Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.259
- Πόντοι
- 12.756
στις επόμενες που θα ανεβάσεις θελω να βαλεις και την ωρα που την τραβηξε , να την φανταστω οτι στις 15:30 ηταν με το μαγιοΣταματα ρε,το στομαχι μ επιασε
στις επόμενες που θα ανεβάσεις θελω να βαλεις και την ωρα που την τραβηξε , να την φανταστω οτι στις 15:30 ηταν με το μαγιοΣταματα ρε,το στομαχι μ επιασε
την γκαστρωνω εγω τσαμπα τυπε , δεν θα συνεισφέρεις για αυτην με τους φορους σου , θα το τραβηξω εγω αυτο το κουπι μαρτυριοΓίνονται σκατόγριες και μετά να πληρώνει ο φορολογούμενος για να γκαστρωθούν οι Σάρες. Κούλη μαλάκα.
Άσε τα λαμογίστικα, θα "προσπαθήσεις" 100 φορές να γκαστρώσεις τη Σάρα και επειδή θα είναι άτυχη στο άνθος της ηλικίας της πάλι θα πληρώσω!την γκαστρωνω εγω τσαμπα τυπε , δεν θα συνεισφέρεις για αυτην με τους φορους σου , θα το τραβηξω εγω αυτο το κουπι μαρτυριο
100 λιγες λες , αλλα χρόνος υπαρχει τυπε , μεχρι να αφησει τουτο τον μάταιο κοσμο θα προσπαθω , μονο και μονο για να γλυτωσεις εσυΆσε τα λαμογίστικα, θα "προσπαθήσεις" 100 φορές να γκαστρώσεις τη Σάρα και επειδή θα είναι άτυχη στο άνθος της ηλικίας της πάλι θα πληρώσω!
Αφού θα θυσιαστείς, κάνε έναν κόπο και για τις χιλιάδες άλλες φορορουφήχτρες Σάρες σαν αυτήν. Αλλιώς πρέπει να κάνει υπερωρίες ο Αργυροτοξος100 λιγες λες , αλλα χρόνος υπαρχει τυπε , μεχρι να αφησει τουτο τον μάταιο κοσμο θα προσπαθω , μονο και μονο για να γλυτωσεις εσυ
πρεπει να κάνω διαλογή , αυτος ειναι παντου , δεν γίνεταιΑφού θα θυσιαστείς, κάνε έναν κόπο και για τις χιλιάδες άλλες φορορουφήχτρες Σάρες σαν αυτήν. Αλλιώς πρέπει να κάνει υπερωρίες ο Αργυροτοξος
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Ελεναρα μετα απο πολυ καιρο με μπικινι...Καυλωσα απιστευτα για παρτη της οπως παντα,θα χυνω για το υπολοιπο καλοκαιρι (και οχι μονο) για την θεα Ραπτη.Κορμαρα αλλα και ΒΥΖΑΡΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ,σταθερη αξια...Απολαυστε...
Σημειωση:Για να προλαβω καποιους φωστηρες οι φωτο ειναι ολοκαινουργιες,χθες τις ανεβασε η...Μαρα Ζαχαρεα στο προφιλ της στο ινστα οπου κανουν μαζι διακοπες.Για λογους...αισθητικης εκοψα την Ζαχαρεα,οι "ανωμαλοι" μπορουν να μπουν στο προφιλ της να τις δουν ολοκληρες,ευχαριστω...
Τι γίνεται εδώ ρεεεεεε??? Τόσο καιρό έβλεπα την κωλάρα της και δεν είχα ιδέα για τα τεράστια βυζιά, ούτε σε Photoshop δεν βλέπεις τέτοιες βυζάρες
Καλα ρε τυπε εσυ απο που κατεβηκες;Οι βυζαρες και η κωλαρα της Ελενας ειναι τα δυο δυνατα σημεια του σωματος της εδω και χρονια...Τι γίνεται εδώ ρεεεεεε??? Τόσο καιρό έβλεπα την κωλάρα της και δεν είχα ιδέα για τα τεράστια βυζιά, ούτε σε Photoshop δεν βλέπεις τέτοιες βυζάρες
κωλαρα σημερινη έχεις ; αλλιως μην ανεβασεις αν ειναι παλιάΚαλα ρε τυπε εσυ απο που κατεβηκες;Οι βυζαρες και η κωλαρα της Ελενας ειναι τα δυο δυνατα σημεια του σωματος της εδω και χρονια...
Εχω φωτο με κωλαρα προ μερικων μηνων,θεωρειται παλια;κωλαρα σημερινη έχεις ; αλλιως μην ανεβασεις αν ειναι παλιά
Απλά δεν την είχε εντοπίσει το μιλφοραντάρ μου όλα αυτά τα χρόνια, πρόσφατα την γνώρισα εδώ πέρα και έβλεπα συνέχεια φωτο με την κωλάρα της Έγινε ένα 10/10 για εμένα απο 7-8 μόλις είδα αυτά που είδαΚαλα ρε τυπε εσυ απο που κατεβηκες;Οι βυζαρες και η κωλαρα της Ελενας ειναι τα δυο δυνατα σημεια του σωματος της εδω και χρονια...
Τυπε μου δεν γινεται να βλεπεις φωτο της Ελεναρας και να μην εντοπισεις τις βυζαρες της.Εκτος κι αν βλεπεις τις γυναικες απ την μεση και κατω οποτε παω πασο...Απλά δεν την είχε εντοπίσει το μιλφοραντάρ μου όλα αυτά τα χρόνια, πρόσφατα την γνώρισα εδώ πέρα και έβλεπα συνέχεια φωτο με την κωλάρα της
Κοιτάζω τα πάντα αλλά μου ξέφυγαν οι βυζάρες... Ζητάω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Συγνώμη από όλα τα μέλη του μπου Θα τραβήξω πολλές μαλακίες με της πρόσφατες φωτογραφίες για να επανορθώσω, όσο είναι ακόμα φρέσκεςΤυπε μου δεν γινεται να βλεπεις φωτο της Ελεναρας και να μην εντοπισεις τις βυζαρες της.Εκτος κι αν βλεπεις τις γυναικες απ την μεση και κατω οποτε παω πασο...
Αντε σε συγχωρουμε...Κοιτάζω τα πάντα αλλά μου ξέφυγαν οι βυζάρες... Ζητάω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Συγνώμη από όλα τα μέλη του μπου
Τυπε μου κι ενα κλασικο πλεον βιντεακι με ρωγιδι απο Ελεναρα,για να μαθαινεις.Κοιτάζω τα πάντα αλλά μου ξέφυγαν οι βυζάρες... Ζητάω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Συγνώμη από όλα τα μέλη του μπου Θα τραβήξω πολλές μαλακίες με της πρόσφατες φωτογραφίες για να επανορθώσω, όσο είναι ακόμα φρέσκες
εχω μια περσινη, αλλα εληξε απο 04-06-2022....κωλαρα σημερινη έχεις ; αλλιως μην ανεβασεις αν ειναι παλιά