iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Λίγο πιο βόρεια από εσένα, Σαλονίκη ;)Που πανω??
Λίγο πιο βόρεια από εσένα, Σαλονίκη ;)Που πανω??
Λίγο πιο βόρεια από εσένα, Σαλονίκη ;)
μπορεί να μπει,και από το τηλ της(βλέπω Σμαρτ,στις φωτός).Καλησπέρα σε όλους
Η Έλενα μου ζήτησε να σας πω ότι χάλασε το λαπτοπ της και δε μπορεί να απαντά στα μηνύματα σας στο site.
Ό,τι θέλετε, της στέλνετε ή την καλείτε στο κινητό της (6978143442).
Θα είναι διαθέσιμη μέχρι την επόμενη Τρίτη.
μπορεί να μπει,και από το τηλ της(βλέπω Σμαρτ,στις φωτός).
1 σμαρτ 3 κινητα και 2 ταμπλετ ;) αναλαμβανω και παρακολουθήσεις ειδικοτης μου ο απατημενος σύζυγοςμπορεί να μπει,και από το τηλ της(βλέπω Σμαρτ,στις φωτός).
το προφιλ ρε δωστε το μου πισω ειναι καλο ;) εχει και κριτικεςΈβερεστ πάς?...αυτόν τον ξέρεις?...σιγά μην μου πεις.
1 σμαρτ 3 κινητα και 2 ταμπλετ ;) αναλαμβανω και παρακολουθήσεις ειδικοτης μου ο απατημενος σύζυγος
αυτα ειναι μυστικα ;) δεν λεγονται σε κοινη θεα θελεις να πεσει η κυβερνηση θελει να χωρισουν τα μισα ζευγαρια στην αθηνα δεν μπορω να μιλησω
μπορεί να μπει,και από το τηλ της(βλέπω Σμαρτ,στις φωτός).
είναι δύσχρηστο το κινητό,όταν πλέον όλα περνάνε από εκεί????....στην εφαρμογή δηλ,αν υπήρχε,θα ήταν καλύτερα????.... τεσπά.αν της είναι δύσκολο,το κινητό,ας πάρει καινούργιο λάπτοπ.Μάλλον δεν τη βολεύει να απαντάει από κινητό στο site (είναι δυσχρηστο εδώ που τα λέμε). Δεν ξέρω. Απλά έτυχε και μιλούσαμε και μου είπε αν μπορώ να το πω.
Φτιάχτε ντε κι εσείς μια εφαρμογούλα android να μπαίνει απ' το κινητό της η μιλφάρα!!!
Καλημέρα αγόρια!
Πάλι εδώ είχα ένα πρόβλημα να συνδεθώ
Έως Τρίτη θα είμαι διαθέσιμη
Φιλάκια σε όλους σας!
Ένωσις Κέντρου κλασσικα ;) κομμουνι ε κομμουνιΚεντρικα διαθεσιμη!!
Ένωσις Κέντρου κλασσικα ;) κομμουνι ε κομμουνι
μας ξεσηκώνεις κι έτσι όμως....Καλησπέρα αγοράκια!
Σε συνέχεια των προκλητικών και προστυχων φωτο!
χρόνια πολλά Έλεν!!!!!Καλημέρα αγόρια και χρόνια πολλά!
Από Σάββατο διαθέσιμη για 2-3 ημέρες
Πολλά φιλιά σε όλους σας!