και με τους τρείς άνδρες της παρέας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλενα Παπαβασιλείου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ελα τωρα δηθεν ντραπηκε το ξεκωλι...Είναι κορμάρα αλλά πρέπει να είναι πολύ πουριτανή και ξενέρωτη στο κρεβάτι.
MAKROPOUTSOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
[/να υποθέσω ότι έχεις τις αμφιβολίες σου.. ]
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
οσο δεν την στεφανωνεται κανας ματσο
και οσο η τηλεοραση παει απο το κακο στο χειροτερο
τοσο της ανοιγει ο δρομος για βιζιτες
οπως καποιες αλλες....
που γαμιουνται με 4-5 ατομα μονο ....
και την αλλη μερα στην τηλεοραση το παιζουν τρυφερες μανουλες και συζυγοι στις συνεντευξεις
οπως καποιες αλλες....
και την αλλη μερα στην τηλεοραση το παιζουν τρυφερες μανουλες και συζυγοι στις συνεντευξεις
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Υπαρχει τετοια σαπιλα και υποκρισια...οσο δεν την στεφανωνεται κανας ματσο
οπως καποιες αλλες....
Ας μην το παιζουν πουριτανοι αυτοι που δεν ειναι.
"Αλιμονο σε αυτους που ειναι ηθικοι επειδη δεν μπορουν να ειναι ανηθικοι και σε αυτους που ειναι τιμιοι επειδη δεν μπορουν να ειναι ατιμοι." Αποσπασμα απο παλια Ελληνικη ταινια. Τοσο προφητικη...
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Υπαρχει τετοια σαπιλα και υποκρισια...
Ας μην το παιζουν πουριτανοι αυτοι που δεν ειναι.
"Αλιμονο σε αυτους που ειναι ηθικοι επειδη δεν μπορουν να ειναι ανηθικοι και σε αυτους που ειναι τιμιοι επειδη δεν μπορουν να ειναι ατιμοι." Αποσπασμα απο παλια Ελληνικη ταινια. Τοσο προφητικη...
αν ηξερες τι βρωμα υπαρχει στην showbiz δεν θα ξαναανοιγες την τιβι
και γι ατομα που δεν παει καν το μυαλο σου
που συμβουλευουν κιολλας και το παιζουν low profle οι κρυφοπουστες/πουτανες
εγω τα ξερω απο πρωτο χερι γιατι εχω/ειχα ατομο σε πολυ καλη θεση
εμετος
taratata13
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δείτε την Έλενα Παπαβασιλείου πριν την πλαστική στο στήθος
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
αν ηξερες τι βρωμα υπαρχει στην showbiz δεν θα ξαναανοιγες την τιβι
και γι ατομα που δεν παει καν το μυαλο σου
που συμβουλευουν κιολλας και το παιζουν low profle οι κρυφοπουστες/πουτανες
εγω τα ξερω απο πρωτο χερι γιατι εχω/ειχα ατομο σε πολυ καλη θεση
εμετος
ξεχνας τυπε οτι απο αυτη ακριβως την βρωμα διαφοροι καμμενοι εγκεφαλοι ελκυονται και ακολουθουνε το λαιφσταιλ της τηλεορασης....ασχετα που πλεον λιγοστευουν και αυτοι...
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.043
- Πόντοι
- 6.515
οσο δεν την στεφανωνεται κανας ματσο
οπως καποιες αλλες....
ειναι κορυφαια, οτιδηποτε παντρευτει κατω απο εφοπλιστη θα ειναι παταγωδης αποτυχια του συστηματος
Συνημμένα
Έλενα Παπαβασιλείου: Ερωτευμένη με τον πρώην της Καϊλή;
Δύο μήνες μετρά, σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση της Έλενας Παπαβασιλείου και του εφοπλιστή Πασχάλη Διαμαντίδη. Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν επιθυμεί να δημοσιοποιήσει τη σχέση του, γι’ αυτό και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα, σε πρόσφατη βραδινή έξοδό τους στον Αντώνη Ρέμο δεν έκατσαν δίπλα- δίπλα, για να αποφύγουν τα σχόλια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, οι δυο τους πέρασαν μαζί το Πάσχα στην Κάρυστο, ενώ το αυτοκίνητο της Έλενας Παπαβασιλείου βρίσκεται συχνά πυκνά έξω από το σπίτι του εφοπλιστή στην Εκάλη, ο οποίος χώρισε με την Εύα Καϊλή το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Δύο μήνες μετρά, σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση της Έλενας Παπαβασιλείου και του εφοπλιστή Πασχάλη Διαμαντίδη. Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν επιθυμεί να δημοσιοποιήσει τη σχέση του, γι’ αυτό και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα, σε πρόσφατη βραδινή έξοδό τους στον Αντώνη Ρέμο δεν έκατσαν δίπλα- δίπλα, για να αποφύγουν τα σχόλια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, οι δυο τους πέρασαν μαζί το Πάσχα στην Κάρυστο, ενώ το αυτοκίνητο της Έλενας Παπαβασιλείου βρίσκεται συχνά πυκνά έξω από το σπίτι του εφοπλιστή στην Εκάλη, ο οποίος χώρισε με την Εύα Καϊλή το καλοκαίρι που μας πέρασε.
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ρε πουστη μου αυτες οι ξεκολιαρες αραγε θα εκαναν ποτε σχεση με ενα οικοδομο η εναν εργατη.
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
ρε πουστη μου αυτες οι ξεκολιαρες αραγε θα εκαναν ποτε σχεση με ενα οικοδομο η εναν εργατη.
Ουτε με θαυμα
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ναι αλλα οταν της ρωτανε λενε απλα δεν ετυχε,δεν ειναι στο κυκλο μας και τετοιες πουτσεςΟυτε με θαυμα
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Επομένως όσοι αυνανίζονται γιαυτες τις ξεκωλιάρες είναι καλύτεροι απο τους αγαπούληδες του σαιτ?
ή όλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι?
και γιατί εγω να κάτσω να στεναχωρεθω αν πέρασε η Τσέλσι, ή έχασε η Μπαρτσελόνα, σαν κάτι κοριτσάκια που υγραίνονται με τη φώτο του Μέσι?
το γηπεδάκι πιο πάνω απο το σπίτι μου χρόνια σπασμένες μπασκέτες έχει...και μες στη βρώμα...
δηλαδή ψάχνεις να βρεις δικαιοσυνη σε τι?
Δώσαμε αξία σε τσόλια που προβάλλουν τα μπουτια τους στο γυαλι..ενω πριν μερικά χρόνια βρωμουσαν τα χνωτα τους απο την πεινα...και σε αθλητές που κλωτσάνε το τόπι, δεν ξέρουν ναρθρωσουν μια πρόταση...ενω πληρωνονται (-ονταν) τα 100πλασια απ'ότι παίρνει ο μαλακας που κλέβει τη μάνα του για να δώσει τα μισα στο γήπεδο..και τ'άλλα μισα για πιει πρέζα στην Ομόνοια...
Και μετα βάζετε ηθικα διλήμματα εδω μέσα?
και γιατί εγω να κάτσω να στεναχωρεθω αν πέρασε η Τσέλσι, ή έχασε η Μπαρτσελόνα, σαν κάτι κοριτσάκια που υγραίνονται με τη φώτο του Μέσι?
το γηπεδάκι πιο πάνω απο το σπίτι μου χρόνια σπασμένες μπασκέτες έχει...και μες στη βρώμα...
Δώσαμε αξία σε τσόλια που προβάλλουν τα μπουτια τους στο γυαλι..ενω πριν μερικά χρόνια βρωμουσαν τα χνωτα τους απο την πεινα...και σε αθλητές που κλωτσάνε το τόπι, δεν ξέρουν ναρθρωσουν μια πρόταση...ενω πληρωνονται (-ονταν) τα 100πλασια απ'ότι παίρνει ο μαλακας που κλέβει τη μάνα του για να δώσει τα μισα στο γήπεδο..και τ'άλλα μισα για πιει πρέζα στην Ομόνοια...
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
πολυ σωστη τοποθετηση και ερωτηματα αυτογνωσιας σαρουμαν
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Επομένως όσοι αυνανίζονται γιαυτες τις ξεκωλιάρες είναι καλύτεροι απο τους αγαπούληδες του σαιτ?
Φίλε συμφωνώ +100000000000000000000000000000000000
Η Ελλάδα και όλοι εμείς έχουμε αυτό που μας αξίζει και για να αιτιολογίσω θα πω το τελευταίο
επιχείρημα που άκουσα για της εκλογές που έρχονται:
- Να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία για να μην βγει το ΠΑΣΟΚ
Οπότε καταλαβαίνεις γιατί υπάρχουν όλα αυτά.
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Και δε βγάζω τον εαυτο μου!
Αλλά λέω, (ρε πούστη μου!!!) όταν βλέπω πως καυλώνω με κανα τέτοιο τσόλι...(που τρώω στη μάπα, σπο την τηλεοραση, απο το ιντερνετ, απο οπουδήποτε)..ρε μαλάκα κλείσε τα όλα αυτα, βγες για καφε με καμια κοπέλα, μιλα με καμια άλλη, γάμα καμια πουτανα για το διαφορετικο σεξ..
και όταν κάθομαι μπροστά απ την τηλεόραση και αγχωνομαι με τους θεους της μπάλας, τρώγοντας πίτσες και κατεβάζοντας μπύρες, ή παίζοντας στοίχημα (γεμίζοντας τα λεφτά των bookmakers....γιατι να το ξέρετε...ΠΑΝΤΑ αυτοι κερδίζουν)...να ψάξω να βρω την παλια spalding απο την αποθήκη, και να βγω να τη χτυπήσω έστω στο ραγισμένο ταμπλο της μπασκέτας...και ας λαχανιάσω, και ας ιδρώσω...και ας μην μπορώ να καρφώσω πια...όπως παλια...
Αλλά λέω, (ρε πούστη μου!!!) όταν βλέπω πως καυλώνω με κανα τέτοιο τσόλι...(που τρώω στη μάπα, σπο την τηλεοραση, απο το ιντερνετ, απο οπουδήποτε)..ρε μαλάκα κλείσε τα όλα αυτα, βγες για καφε με καμια κοπέλα, μιλα με καμια άλλη, γάμα καμια πουτανα για το διαφορετικο σεξ..
και όταν κάθομαι μπροστά απ την τηλεόραση και αγχωνομαι με τους θεους της μπάλας, τρώγοντας πίτσες και κατεβάζοντας μπύρες, ή παίζοντας στοίχημα (γεμίζοντας τα λεφτά των bookmakers....γιατι να το ξέρετε...ΠΑΝΤΑ αυτοι κερδίζουν)...να ψάξω να βρω την παλια spalding απο την αποθήκη, και να βγω να τη χτυπήσω έστω στο ραγισμένο ταμπλο της μπασκέτας...και ας λαχανιάσω, και ας ιδρώσω...και ας μην μπορώ να καρφώσω πια...όπως παλια...
Τι ψάχνεις ρε συ Sarouman, το σύστημα είναι τέτοιο. Στον αξιακό κώδικα του δυτικού κόσμου είναι νομιμοποιημένο τα επαγγέλματα που απαιτούν "ταλέντο" (αθλητές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές κ.α) αντί για σπουδές να είναι τα πιο υψηλά αμειβόμενα. Και βασικός σκοπός του κάθε σταρ συστεμ είναι να δημιουργεί πρότυπα και ερωτικές φαντασιώσεις. Αυτό καλώς ή κακώς ισχύει παντού και δύσκολα αλλάζει.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.100
- Πόντοι
- 17.085
Η Νο 1 κάβλα στην ελληνική tv.
Παρόμοια θέματα