n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
το πρωτο και το τελευταιο με συγκινησαν γιατρεΜη βάζεις παρακαλώ παλιές ασχετες κονσερβαρισμένες ληγμένες παπαροκαταληξίες .
Μελέτα το ποιημα είναι κρίμα!
το πρωτο και το τελευταιο με συγκινησαν γιατρεΜη βάζεις παρακαλώ παλιές ασχετες κονσερβαρισμένες ληγμένες παπαροκαταληξίες .
Μελέτα το ποιημα είναι κρίμα!
το πρωτο και το τελευταιο με συγκινησαν γιατρε
η νυφη ειναι ιδεα τροπος και ερωτας ζωης δεν εγκαταλειπεται γιατρε για καμια αλλη
Μεγκαλέ πολύ προτρέχεις
ακου τώρα να κατέχεις.
Aπο τις φωτογραφίες
ξεπερνά πολλές κυρίες
που το παίζουνε καμπόσες
ενω ξέρουν είναι γκιόσες.
Και αν είναι όπως στις φωτογραφίες,
Που είναι!!
είμαι σίγουρος που θα εγκατέλειπες τη νύφη για χάρη της...
ειναι καλη και οτι βλεπεις τσεκαρισμενο.ωραιο κορμι απιστευτα πισινα και πολυ ωραια ποδια.και στο παθητικο τον παιρνει ομορφα ομορφα χωρις πολλα πολλα.για το αλλο δεν ξερω πως λειτουργει.ειναι παντως πολυ περιποιημενη και εαν της φερθεις σωστα περνας πολυ καλα.ο χωρος της ειναι πολυ καθαρος κανεις το μπανιο σου και βουρ στον πατσα. ανεση χρονου ειχα αλλα δεν ξερω εαν υπαρχει παντα.θα ξαναδοκιμασω ομως ;)η νυφη ειναι ιδεα τροπος και ερωτας ζωης δεν εγκαταλειπεται γιατρε για καμια αλλη
εκατσες καμια ωρα η οχι????ειναι καλη και οτι βλεπεις τσεκαρισμενο.ωραιο κορμι απιστευτα πισινα και πολυ ωραια ποδια.και στο παθητικο τον παιρνει ομορφα ομορφα χωρις πολλα πολλα.για το αλλο δεν ξερω πως λειτουργει.ειναι παντως πολυ περιποιημενη και εαν της φερθεις σωστα περνας πολυ καλα.ο χωρος της ειναι πολυ καθαρος κανεις το μπανιο σου και βουρ στον πατσα. ανεση χρονου ειχα αλλα δεν ξερω εαν υπαρχει παντα.θα ξαναδοκιμασω ομως ;)
εκατσα 1 ωρα γεματη.εκατσες καμια ωρα η οχι????
στα πηρε η οχϊ???εκατσα 1 ωρα γεματη.
μου τα πηρε βεβαια τι θα μουκανε φρη φακ για να πω οτι ειναι καλη??στα πηρε η οχϊ???
ναι ρε παιδι μου δεν εννοω αυτο θελω να πω αυτο .για μια ωρα ξερω οτι παιρνει παρα πανω απο 60 που παιρνει για ενα που κ δρωμομου τα πηρε βεβαια τι θα μουκανε φρη φακ για να πω οτι ειναι καλη??
για την ακριβεια τα εδωσα και μαλιστα με την ορεξη μου
δεν αξιζει για ενα στα γρηγορα καλυτερα κατι παραπανω να μην εισαι στο αγχος.ναι ρε παιδι μου δεν εννοω αυτο θελω να πω αυτο .για μια ωρα ξερω οτι παιρνει παρα πανω απο 60 που παιρνει για ενα που κ δρωμο
πηγες ρε μλκ στην απολυτη και δεν μιλας για πες δωσε τα φωτα σου??δεν αξιζει για ενα στα γρηγορα καλυτερα κατι παραπανω να μην εισαι στο αγχος.
απαιτω συγχαρητηρια ρε!!!!!
μονος απο τη θεσ/νικη κανω πολεμο με την αμερικη τοσο καιρο και δικαιωνομαι μεχρι και μπανιο σου εκανε
λιγο ακομη να τα χωσω και αστακομακαροναδα θα σας φτιαχνει
πηγα.πηγες ρε μλκ στην απολυτη και δεν μιλας για πες δωσε τα φωτα σου??
ο αστακος θα μου κατσει βαρεις...απαιτω συγχαρητηρια ρε!!!!!
μονος απο τη θεσ/νικη κανω πολεμο με την αμερικη τοσο καιρο και δικαιωνομαι μεχρι και μπανιο σου εκανε
λιγο ακομη να τα χωσω και αστακομακαροναδα θα σας φτιαχνει
γιατρε και στην πανω φωτο η απολυτη ειναι??
[size=20pt]Ναί![/size]
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=168796.0;attach=479902;image[/img[/URL]]
[/quote]γιατι εχει τοσο διαφορα στο προσωπο γιατρε?
γιατι εχει τοσο διαφορα στο προσωπο γιατρε?