redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αμα δεν ειναι 65+ θεωρειται κοριτσι τυπεΕνταξει ειναι και 34αρα, δεν ειναι καμμια μπεμπεκα,για την ηλικια της ειναι σουπερ
αμα δεν ειναι 65+ θεωρειται κοριτσι τυπεΕνταξει ειναι και 34αρα, δεν ειναι καμμια μπεμπεκα,για την ηλικια της ειναι σουπερ
Ενταξει ειναι και 34αρα, δεν ειναι καμμια μπεμπεκα,για την ηλικια της ειναι σουπερ
αμα δεν ειναι 65+ θεωρειται κοριτσι τυπε
επικινδυνη συγκλιση αποψεων με Απολυτο...αμα δεν ειναι 65+ θεωρειται κοριτσι τυπε
Μια κοντή κι αδύνατη μιλφ
Μια κοντή κι αδύνατη μιλφ, με μάλλον άσχημο πρόσωπο που γυμναστηκε και έβαλε και δύο ψεύτικα βυζια χαρακτηριζεται μουναρα.
Τελικά όντως υπάρχει πείνα...
Μια κοντή κι αδύνατη μιλφ, με μάλλον άσχημο πρόσωπο που γυμναστηκε και έβαλε και δύο ψεύτικα βυζια χαρακτηριζεται μουναρα.
Τελικά όντως υπάρχει πείνα...
Ούτε πείνα έχει πέσει, ούτε τίποτα...απλά σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι...τι να κάνουμε τώρα...
Μπορεί κάποια που αρέσει σε σένα, να την θεωρώ εγώ μπάζο και αντιστρόφως!
εγω νομιζω οτι αυτοι που πεινανε συνεχως ειναι αυτοι που γαμανε πολυ, αυτοι που δε γαμανε καθολου ειναι καλογεροι ή ανωμαλλοι και αυτοι που γαμανε λιγο απλα δεν πεινανε...τωρα για την παπαβασιλειου δεν νομιζω να λεει καποιος οτι ειναι πανεμορφη, απλα ειναι καυλωτικη(οχι για ολους απο οτι φαινεται, αλλα μαλλον για τους περισσοτερους)Ούτε πείνα έχει πέσει, ούτε τίποτα...απλά σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι...τι να κάνουμε τώρα...
Μπορεί κάποια που αρέσει σε σένα, να την θεωρώ εγώ μπάζο και αντιστρόφως!
Αν ήταν μια οποιαδήποτε γυναίκα, βιζιτα, βουλευτινα, καθηγήτρια κλπ ωραία θα ελεγα πως είναι.
Αλλά αυτή πλασάρεται απλά ως πολύ μουναρα και σαν τέτοια προσωπικά δεν με πείθει.
Συμφωνώ ...Πιο πολύ μου άρεσε με κοντό μαλλί!
Συμφωνώ ...
http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr/media/k2/items/cache/3c34d6aefb86ad353d446915d5483bd3_XL.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εμενα πιο πολυ μ'αρεσει με μεγαλα βυζια :tits:
εμενα πιο πολυ μ'αρεσει με μεγαλα βυζια