billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.583
- Πόντοι
- 5.956
Σε αδικει η φωτο!
Σε αδικει η φωτο!
εισαστε το ιδιο σπαγγοι με ντατσουν θα κυκλοφορειταιδεν είμαι τσιγκούνα στο γάμο Θα χαλάσω πολλά γιατί ο γαμπρός είναι πλούσιος!!
![]()
Με έπιασε ξερόβηχας και φτέρνισμα ξαφνικάδεν είμαι τσιγκούνα στο γάμο Θα χαλάσω πολλά γιατί ο γαμπρός είναι πλούσιος!!
![]()
στην φορεσε την κουλουρα ηδη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΜε έπιασε ξερόβηχας και φτέρνισμα ξαφνικά![]()
Και πού να γνωρίσεις την πεθερά σου θα ξετρελαθείς!!Με έπιασε ξερόβηχας και φτέρνισμα ξαφνικά![]()
του το εκανα πιο κατανοητωΚαι πού να γνωρίσεις την πεθερά σου θα τρελαθείς!!
![]()
Σταμάτα βρε.., το κάνεις όλο και καλύτεροΚαι πού να γνωρίσεις την πεθερά σου θα ξετρελαθείς!!
![]()
Έτσι έτσι! Βοήθα λίγο τον αδαή που πάει να μπλέξει απογευματιάτικατου το εκανα πιο κατανοητωνα δει που εμπλεξε ο κακομοιρης
![]()
τωρα μπορεις να γελας μολις τελειωσουν ολα και πατε στο σπιτι θα τρως παντοφλα απο πεθερα και νυφηΈτσι έτσι! Βοήθα λίγο τον αδαή που πάει μπλέξει απογευματιάτικα![]()
Δε σας είπα.. ανοίγουμε καινούργια μονάδα στο εξωτερικό.. byeeeeτωρα μπορεις να γελας μολις τελειωσουν ολα και πατε στο σπιτι θα τρως παντοφλα απο πεθερα και νυφηφαουσες φιλε μου βιομηχανε
![]()
Και πού να γνωρίσει και το υπόλοιπο σόι !!του το εκανα πιο κατανοητωνα δει που εμπλεξε ο κακομοιρης
![]()
Άννα και Αντριάνα;;;Και πού να γνωρίσει και το υπόλοιπο σόι !!
Τρλελοσογο!!
Αυτές είναι φίλες μου δεν είναι το σόι μουΆννα και Αντριάνα;;;![]()
ama γνωριζεις το τριο στουτζες σε βλεπω κακομοιρη να παιζεις ταβλι με τον αγιο πετρο βοηθεια μαςΆννα και Αντριάνα;;;![]()
Αντιστέκομαι με κόποama γνωριζεις το τριο στουτζες σε βλεπω κακομοιρη να παιζεις ταβλι με τον αγιο πετρο βοηθεια μας
εγω μια ημερα τρακαριστικα με της δυο σε πληροφωρω πολυ κοντεψαν να μας πεταξουν εξω απο το μπιλΑντιστέκομαι με κόπο![]()
Ακουσε γάμο και πετάχτηκε....Τον παντρεύομαι αύριο γιατί είναι πολύ γοητευτικό αγόρι!!
![]()
Μπερδέψαμε τα μπούτια μαςΑυτές είναι φίλες μου δεν είναι το σόι μου![]()
Ωχ , υπάρχει και πεθερά....!!!!!Και πού να γνωρίσεις την πεθερά σου θα ξετρελαθείς!!
![]()