akanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 315
- Πόντοι
- 36
να κανει αιτηση για τη νεα δημοσια τηλεοραση.
...με τα ηλιου μες τη θαλασσα...ε ρε κομπλα και τουπέ...
Αυτη η φωτο με τα χερια στην μεση και την κυτταριτιδα μονο που δεν λεει "Γιαννακηηηη,μην πας στα βαθεια παιδι μουουου"....Αντε να της βρουν καποιο καλο παιδι γιατι την βλεπω στο ραφι.
Αυτη η φωτο με τα χερια στην μεση και την κυτταριτιδα μονο που δεν λεει "Γιαννακηηηη,μην πας στα βαθεια παιδι μουουου"....Αντε να της βρουν καποιο καλο παιδι [glow=red,2,300]γιατι την βλεπω στο ραφι.[/glow]
Δυο χρονια με "σιτεμενο" και ακομα περιμενει? Αν δεν βιαστει η Ελενα ο "σιτεμενος" θα γινει " φυτεμενος"και φτου και απ την αρχηΈλενα Παπαβασιλείου: Με τον «σιτεμένο» έρωτά της στη Ρόδο…
[URL unfurl="true"]http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/elena-papavasileioy-me-tonsitemeno-ervta-ths-sth-rodo/[/url]
Έλενα Παπαβασιλείου: Με τον «σιτεμένο» έρωτά της στη Ρόδο…
[URL unfurl="true"]http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/elena-papavasileioy-me-tonsitemeno-ervta-ths-sth-rodo/[/url]
δηθενισμος αδερφε...δηθενισμος το κοντό...Μπορει να ειναι του 8ευρου και να μην τη νοιαζει
Έτοιμος ήμουνα να το γράψω......με τα ηλιου μες τη θαλασσα...ε ρε κομπλα και τουπέ...
παντως ακομα και με τετοια κριση,μειωση στους φραγκατους γαμπρους κλπ αυτη η πουτανια και η ποζερια εχει μεινει η ιδια ρε πουστη μου.Ακομα πιανει η δεν ξερουν αλλα κολπα;Έτοιμος ήμουνα να το γράψω...
Τι παριστάνουν ρε πούστη μου...
Μάλλον κ τα 2...παντως ακομα και με τετοια κριση,μειωση στους φραγκατους γαμπρους κλπ αυτη η πουτανια και η ποζερια εχει μεινει η ιδια ρε πουστη μου.Ακομα πιανει η δεν ξερουν αλλα κολπα;
πρεπει να αλλαξουν τα πραγματα.Να μεινουν στο ραφι 2-3 να πεσει ισιωμαΜάλλον κ τα 2...
Ο στουμπος δεν μπορει να βρει ματσό χορηγό με τπτ..
τι μυκονο, τι σαντορινη, τι λουτσα
ξεβρακωνεται παντου να ειναι στο προσκηνιο αλλα τπτ
Δεν εχουν ολες κοπελιτσα μου την τυχη που ειχε το τραβελι η Λόη..Ή η τσιγγανοπουλα η σταματινα...
Σε βλεπω πισω στην Γερμανια