kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Οχι εγω τυπε μου,η Ελεναρα μας το κανει χρονια τωρα...Χαλαρα μεσα στις 3-4 επωνυμες η μη,που εχω χυσει και χυνω περισσοτερο για παρτη της...Απολυτη καυλα...
Παπαρατσι απ την Μυκονο ειναι προ 5ετιας,με αναζητηση στο google τις βρισκεις.Και τι δεν της παει της καυλας,αχ Ελενα...Αυτές με το μαύρο δεν τις είχα ξαναδει.Της πάει πολύ το μαύρο
γιατι τύπε?
Οσοι την γλέντησαν στα καλα της, την γλέντησαν, τωρα ξεκινάει η κατηφόρα... Ο πανδαμάτωρ χρόνος!
χωρις καποτα αφου δε μενει εγκυος !!!
Hard core κατάστασηΕ ναι,στα 46-47 τί να μείνει
Φοράει βραχιολακια στα πόδια σαν να είναι έφηβη....η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για αυτήν.Πολυ μικρότερη θα ήταν άχαρη....τώρα ως ώριμη είναι"ορματε Μακεδονομάχοι".Οι πιπινολατρες άραγε τι γνώμη έχουν για αυτήν;
Χωρίς καποτα είναι για τίποτα Μεταξοσαυρες όχι για κυριλέ θηλυκά όπως η Έλενα Ράπτη.Και τώρα μια χαρά τη γλεντάς,και χωρίς καπότα κιόλας
Θα την ζμπρωξω να βγάλει την κατηφόρα ....μετά θα ανέβει σίγουρα!Οσοι την γλέντησαν στα καλα της, την γλέντησαν, τωρα ξεκινάει η κατηφόρα... Ο πανδαμάτωρ χρόνος!
Απο πισω θα σπρωξεις;Θα την ζμπρωξω να βγάλει την κατηφόρα ....μετά θα ανέβει σίγουρα!
Αυτό που με απασχολεί είναι να βοηθήσω την Ελεναρα μας να βγει από το δύσκολο σημείο.Μπρος η πίσω θα είμαι το ίδιο χαρουμενοςΑπο πισω θα σπρωξεις;
Βοηθεια στο συνανθρωπο πανω απ' ολα!Αυτό που με απασχολεί είναι να βοηθήσω την Ελεναρα μας να βγει από το δύσκολο σημείο.Μπρος η πίσω θα είμαι το ίδιο χαρουμενος