daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 45
- Πόντοι
- 246
με την οπισθενΠροσεχε αγορι μου γιατι αυτη, G...... κιολας!!!!!!!![]()
με την οπισθενΠροσεχε αγορι μου γιατι αυτη, G...... κιολας!!!!!!!![]()
Γιατί παντρεύεσαι τύπε;και πολυ ωραια ποδια.μα παρα πολυ ωραια ποδια.Στο εμφανισιακο κομματι.στο πολεμικο να πουνε αλλοι.εγω παντρευομαι.
ονειρο ζω μην με ξυπνατε!!!.........ειναι η αποληξεις του απευθυσμενου της!!!με την οπισθεν![]()
συνομωσιαΓιατί παντρεύεσαι τύπε;
Τη γκάστρωσες και αρνειται να το ρίξει ενώ στο μεταξύ τα ειχατε χρόνια ψιλο-επίσημα;συνομωσια
Τη γκάστρωσες και αρνειται να το ρίξει ενώ στο μεταξύ τα ειχατε χρόνια ψιλο-επίσημα;![]()
Καλά ρε πούστη,η τύπισσα είναι ΤΡΑΒΕΛΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;
Έλα ρε τύπε και εσύ, τράβελος αμέσως επειδή έχει παπάρι!!![]()
![]()
κατσε ρε γιατρε και εσυ τωρα εδω παμε να εξυμνησουμε το σθενος και το χαρακτηρα της παλακιδος και εσυ μου βαζεις φωτο με το κονταρι σε ανοθρωση ελεος ρε δικε μουΈλα ρε τύπε και εσύ, τράβελος αμέσως επειδή έχει παπάρι!!![]()
![]()
εσυ τι φωτογραφισες γιατρε και το ξερεις??η φωτογραφιες της ελενας ειναι 100/100 πραγματικες![]()
η φωτογραφιες της ελενας ειναι 100/100 πραγματικες![]()
κατσε ρε γιατρε και εσυ τωρα εδω παμε να εξυμνησουμε το σθενος και το χαρακτηρα της παλακιδος και εσυ μου βαζεις φωτο με το κονταρι σε ανοθρωση ελεος ρε δικε μου![]()
μυρια οσα φωτοαντιγραφα κυκλοφορουν εις το διαδικτυο της κυριας αυτο με το πεος επρεπε να βαλεις τοσες ποιοτικες σειρες απο φωτο εχει με σπουδαιους φωτογραφους απο το εξωτερικο αν ειναι δυνατον :S
εχουμε κριτικη για την Ελενα !
www.sherv.net/scared.alien.monster-emoticon-3833.html]που ποτε και το σημαντικοτερο ΠΟΙΟΣ?