Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.756
- Πόντοι
- 7.636
Από τις πιο ωραίες ίσως και η πιο ωραία της πολιτικής...Με τις περισσότερες να μην βλέπονται...
Από τις πιο ωραίες ίσως και η πιο ωραία της πολιτικής...Με τις περισσότερες να μην βλέπονται...
Ο Λοβέρδος την είχε ξεκωλιαση
Ευτυχώς η Ν.Δ.κανει τα πονεμένα μάτια μας από την περίοδο Τσυριζα να ανακουφίζονται...Από τις πιο ωραίες ίσως και η πιο ωραία της πολιτικής...Με τις περισσότερες να μην βλέπονται...
Θα το ήθελε....σιγά μην κάθεται σε θλιβερους ΠΑΣΟΚους το γαλάζιο καθαρόαιμο...Ο Λοβέρδος την είχε ξεκωλιαση
Θέλω την μάσκα της για ενθύμιο.....Αχ Ελεναρα τουμπαναρα...
Θα το ήθελε....σιγά μην κάθεται σε θλιβερους ΠΑΣΟΚους το γαλάζιο καθαρόαιμο...
Θυμήθηκα την νερα'ι'δα Ράνια Τζήμα που έκανε ρεπορτάζ Ν.Δ.και αντί να την τυλίξει κανας γαλάζιος κατέληξε με τον άθεο ροζουλι .Μόνο καταρράκτη αν έχουν δικαιολογούνται και τους έφυγε μέσα από τα χέρια τους τέτοια γυναίκα.Τι ναυάγια ρεεεεΟι γαλάζιοι ρε τύπε είναι ο ένας πιο ανεραστος απ'τον άλλο,λογικό να πηδιούνται με πασόκους γαμιάδες
Εχουμε cougar στην Βουλή ρε!Στην Έλενα Ράπτη λείπει ο νεότερος σύντροφος ο Λούκας Γιώργας !!!
Θυμήθηκα την νερα'ι'δα Ράνια Τζήμα που έκανε ρεπορτάζ Ν.Δ.και αντί να την τυλίξει κανας γαλάζιος κατέληξε με τον άθεο ροζουλι .Μόνο καταρράκτη αν έχουν δικαιολογούνται και τους έφυγε μέσα από τα χέρια τους τέτοια γυναίκα.Τι ναυάγια ρεεεε
Για αυτό είμαι μιλφακιας....έχει γίνει μάστιγα οι γκόμενες με τεκνά
Με το Λούκα Γεώργα περνούσε σούπερ σίγουρα θα το μετάνιωσε που χώρισαν !!!
Αυτοί παντρεύονται...οι ΠΑΣΟΚοι ξενογαμανε γιατί παντρεύονται σαύρες.Τύπε ειλικρινά τώρα,εσύ αν ήσουν γυναίκα,θα σε καύλωνε κανένας από τους ανέραστους της ΝΔ;Πες μου έναν γκόμενο που είχε ποτέ η ΝΔ
Ενώ το πασοκ έχει βγάλει όλους τους γαμιάδες,Ανδρέα,Άκη,Λοβέρδο,ακόμα κι ο χοντρο-Μπένι γαμούσε φοιτήτριες.
Κι αυτό το βλαμμένο ας έβαζε κάνα κοστούμι όλο με σπορτεξ και τζην έβγαινε.Τους χώρισαν οι γονεις της γιατί της χάλαγε το ιματζ
Μ'αρεσουν τα ζουμερα φαγητά....Η Γριά κότα έχει το ζουμί !!!
Τα πιπινια είναι μεζεδάκι...το κυρίως φαγητό είναι ΩΡΙΜΟEίσαι μάγκας και μερακλής !!!
Και ασυμβιβαστος για αυτό δεν κατέληξα με μετριότητες ναυάγια όπως πολλοί"αποκατεστημενοι" φίλοι μου .Eίσαι μάγκας και μερακλής !!!
Η μοναξιά μου είναι παράσημο ....καλά έκανες !!!