loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
και ο παλιογκέουλας ο Καλλίρης γελάει σα χαζός και κοιτάει στο γάμο του καραγκιόζη,,,έλεος ρε....χούφτωσ'τη!!!!
και ο παλιογκέουλας ο Καλλίρης γελάει σα χαζός και κοιτάει στο γάμο του καραγκιόζη,,,έλεος ρε....χούφτωσ'τη!!!!
δε το κανω γ την κοπελα...κουκλα ειναι..Κουραστική έχεις γίνει.
Χαλάρωσε
γτ είχα άδικοοοοοοοοοοοοοοοοο????????????????????????????????δε το κανω γ την κοπελα...κουκλα ειναι..
γ αυτο που ειπωθηκε το κανω.
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γτ είχα άδικοοοοοοοοοοοοοοοοο????????????????????????????????
ε πες μου τότε το λόγο που λανθάνωναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. το να μην χουφτωνεις/κοιτας σαν λιγουρης δε σε κανει γκευ αλλα κυριο αξιοπρεπη.ε πες μου τότε το λόγο που λανθάνω
2.το να μην του αρεσει σαν γυναικα ειναι μια σοβαρη πιθανοτητα...
Λοιπόν για το νούμερο 1) έχω να σου πω ότι:1. το να μην χουφτωνεις/κοιτας σαν λιγουρης δε σε κανει γκευ αλλα κυριο αξιοπρεπη.
2.το να μην του αρεσει σαν γυναικα ειναι μια σοβαρη πιθανοτητα.
3.το να εχει σχεση παλι καλη πιθανοτητα.
1.δυσκολο να γινει,αλλα το δεχομαι..1. το να μην χουφτωνεις/κοιτας σαν λιγουρης δε σε κανει γκευ αλλα κυριο αξιοπρεπη.
2.το να μην του αρεσει σαν γυναικα ειναι μια σοβαρη πιθανοτητα.
3.το να εχει σχεση παλι καλη πιθανοτητα.
έτσι πες τα...για να ειναι γκει.
οχι απλα γκευ τυπε...για να ειναι γκει.
ρε τα πιστευετε αυτα που λετε?!
μπορει να μην ειναι του γουστου του..
επειδη αρεσει σε σας δε σημαινει οτι πρεπει να αρεσει στο 100% των ανδρων.....
το 1. κ το 3. δε μπαινω καν στο κοπο να το σχολιασω.
:o :o :o :o
1)Κι έπειτα από τις μαλακίες για το αν τη γυαλίζει τη καγκελόπορτα ο Θάνος, όπως πάντα ο Μουνίτζα θα βάλει τα πράματα στη θέση τους