Mikelantzelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 185
- Πόντοι
- 6
Που τι θυμηθήκατε αυτή σας είχε κάψει τις καρδιές βάλτε και μια Βίκυ Χατζηβασιλειου να κάνουμε σεφτέ!!!!!!!!
και εγω μαζι σου. Γυναικαρα.Βαζει πολλες γυναικες κατω ακομα και τωρα.Ολα τα λεφτα!!Θα εδινα παρα πολλα για να την γνωρισω φιλε οσα οσα !!!
Απλως να την γνωρισεις ?
Μαλλον παρακαθησε και ξεχειλωσε :S :Sτο ότι βλέπουμε όλα τα κρυοκωλα τυπου καινουργιου στα δεκάδες καναλια κι όχι την τυπισσα μηπως σημαινει ότι δεν "καθησε" σε καναλαρχες και παραγωγους?
Μαλλον παρακαθησε και ξεχειλωσε :S :S
Ρε τύπε, εδώ σου λέω ότι όταν είχε εκπομπή και οι μετοχές της εκαναν limit up, ήταν με έναν συνάδελφο της, της σειράς.
Χωρίς όνομα κ χωρίς δύναμη στο κανάλι.
Το εχω ξαναγραψει πιο πισω γι αυτη,πριν δυο ή τρια χρονια ειχαν παει στο κεντρο υγειας στη Μυκονο γνωστη παρουσιαστρια που την ειχαν ξεσκισει σαουδαραβες με ρηξη ωοθηκων ή κατι τετοιο τελος παντων και οι φημες μιλαγαν γι αυτη,μαλιστα με το που τελειωσε το καλοκαιρι εφυγε για την Αμερικη,απο τοτε εξαφανιστηκε κιολας,τωρα δεν ξερω αν ισχυει!Δ
Ρε τύπε, εδώ σου λέω ότι όταν είχε εκπομπή και οι μετοχές της εκαναν limit up, ήταν με έναν συνάδελφο της, της σειράς.
Χωρίς όνομα κ χωρίς δύναμη στο κανάλι.
Το εχω ξαναγραψει πιο πισω γι αυτη,πριν δυο ή τρια χρονια ειχαν παει στο κεντρο υγειας στη Μυκονο γνωστη παρουσιαστρια που την ειχαν ξεσκισει σαουδαραβες με ρηξη ωοθηκων ή κατι τετοιο τελος παντων και οι φημες μιλαγαν γι αυτη,μαλιστα με το που τελειωσε το καλοκαιρι εφυγε για την Αμερικη,απο τοτε εξαφανιστηκε κιολας,τωρα δεν ξερω αν ισχυει!
Το εχω ξαναγραψει πιο πισω γι αυτη,πριν δυο ή τρια χρονια ειχαν παει στο κεντρο υγειας στη Μυκονο γνωστη παρουσιαστρια που την ειχαν ξεσκισει σαουδαραβες με ρηξη ωοθηκων ή κατι τετοιο τελος παντων και οι φημες μιλαγαν γι αυτη,μαλιστα με το που τελειωσε το καλοκαιρι εφυγε για την Αμερικη,απο τοτε εξαφανιστηκε κιολας,τωρα δεν ξερω αν ισχυει!
Αν γαμιόταν με σαουδάραβες,γιατί δεν γαμιόταν και με καναν καναλάρχη για να είναι στην τηλεόραση;
Σαουδάραβας 10.000 τη νύχτα.
Καναλάρχης 5.000 το μήνα
Πέρα από τα λεφτά,δεν είχε και το ψώνιο να είναι στην τηλεόραση;