batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.382
- Πόντοι
- 606
δικε μου εχεις βαρεσει καμπανα ε δεν ξερεις τι λες
Δεν υπαρχει τιποτα το υγιες γυρω απο την λατρεια της ομορφιας σε ολο το μεγαλειο της!!!
Γιατι ρε φιλε μου την λες...δηλαδη αμφιβαλεις οτι η ελενα ειναι ωραιο παιδι?τη δεν καταλαβες...δικε μου εχεις βαρεσει καμπανα ε δεν ξερεις τι λες
για τη συνταξη της προτασης σου αμφιβαλω δεν αμφεβαλα ποτε για την εμφανιση της ελενας για αλλα πραγματα εχω τις αντιρρησεις μουΓιατι ρε φιλε μου την λες...δηλαδη αμφιβαλεις οτι η ελενα ειναι ωραιο παιδι?τη δεν καταλαβες...
η συνταξη ειναι του oscar εγω απλα εβαλα την μεγαλοπρεπεια στο τελος...μπορει να ξαναρθει...με τετοιες αφιερωσεις που της εκανες και τοτε να λαβεις απαντησεις για της αντιρησεις σου... :oγια τη συνταξη της προτασης σου αμφιβαλω δεν αμφεβαλα ποτε για την εμφανιση της ελενας για αλλα πραγματα εχω τις αντιρρησεις μου
την περιμενω γιατρε εδω και πολυ καιρο αλλα ολο τους παρατρεχαμενους της μου βαζει και κατι φιλες να απαντησουν εγω θελω αυτη και οσο δεν ερχεται μου φορτωνει ακομη περισσοτερο τον εγκεφαλοη συνταξη ειναι του oscar εγω απλα εβαλα την μεγαλοπρεπεια στο τελος...μπορει να ξαναρθει...με τετοιες αφιερωσεις που της εκανες και τοτε να λαβεις απαντησεις για της αντιρησεις σου... :o
την περιμενω εδω γιατρε δεν θα μου βαζει τριτους να απαντουν για αυτηνΚαιρός είναι ωρε καπετάνιο να κατέβεις στη μπρωστεύυσα να σεργιανίσεις και να πα να της πείς κιενα γεια!
γιατι ρε γιατρε το λες αυτο εχεις στοιχεια εισαι εκ του πονηρου εγκαθετως δικε μουΠολυ ωραια, αλλα μεγαλη ξεπετα
Τα κάτω κεφάλια ήδη τα έχουμε μέσα σε κωλάρες τρανς!επιστρεφω οποτε μεσα τα κεφαλια
Τα κάτω κεφάλια ήδη τα έχουμε μέσα σε κωλάρες τρανς!
τι υπονοεις γιατρε για την απολυτη ελληνιδα τρανς??ελενα ... η κριση θελει στυση τελος...
ειναι καβλιαρατι υπονοεις γιατρε για την απολυτη ελληνιδα τρανς??
το εχεις διαπιστωσει απο κοντα βατραχε?ειναι καβλιαρα
2 φορες φιλε την πρωτη ηταν βιαστηκη αλλα μου αρεσε η παρουσια της την δευτερη ηταν καλητερη απο πολες τρητη δεν υπαρχει λογο κρισεις ...αν και το κανω κεφι εδω και καιροτο εχεις διαπιστωσει απο κοντα βατραχε?
για πες μας τις εμπειριες σου?