FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Ειναι και τα viber μεσα ????Με αδικείς... 3-4 νήματα πλέον, κυρίως όμως στο νήμα της συζύγου μου!
Ειναι και τα viber μεσα ????Με αδικείς... 3-4 νήματα πλέον, κυρίως όμως στο νήμα της συζύγου μου!
Γλυκό μόνο μαζί σου.........Καλημέρα αγόρι μου όμορφο!!
Δεν πιστεύω να τρως γλυκάκι χωρίς εμένα??
Συγνώμη αλλά σε έχω χωρίσω μάλλον ξεχνας........Με αδικείς... 3-4 νήματα πλέον, κυρίως όμως στο νήμα της συζύγου μου!
Viber μόνο με μια πλέον..Ειναι και τα viber μεσα ????
Δεν θα το αποδεχτώ ποτε αυτό! Άστα ναζια και ελα στο κρεβάτι!Συγνώμη αλλά σε έχω χωρίσω μάλλον ξεχνας........
Η καθε μια ειναι η μια και μοναδικη ???Viber μόνο με μια πλέον..
110 ναζιαΔεν θα το αποδεχτώ ποτε αυτό! Άστα ναζια και ελα στο κρεβάτι!
Εχει υποχρεώσεις... Μην τον ενοχλείςΚαλημέρα αγόρι μου όμορφο!!
Δεν πιστεύω να τρως γλυκάκι χωρίς εμένα??
Δεν το έγραψε σε εμένα.. ή μήπως είναι και άλλος με υποχρεώσεις?Εχει υποχρεώσεις... Μην τον ενοχλείς
Ουπσ λάθοςΔεν το έγραψε σε εμένα.. ή μήπως είναι και άλλος με υποχρεώσεις?
Δεν πηδας δεν πηδάς... άλλαξε ατάκεςΗ αγαπημένη μου γεύση.. πάω στον περιπτερά, του λεω έχετε χυμό με υγρα Έλενας? Με κοίταγε σαν χάνος...
Εχει δυσκολεψει το παιχνίδι ή Έλενα μαζί μου... αν δεν την καμακωσω, δεν μου καθεται!Δεν πηδας δεν πηδάς... άλλαξε ατάκες
Για εμένα ήταν ο ένας και μοναδικός εγώ ήμουν η μία ανάμεσα στις πολλές!!Η καθε μια ειναι η μια και μοναδικη ???
Στο τέλος θα τα πιστέψουμε κιολας και θα ξυπνήσω κανα πρωί και θα φωνάζω Έλενα Έλενα, να φτιάξω πρωινό?Για εμένα ήταν ο ένας και μοναδικός εγώ ήμουν η μία ανάμεσα στις πολλές!!
Αφού δεν είμαι η βασίλισσα της καρδιάς του τότε έχω αποτύχει......
Δεν μου αρέσει σε μια σχέση να έρχομαι δεύτερη!!
@nothorny προσεχε, οι γυναικες που προσφερουν πολλα , βγαζουν και εντονη κακιαΓια εμένα ήταν ο ένας και μοναδικός εγώ ήμουν η μία ανάμεσα στις πολλές!!
Αφού δεν είμαι η βασίλισσα της καρδιάς του τότε έχω αποτύχει......
Δεν μου αρέσει σε μια σχέση να έρχομαι δεύτερη!!
Δεν γεννήθηκε η γυναίκα που θα με αρνηθεί!
Α ρε τι κάνει η μπύρα... Τα πάντα γνωρίζεις......
Α ρε τι κάνει η μπύρα...