Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.847
- Πόντοι
- 6.946
με πρόλαβε στη στροφή ο μπαμπέσης golum. Θα την είχα νυμφευθεί εγώ.
Απο του χαρου τα δοντια γλυτωσες,θα χαραμιζες τα νιατα σου και θα σε παρατουσε μετα σαν στυμμενη λεμονοκουπαμε πρόλαβε στη στροφή ο μπαμπέσης golum. Θα την είχα νυμφευθεί εγώ.
Arpacticus arpacticus...Αυτο σε ποια συνομοταξια ανηκει
Ζήτησε την Αντζελίνα Τζολί αλλά δεν του έκατσε....Tον τυλιξε αμεσως,λες και δεν θα εβρισκε πολυ καλυτερες ο τυπος
Αν ηταν ευθεια θα τον ειχες κερδισει.με πρόλαβε στη στροφή ο μπαμπέσης golum. Θα την είχα νυμφευθεί εγώ.
Xωρισμενη ειναι,χαρη της εκανε ο Κλουνεϊ της νδArpacticus arpacticus...
Πάντως μπράβο στον Σμηγκολ...
Το αποκατέστησε το κοριτσι...όλοι οι άλλοι την είχαν για μόστρα και για να το ξεσκίζουν το κορίτσι.
Οπως λένε για αυτόν.......
Ο τύπος είναι ο Νο1 διαπλεκόμενος μέσα στο κόμμα , και είναι και αρκετά έξυπνος για να κρατάει χαμηλό προφίλ . ....
Της έβαλε το δακτυλίδι και την αποκατέστησε... O Gollum μας έφαγε το καλύτερο κορίτσι της πόλης και όλα αυτά επειδή της πρόσφερε την βέρα του γάμου... My precious...Arpacticus arpacticus...
Πάντως μπράβο στον Σμηγκολ...
Το αποκατέστησε το κοριτσι...όλοι οι άλλοι την είχαν για μόστρα και για να το ξεσκίζουν το κορίτσι.
Πάντα μεγαλοκαρδος....Καλούς απογόνους, ευχηθήκαμε;
Άντε και στα δικά μας...Της έβαλε το δακτυλίδι και την αποκατέστησε... O Gollum μας έφαγε το καλύτερο κορίτσι της πόλης και όλα αυτά επειδή της πρόσφερε την βέρα του γάμου... My precious...
Μπα....Ε σου λέει μην 50αρίσω μαγκούφω. Ήταν ή τώρα ή του αγίου ανήμερα τύποι μου.
Για τα κλάματα.
Ολοσωστοοοο!Οπως λένε για αυτόν...
"Ο Μπάρκουλης του Μαξίμου, που κόβει και... Ράπτη!.."
Eμφανισιμος δικηγόρος με φράγκα και γνωστός από την τηλεόραση πολύ δύσκολα δεν θα εύρισκε κάποια για οικογένεια.Όταν από τον Μαρακάκη καταλήγεις στον Μπρατάκο, ε κάτι δεν έκανες καλά. Στο μεταξύ ο τιτάνας ο Μαρακάκης έχει μια παντρευτεί μία που τώρα πρέπει να είναι 30, έχει και παιδάκια, οπότε δάσκαλε Μαρακάκη δίδαξε την τέχνη σου. Πέτυχε την Ράπτη στα καλύτερά της και μετά βρήκε νεότερη και καλύτερη. Ο Μπρατάκος αποτελεί επιλογή αποκατάστασης σε μια δύσκολη ηλικία που αποκλείεις τεκνοποίηση και ψάχνεις να αποφύγεις τη μοναξιά.