Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.816
- Πόντοι
- 12.756
στο baron πας;
ελαχιστα ..μονο ενα πιατο εχει καλο , ασε που δεν εχει και καλη καβα σε κρασι
στο baron πας;
λιβιν και αντε γεια
η πρώτη εμφάνιση της στην ελληνική τηλεόραση στο tv παρουσιάστε από κει αναδείχτηκε
λιβινγκ βρε ζωντοβολο , λιβινγκ ...
γεματο πιτσιρικια ειναι ..
στο paragon να πας στο κολωνακι και στο mama rouxελαχιστα ..μονο ενα πιατο εχει καλο , ασε που δεν εχει και καλη καβα σε κρασι
στο paragon να πας στο κολωνακι και στο mama roux
το κοψα το Κολωνακι , βαρέθηκα να βλεπω δικηγορους δημοσιογράφους και βουλευτές..
ναι ταμτακο μου , το πρωην faces... living το λενε τωρα ... living... το welcome που λεει στο χαλακι δεν ειναι το ονομα του μαγαζιου... μη μπερδευεσαι
δεν παταω σε χαλιά που δεν ειναι χειροποίητα ...και σιγουρα δεν εχω δει τι γραφει ..
μηπως εχεις κανα καθαριστήριο βρε απατεωνα και μαζευεις αυτα και τους γδερνεις ολους ?
εννοει οτι ανεβηκε η βενζίνη
και που πας τωρα ακρωτηρι;το κοψα το Κολωνακι , βαρέθηκα να βλεπω δικηγορους δημοσιογράφους και βουλευτές..
αφου και τα πατακια στο ντατσουν εκει στα εκαναν ... στο ζεφυρι!!
και που πας τωρα ακρωτηρι;
ναι ταμτακο μου , το πρωην faces... living το λενε τωρα ... living... το welcome που λεει στο χαλακι δεν ειναι το ονομα του μαγαζιου... μη μπερδευεσαι
στο οpus γινετε μουνοθυελλα τυπε επισης για σουβλακι στο πιατσα καλαμακιpsoleto , πολυ λιγο opus , egomio , και αστερα
Aσε ρε τυπε που πανε τα φτωχακια εκει αφου οι τιμες ειναι στα υψηΓια σουβλακι στο Πιατσα πανε οι φτωχοι που θελουν να χαϊζουν.
big apple τυπεκοιταω την κουβεντα και εχει φυγει απο το θεμα της
κολωνακι εσεις που φαινεται ξερετε τι παιζει φορτωνεις απο κανενα μαγαζι εκει?ευκολο?