πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.426
- Πόντοι
- 12.056
αρα η φυση φταιει που ειναι 2ποδα να ξερω σε ποιον θα ετοιμασει τις νεες αγωγες ο ψηλος δικηγοροςΘα ειναι στο φυσικο τους περιβαλλον
αρα η φυση φταιει που ειναι 2ποδα να ξερω σε ποιον θα ετοιμασει τις νεες αγωγες ο ψηλος δικηγοροςΘα ειναι στο φυσικο τους περιβαλλον
ζωακια εχει πιο πολλα εδω απλος ειναι διποδα
Μια ζεστή αγκαλιά , χωρίς γκρίνιες ,είναι πάντα απόλαυσηΑφου μου αρεσουν τα ματσα μουτσα και τα χαδια !!
Εγω δεν ξερω τι σημαινει η λέξη!!Μια ζεστή αγκαλιά , χωρίς γκρίνιες ,είναι πάντα απόλαυση
Εσύ γεν γνωρίζεις τέτοια πράγματα, τον γυμναστή τον ρώτησες????Εγω δεν ξερω τι σημαινει η λέξη!!
(Γκρινια )
Χαχαχαχαχαχαχα
Λιγο παραπονιαρα ομως.Εγω δεν ξερω τι σημαινει η λέξη!!
(Γκρινια )
Χαχαχαχαχαχαχα
γκρίνια!!!Εγω δεν ξερω τι σημαινει η λέξη!!
(Γκρινια )
Χαχαχαχαχαχαχα
ή μήπως κάτι άλλο πιπεράτο..;;;;γκρίνια!!!
Α παπαπα ΠΙΠΕΡΙ!!!!
ΑΛΑΤΙ !!γκρίνια!!!
Α παπαπα ΠΙΠΕΡΙ!!!!
Πνιγηκα ρε πουστηΕγω δεν ξερω τι σημαινει η λέξη!!
(Γκρινια )
Χαχαχαχαχαχαχα
πως δεν κάνει.... Σίγουρα θα βάζει στο καλοριφέρ και το καφεδάκι και θα αρχίζει την ανταλλαγή απόψεων. Απο οτι έχει πει, ο γυμναστής συνέχεια λέει ησυχία κλπ...Δε νομιζω να κανεις και εσυ τετοια οταν πας...
Νεράκι... η νουνά η νουνά....Πνιγηκα ρε πουστη
Εγώ αγάπη όταν πάω γυμναστήριο είμαι το πιο ήσυχο κοριτσάκι του κόσμου !!Δε νομιζω να κανεις και εσυ τετοια οταν πας...
στο γυμνιστηριο όμως?Εγώ αγάπη όταν πάω γυμναστήριο είμαι το πιο ήσυχο κοριτσάκι του κόσμου !!
Θέλεις να γίνω η προσωπική σου γυμναστήρια???στο γυμνιστηριο όμως?
αυτό δεν θέλει ρώτημα!Θέλεις να γίνω η προσωπική σου γυμναστήρια???
Και ποιος δεν θα ηθελε.Θέλεις να γίνω η προσωπική σου γυμναστήρια???
Εσύ θα είσαι ο δάσκαλός μου και εγώ η αγαπημένη σου γυμνάστρια όλους θα σας γυμνάσω!!Και ποιος δεν θα ηθελε.
Αύριο το πρωί είναι καλα να ξεκινήσουμε τα εντατικά μαθήματα??αυτό δεν θέλει ρώτημα!
Η απάντηση δεν μπορεί παρά να ειναι:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!