πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.523
- Πόντοι
- 12.056
Βίκος?Στο Μεταξουργείο ποιο εύκολα θα βρεις κόκα παρά σοκολάτες τέτοια ωρα
Βίκος?Στο Μεταξουργείο ποιο εύκολα θα βρεις κόκα παρά σοκολάτες τέτοια ωρα
Μυαλό!Εγώ θα βάλω την παρέα και τα γλυκά εσύ τι θα μου βάλεις??
Θα τρομάξει ο κόσμος θα νομίζει ότι απέδρασα από κανένα Ίδρυμα!!Μπα θα χαρουν ολοι να σε δουνε ετσι.
Ξετσιπωτη άσταΜυαλό!
Χαχαχα έχεις ξεφύγει κ Έλενα πετάς πρόστυχα υπονοούμενα μάλλον είναι από τα συμπτώματα υπογλυκαιμίας!
Έχει στη Συγγρού ανοιχτάΚι εγω θελω αλλά δυστυχώς τέτοια ώρα είναι κλειστά τα ζαχαροπλαστεία !!
Μιαμμμμμμ.......
Μαύρη νύχτα θα περάσω χωρίς γλυκό !!
Τετοια ΘΕΑ που εισαι μαλλον θα τρεχουν ολοι πισω σου. Χαμος θα γινει.Θα τρομάξει ο κόσμος θα νομίζει ότι απέδρασα από κανένα Ίδρυμα!!
Ζητώ συγνώμη αν ξέφυγα σας δίνω το λόγο μου ότι δεν θα ξαναγίνει!!Μυαλό!
Χαχαχα έχεις ξεφύγει κ Έλενα πετάς πρόστυχα υπονοούμενα μάλλον είναι από τα συμπτώματα υπογλυκαιμίας!
Αποδρασες από το σινουριΘα τρομάξει ο κόσμος θα νομίζει ότι απέδρασα από κανένα Ίδρυμα!!
Ναι αλλά εκεί μου φαίνεται δεν είναι κακόφημη περιοχή??Έχει στη Συγγρού ανοιχτά
Bread factory και δεληολανης
Καλύτερη από το κέντρο σίγουρα...Ναι αλλά εκεί μου φαίνεται δεν είναι κακόφημη περιοχή??
Είπα να φάω ένα γλυκό όχι να με φάνε νύχτα ώρα!!
Όχι είναι στο ύψος του Φιξ δεν έχεις θέμαΝαι αλλά εκεί μου φαίνεται δεν είναι κακόφημη περιοχή??
Είπα να φάω ένα γλυκό όχι να με φάνε νύχτα ώρα!!
Ωχ δεν τα βλέπω καλά τα καντήλια της εκκλησίαςΖητώ συγνώμη αν ξέφυγα σας δίνω το λόγο μου ότι δεν θα ξαναγίνει!!
Για αυτό αύριο πρωί πρωί 8:00 θα πάω στην εκκλησία να προσευχηθώ για όλους σας !!
Ευλόγησον!!
.......εδω και χρονιαΑποδρασες από το σινουρι
Αααα.....δεν το ξέρω αυτό λέω να πάρω και μία φίλη μου μαζί για να με προσέχει!!Όχι είναι στο ύψος του Φιξ δεν έχεις θέμα
Ρε ούτε από έξω δεν περνάει θα έχουμε τίποτα μαλλιοτραβηγματα με την παπαδιάΩχ δεν τα βλέπω καλά τα καντήλια της εκκλησίας
Πάρε την αξιοπιστηΑααα.....δεν το ξέρω αυτό λέω να πάρω και μία φίλη μου μαζί για να με προσέχει!!
Αλλά αυτή η φίλη μου τώρα βλέπει το τέταρτο όνειρο!!
Δε νομιζω. Πινει ποτακια η μια. Παρε τηλεφωνο τωρα.Αααα.....δεν το ξέρω αυτό λέω να πάρω και μία φίλη μου μαζί για να με προσέχει!!
Αλλά αυτή η φίλη μου τώρα βλέπει το τέταρτο όνειρο!!
Την αξιοπιστη την εβαλα να κοιμηθει απο τις 8 .....Ρε ούτε από έξω δεν περνάει θα έχουμε τίποτα μαλλιοτραβηγματα με την παπαδιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάρε την αξιοπιστη
Μαλλον την κοπανησε απο το παραθυρο. Για πηγαινε μια βολτα στο νημα της να δεις.Την αξιοπιστη την εβαλα να κοιμηθει απο τις 8 .....
Εχω την εννοια της να μην ξεπορτιζει τα βραδια !!!
Έτσι κάνω εγώ τις βάζω για ύπνο και τις δύο τις φίλες μου και εγώ πάω και ξενυχτάω στα μπαράκια !!
Χαχαχαχαχαχαχα
Αυτή 8 το απόγευμα ξυπνάΤην αξιοπιστη την εβαλα να κοιμηθει απο τις 8 .....
Εχω την εννοια της να μην ξεπορτιζει τα βραδια !!!
Έτσι κάνω εγώ τις βάζω για ύπνο και τις δύο τις φίλες μου και εγώ πάω και ξενυχτάω στα μπαράκια !!
Χαχαχαχαχαχαχα