koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
παρτουζα και τριο μεχρι να πας νοσοκομειο!!!ρε μαλακες τι φατσα ειναι αυτη που εχει η Κουλιανου σε αυτη την φωτο
παρτουζα και τριο μεχρι να πας νοσοκομειο!!!ρε μαλακες τι φατσα ειναι αυτη που εχει η Κουλιανου σε αυτη την φωτο
παρτουζα και τριο μεχρι να πας νοσοκομειο!!!
Πουτσα χωρις τελος στην καυλα αυτη που το αξιζει και με το παραπανω
Πριν φύγει, φρόντισε να μας βγάλει τα "μάτια". Μας λείπει.
Πες τα...
Ειδικά το ολοφύσικο χαμόγελο της,σε στέλνει στα ουράνια...
Καλά τα λέει ο φίλος μου (Gun Club)...Υπερεκτιμημένες...
είναι πολύ ωραίο νινί και άμα την δείς από κοντα θα σου φύγει ο τάκος ;). Loytsos
Γιατί βρε,τι είπα;
Είσαι φαν της Έλενας;
Υ.Γ Πέθανα στο γέλιο με την ονομασία της φωτό...
Πες τα...
Η Έλενα είναι αυθεντική....απλά οι κακοί παπαράτσι τυχαίνει να πέφτουν συνέχεια πάνω της....και για κάποιο λόγο που δεν έχω καταφέρει ακόμα να συλλάβω, πάντα είναι ντυμένη, στολισμένη, χτενισμένη και με ένα αληθινό χαμόγελο.....Πες τα...
Η Έλενα είναι αυθεντική....απλά οι κακοί παπαράτσι τυχαίνει να πέφτουν συνέχεια πάνω της....και για κάποιο λόγο που δεν έχω καταφέρει ακόμα να συλλάβω, πάντα είναι ντυμένη, στολισμένη, χτενισμένη και με ένα αληθινό χαμόγελο.....
και για κάποιο λόγο που δεν έχω καταφέρει ακόμα να συλλάβω, πάντα είναι ντυμένη, στολισμένη, χτενισμένη και με ένα αληθινό χαμόγελο.....
Προσφέρεται κανείς?ψαχνει γαμπρο η κοπελα, τι θελεις, να γυρναει σα λετσος ;)
Προσφέρεται κανείς?
Εγώ πιστεύω οτι σε λίγα χρονάκια θα τις θάψει όλες η Σπυροπούλου....
Καλά, γάμησέ τα....αλλά είναι και γαμώ τα νιαμού....και η πιο νέα στον χώρο....άσε που απ' την στιγμή που έφαγε την Γερμανού, την έχω ικανή για όλα!Ειδικα η τελευταια ειναι για νομπελ φυσικης τετοιο λαμπρο μυαλο που ειναι
Προσφέρεται κανείς?
Η Έλενα είναι αυθεντική....απλά οι κακοί παπαράτσι τυχαίνει να πέφτουν συνέχεια πάνω της....και για κάποιο λόγο που δεν έχω καταφέρει ακόμα να συλλάβω, πάντα είναι ντυμένη, στολισμένη, χτενισμένη και με ένα αληθινό χαμόγελο.....
Δεκτό.είναι πολύ ωραίο νινί και άμα την δείς από κοντα θα σου φύγει ο τάκος ;). Loytsos