω
Ξέρω πολεμικές τέχνες!
ΝΟΥΝΑ το βαφτιστηρι σου χρησιμοπιει στεγνο καθαρισμα χωρις υγρα πιατων χλωρινες κλπΈπρεπε να με φωνάξεις να τον περιποιηθω
Ξέρω πολεμικές τέχνες!
Κοιτα εχεις σιγουρα μαυρη ζωνη στις ερωτικες τεχνες.Έπρεπε να με φωνάξεις να τον περιποιηθω
Ξέρω πολεμικές τέχνες!
Αυτό να λέγεται.... Ψεκάζει, σκουπίζει, τέλοςΝΟΥΝΑ το βαφτιστηρι σου χρησιμοπιει στεγνο καθαρισμα χωρις υγρα πιατων χλωρινες κλπ
εχει φτασει τις 1000 κριτικεςΚοιτα εχεις σιγουρα μαυρη ζωνη στις ερωτικες τεχνες.
![]()
Εγω ξερω χιλιες και μια νυχτες μονο. Ειμαι απο χωριο.εχει φτασει τις 1000 κριτικες![]()
και εγω αυτες ξερω δασκαλεΕγω ξερω χιλιες και μια νυχτες μονο. Ειμαι απο χωριο.
Αλλα καπου εχεις χαθει στο μετρημα........![]()
Μεινε εδω στην ζεστη αγκαλια της νουνας σου.....εισαι μικρος και αβγαλτος. Σε παρασυρουν οι κακες παρεες αλλου.και εγω αυτες ξερω δασκαλεδεν μετραω εγω μεχρι το 10 ξερω
επειδη (παρα)μορφωνομαι καπου το διαβασα
![]()
δεν βγαινω εξω με κυνηγαει ο κακος λυκοςΜεινε εδω στην ζεστη αγκαλια της νουνας σου.....εισαι μικρος και αβγαλτος. Σε παρασυρουν οι κακες παρεες αλλου.
Έχω φτάσει στις 3999 κριτικές μου λείπει 1 να γίνουν 4000εχει φτασει τις 1000 κριτικες![]()
Εγω μονο μαθηματα που χρονος να πιανω οπισθια.δεν βγαινω εξω με κυνηγαει ο κακος λυκοςχωρια πιανω και κανα κλαρακι
![]()
στην κλεψανε νουναΈχω φτάσει στις 3999 κριτικές μου λείπει 1 να γίνουν 4000
Θα πάω στηννικολουλη να μου την βρει που χάθηκε αυτή η μία!!
Όταν βρεθεί θα φάμε τούρτα!Έχω φτάσει στις 3999 κριτικές μου λείπει 1 να γίνουν 4000
Θα πάω στηννικολουλη να μου την βρει που χάθηκε αυτή η μία!!
Φωναξα ενιαχυσειςστην κλεψανε νουναμην καθεσαι στειλε τον μητσο να συλλαβει τον κλεφτη
![]()
Τον Μήτσο τον έχω στείλει στον Άγιο Δομίνικο σε μυστική αποστολή να βρει γιατί φέτος οι παίκτες του Survivor δεν αδυνατίζουν???στην κλεψανε νουναμην καθεσαι στειλε τον μητσο να συλλαβει τον κλεφτη
![]()
Τρωνε απο την τουρτα του φιλου billgun. Που να αδυνατισουν.Τον Μήτσο τον έχω στείλει στον Άγιο Δομίνικο σε μυστική αποστολή να βρει γιατί φέτος οι παίκτες του Survivor δεν αδυνατίζουν???
Δείτε τη σε κανονική διάσταση!Τρωνε απο την τουρτα του φιλου billgun. Που να αδυνατισουν.
Ωραιο λογοπαιγνιοΔείτε τη σε κανονική διάσταση!
Παιζεις με τον πονο του αγαπημενη μου μαθητρια.
Είμαι εγώ πειραχτήρι ???Παιζεις με τον πονο του αγαπημενη μου μαθητρια.