Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Αυτο κανεις.....προσεξεΘα το πάρω είπαμε!! Την ποθώ!
Αυτο κανεις.....προσεξεΘα το πάρω είπαμε!! Την ποθώ!
Ποθείς εμένα και άλλες 1015!!Θα το πάρω είπαμε!! Την ποθώ!
Και βαλε....τι τραβας μαθητρια μου. Σου προσφερω την αγκαλια μου να σε παρηγορισω.Ποθείς εμένα και άλλες 1015!!
Εσυ εισαι το κυρίως μενού, οι υπόλοιπες είναι τα ορεκτικά και τα ψιψιψονια!Ποθείς εμένα και άλλες 1015!!
Εγώ είμαι η ψιψινελ !!Εσυ εισαι το κυρίως μενού, οι υπόλοιπες είναι τα ορεκτικά και τα ψιψιψονια!
Εσύ ανήκεις στους κλαρινογαμπρους.... Όπου βλέπεις κωλο ξεβρακωτο υποσχεσαι γάμοΕγω ανήκω στο 10%!!!
Εσύ ανήκεις στους κλαρινογαμπρους.... Όπου βλέπεις κωλο ξεβρακωτο υποσχεσαι γάμο
Αγαπούλας είσαιΜε το μαχαίρι στο λαιμό δεν γίνονται αυτά δάσκαλε! Δεν μπορώ την καταπίεση, είμαι τοξότης!
ΠΩ ΠΩ και 2 μάλιστα... Υπάρχει χρήμα βλέπω....
Που εξαφανίζεσαι εσυ ολη μερα μου λες?? Κάτι κανεις!!Αγαπούλας είσαι
Παίρνει και για εμένα αλλά δεν προλαβαίνει να μου την δώσει...ΠΩ ΠΩ και 2 μάλιστα... Υπάρχει χρήμα βλέπω....
Είχα μίτινγκΠου εξαφανίζεται εσυ ολη μερα μου λες?? Κάτι κανεις!!
Εσύ είσαι ιδιαίτερη κατηγορία. Δεν μετρας στην στατιστικήΕγω ανήκω στο 10%!!!
Αυτός δεν έχει πλέον να χάσει κάτι. Συνέχεια σε ενα υγρό υπόγειο τον έχει...Εχεις 15 μερες να ξεκαθαρισεις την θεση σου αγαπητε. Ειμαι αυστηρος. Μετα θα αποφασισω για την τιμωρια σου.
Ναι, γιατί όσο ήσουνα παντρεμένος ήσουνα μονογαμικός.... πες και άλλα τέτοια , και προσοχή μην πνίξουμε τον πολυζώηΝα με παρει άπειρο? Ή να βρω καμιά τσαπερδονα μετά τον γάμο? Για το δικό της καλό γίνονται όλα!!!
Μαρεσουν της Έλενας τα υγρά.... υπόγεια!!Αυτός δεν έχει πλέον να χάσει κάτι. Συνέχεια σε ενα υγρό υπόγειο τον έχει...
Φίλε Μήτσο η αλήθεια είναι ότι μονογαμικος ήμουν... κάνα καυλαντισμα ναι, αλλά μέχρι εκεί... σχεδόν 15 χρόνια..Ναι, γιατί όσο ήσουνα παντρεμένος ήσουνα μονογαμικός.... πες και άλλα τέτοια , και προσοχή μην πνίξουμε τον πολυζώη
Έτσι εξηγείται η πείνα.... και τα πολλά μονόπετρα...Φίλε Μήτσο η αλήθεια είναι ότι μονογαμικος ήμουν... κάνα καυλαντισμα ναι, αλλά μέχρι εκεί... σχεδόν 15 χρόνια..