Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.849
- Πόντοι
- 6.946
Τρώει καλά το Γκόλουμ, ούτε στα όνειρά του.
Eνταξει δεν την λες και Γκολουμ την Ελενα,αλλα τετοιο παιδαρο στο πλαϊ της δυσκολα θα εβρισκεΤρώει καλά το Γκόλουμ, ούτε στα όνειρά του.
Για τον διπλα της λέμε ,όχι για την Έλενα..Eνταξει δεν την λες και Γκολουμ την Ελενα,αλλα τετοιο παιδαρο στο πλαϊ της δυσκολα θα εβρισκε
Γατα εισαι.Για τον διπλα της λέμε ,όχι για την Έλενα..
Νιαρρρρρρ...Γατα εισαι.
Θέλω να γλείψω τα παπούτσια της...
Για να ανέβει πρέπει να κάνει και μερικές θυσίες....Αχ βρε Έλενα... άφησες τον μπόντι γκαρντ και πήρες τον μπόντι γκόλουμ.
ας προσεχες φιλε cabrio exeiς??Τύποι μου, το χάσαμε το κορίτσι, δεν το προλάβαμε, το πήρε άλλος...Παντρεύτηκε η Έλενα Ράπτη με τον Γιάννη Μπρατάκο
Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος παντρεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες κάτω από άκρα μυστικότητα. Η υφυπουργός Τουρισμού και ο υφυπουργός παρά τωwww.tlife.gr
Tον τυλιξε αμεσως,λες και δεν θα εβρισκε πολυ καλυτερες ο τυποςΤύποι μου, το χάσαμε το κορίτσι, δεν το προλάβαμε, το πήρε άλλος...Παντρεύτηκε η Έλενα Ράπτη με τον Γιάννη Μπρατάκο
Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος παντρεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες κάτω από άκρα μυστικότητα. Η υφυπουργός Τουρισμού και ο υφυπουργός παρά τωwww.tlife.gr
Δεν το ήξερα ότι είχε τέτοια πέραση και σουξέ ο τύπος... Αυτό κάνει πολλά ναυάγια εδώ να αισθάνονται ακόμη μεγαλύτερα ναυάγια...Tον τυλιξε αμεσως,λες και δεν θα εβρισκε πολυ καλυτερες ο τυπος
για αυτο οι πιο πολλοι πηγαινουν μονο στην στερια ...μην εχουμε κανενα νεο σαμιναΔεν το ήξερα ότι είχε τέτοια πέραση και σουξέ ο τύπος... Αυτό κάνει πολλά ναυάγια εδώ να αισθάνονται ακόμη μεγαλύτερα ναυάγια...
Γιατι ρε τυπε?Παιζει μεταξυ Πολ Νιουμαν,Μπραντ Πιτ και Στιβ Μακκουιν.Δεν το ήξερα ότι είχε τέτοια πέραση και σουξέ ο τύπος... Αυτό κάνει πολλά ναυάγια εδώ να αισθάνονται ακόμη μεγαλύτερα ναυάγια...
Αυτο σε ποια συνομοταξια ανηκειβαλανοκέφαλος ο my precious
Υπεροχη!Αχ Ελενάρα,οι ποδάρες σου...
(μία απ τα παλιά...)