Νέα

Έλενα Τσαγκρινού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 253K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Νομίζω και μακάρι να βγω ψεύτης , ότι πάει ολοταχώς για κάψιμο . Ενώ είναι μικρή ακόμα κι έχει περιθώριο να αλλάξει καποια πράγματα , το λούκι που έχει μπει την τραβάει κάτω και στα χειρότερα .

Ειναι πιτσιρίκα , είναι και όμορφη κοπέλα , θα μπορούσε με σωστές κινήσεις και υπομονη να γαμαει και να δέρνει . Έχει αρχίσει να κάνει όμως στη μάπα τις γνωστές μαλακιες που κάνουν όλες , προβάλει επίσης το γνωστό ηλιθιο τρίπτυχο πουτανιά / μαγκιά / αλητεία , έχουν μαζευτεί και γύρω της ανθυποσελεμπριτι νταβάδες με αποτέλεσμα να χαντακώνεται

Μακαρι να έχω άδικο , γιατί για κάποιο λόγο , χωρίς να την ξέρω φυσικά μου κάνει καλό παιδί κατα βάθος

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Νομίζω και μακάρι να βγω ψεύτης , ότι πάει ολοταχώς για κάψιμο . Ενώ είναι μικρή ακόμα κι έχει περιθώριο να αλλάξει καποια πράγματα , το λούκι που έχει μπει την τραβάει κάτω και στα χειρότερα .

Ειναι πιτσιρίκα , είναι και όμορφη κοπέλα , θα μπορούσε με σωστές κινήσεις και υπομονη να γαμαει και να δέρνει . Έχει αρχίσει να κάνει όμως στη μάπα τις γνωστές μαλακιες που κάνουν όλες , προβάλει επίσης το γνωστό ηλιθιο τρίπτυχο πουτανιά / μαγκιά / αλητεία , έχουν μαζευτεί και γύρω της ανθυποσελεμπριτι νταβάδες με αποτέλεσμα να χαντακώνεται

Μακαρι να έχω άδικο , γιατί για κάποιο λόγο , χωρίς να την ξέρω φυσικά μου κάνει καλό παιδί κατα βάθος
Η κοπέλα είναι τέρμα ηλίθια και απλά μια ξανθιά Barbie.
Χαμογελάει σαν χαζή, έχει τα πάντα ψεύτικα πάνω της και χαρακτήρα μηδέν.

Να δώσει τι αργότερα; Αυτό που δεν έχει;
Θα πουλήσει όσο είναι στις κάμερες, γρήγορα θα αντικατασταθεί από άλλες Barbie.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.450
Πόντοι
9.931
Καθε εξάμηνο βγαίνει και μια τέτοια, τις ξεζουμίζουν οι δισκογραφικές και οταν δεν εχουν να δώσουν κατι αλλο πανε στην επόμενη.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546

Μακάρι να βγεις αληθινός. Όλες και όλοι από αυτή την κλίκα είναι παραδείγματα ζωής και σου διδάσκουν πολύτιμα μαθήματα άμα πατάς τα πόδια σου στη Γη. Ένα από αυτά είναι ότι αν δεν έχεις προσωπικότητα, κλάφτα Χαράλαμπε...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.940
Πόντοι
6.515
Στο τικ τοκ σπρωχνει ένα παιδι που πουλαει νερά γιατί της κόβει τη θέα (mad)
Τη στολίζουν κανονικά

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
Τη στολίζουν κανονικά
Νομιζω με την ζοζεφιν εγινε το σκηνικο οχι με τσαγκρινου.

nightman69

Μέγας
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
22.048
Πόντοι
4.656
Τη στολίζουν κανονικά
Καμία σχέση

Νομιζω με την ζοζεφιν εγινε το σκηνικο οχι με τσαγκρινου.
:thumbsup:

:hi:

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.282
Πόντοι
1.056
Τελευταία τροποποίηση:

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
766
Πόντοι
81
Άρχισε το κοκο βρήκε και έναν πίθηκο που το παίζει ράπερ dj ξέρω γω τι σκατα.Υπομονη τύποι και σε πέντε έξι χρόνια θα την παίρνουμε μέχρι 120 με κωλο. :rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom