Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.731
- Πόντοι
- 9.931
Παμπάλαια η φωτο.Ποιος ειναι υπαλληλος στην βουλη απο εδω μεσα
Παμπάλαια η φωτο.Ποιος ειναι υπαλληλος στην βουλη απο εδω μεσα
Ισχύει.Προ δεκαετίαςΠαμπάλαια η φωτο.
Τι παμπαλαια και δεκαετιας λετε ρε παιδες,χθες την ανεβασε την φωτο η Ελεναρα...Εκτος κι αν ανεβαζει φωτος παλιες και τις παρουσιαζει ως τωρινες...
Τον Βαλυρακη που τον ειδες ρε συ τυπε μου;Χθεσινή μόνο αν αναστήθηκε ο Σήφης Βαλυράκης
Τυπε εγω βλεπω τον Βαλυρακη στην φωτο και επειδή η Ελενα φαίνεται και αρκετά μικρότερη συμπεραινω οτι η φωτο ειναι μαλλον απο κάποια επιτροπή της Βουλης αρκετά χρονια πριν.Τον Βαλυρακη που τον ειδες ρε συ τυπε μου;
Τυπε μου δεν ειναι ο Βαλυρακης.Απλα καποιος που του μοιαζει.Αλλα ακομα και να ζουσε ο συγχωρεμενος,απο ποτε καθονται βουλευτες διαφορετικου κομματος στα ιδια εδρανα;Τυπε εγω βλεπω τον Βαλυρακη στην φωτο και επειδή η Ελενα φαίνεται και αρκετά μικρότερη συμπεραινω οτι η φωτο ειναι μαλλον απο κάποια επιτροπή της Βουλης αρκετά χρονια πριν.
Στις επιτροπές κάθονται πολυ κοντα... Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι το προφίλ αυτο ειναι του Βαλυρακη... φυσικά υπάρχει και μια περίπτωση να ειναι κάποιος που του μοιαζει.Τυπε μου δεν ειναι ο Βαλυρακης.Απλα καποιος που τον μοιαζει.Αλλα ακομα και να ζουσε ο συγχωρεμενος,απο ποτε καθονται βουλευτες διαφορετικου κομματος στα ιδια εδρανα;
Αχ μωρη Ελεναρα μουναρα...
Που τετοια τυχη...Αν ξεκούμπωνε και κανα κουμπάκι ακόμα...
Τυπε εγω βλεπω τον Βαλυρακη στην φωτο και επειδή η Ελενα φαίνεται και αρκετά μικρότερη συμπεραινω οτι η φωτο ειναι μαλλον απο κάποια επιτροπή της Βουλης αρκετά χρονια να
να κοψεις τα χαπια!Παμπάλαια η φωτο.
παμπαλαια η φωτοΑχ μωρη Ελεναρα μουναρα...
Είναι πρόσφατη η φωτογραφία;Καλή είναι αλλά νομίζω ότι η φωτογραφία είναι προ ετώνΜέσα στη Καβλα !!! Ότι πρέπει για ποδολαγνεία και χησιμο στη μάπα !!! Με το Κύπριο ήταν απίστευτα σέξυ !!! Πολύ καλύτερα ήταν με τον νεαρό !!!
Προχθες τις ανεβασε...Είναι πρόσφατη η φωτογραφία;Καλή είναι αλλά νομίζω ότι η φωτογραφία είναι προ ετών