ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 198
- Πόντοι
- 6
Φίλε μιας και την είδα σήμερα στο ματς... για Σακίρα ξέρεις τιμές;
Ξερω αλλα δεν λεω.
Φίλε μιας και την είδα σήμερα στο ματς... για Σακίρα ξέρεις τιμές;
ποιος πιρφορος θα πληρωνε για να πηδηξει αυτη τη σαυραΦίλε μιας και την είδα σήμερα στο ματς... για Σακίρα ξέρεις τιμές;
ποιος πιρφορος θα πληρωνε για να πηδηξει αυτη τη σαυρα
μετά τι έγινε, πήγες τουαλέτες και την έπαιξεςΠαιδες την πρωτοείδα στο ΚΨΜ όντας φαντάρος. Ενώ όλοι χύνανε για πάρτη της , εμένα μου έβγαλε μια ψυχρότητα.
Κάτι το ανέραστο , το ντεκαβλε.
Είναι μουναρος σαν εικόνα , αλλά δεν είναι όσο σέξι θα περίμενε κανείς απο τέτοιο τούμπανο να είναι.
Ένα πράγμα "ανοιγω πόδια χέρια και περιμένω" .
Γκόμενα Αστερίας.
Ρε παιδιά, επειδή κάποιοι έχουμε διαφορετικά γούστα, πρέπει να την λέτε σους αλλους;
Και για να προλαβαω μερικούς:
Ουτε εμενα μου αρεσει η Παπαβασιλειου, και ναι, δεν θα την γαμούσα, γιατί πολύ απλά δεν θα της την έπεφτα. Τωρα αν μου την επεφτε αυτή, ναι θα την γαμούσα, εννοείται.
μετά τι έγινε, πήγες τουαλέτες και την έπαιξες
Παπάρια έχω...Πιανω την κουβεντα ευκολα αλλα μετα το γαμαω το θεμα...Τυπε εσυ το έχεις κιολας με το καμακι απο οσο θυμάμαι
Παιδες την πρωτοείδα στο ΚΨΜ όντας φαντάρος. Ενώ όλοι χύνανε για πάρτη της , εμένα μου έβγαλε μια ψυχρότητα.
Κάτι το ανέραστο , το ντεκαβλε.
Είναι μουναρος σαν εικόνα , αλλά δεν είναι όσο σέξι θα περίμενε κανείς απο τέτοιο τούμπανο να είναι.
Ένα πράγμα "ανοιγω πόδια χέρια και περιμένω" .
Γκόμενα Αστερίας.
έτσι για το κουτσομπολιό της υπόθεσης , μια φίλη μου έχει catering και έχει πάρε δώσε με κανάλια.
Μου έχει πει ότι είναι πολύ κακός άνθρωπος , πάρα πολύ κακός άνθρωπος.
Δεν πιστέυω πάντως ότι συνοδευέυει , τουλάχιστον όχι έτσι χύμα, την κόβω για πολύ εκμεταλέυτρια.
Πιστεύω ότι κάνει στρατηγικές πουτανιες , του στυλ σε μεγαλο-καναλάρχες , για να βγαίνει στο γυαλί.
τωρα ειναι η ευκαιρια του Σειρηνακη να ριξει την προταση την καλη!Και έφαγαν σουτ μαζί με τη Βογιατζάκη από την εκπομπή επειδή ακούγεται ότι τσακώθηκαν. Πρέπει να ταλαιπωρείται από αγαμίες το Ελενάκι...
τωρα ειναι η ευκαιρια του Σειρηνακη να ριξει την προταση την καλη!
Και έφαγαν σουτ μαζί με τη Βογιατζάκη από την εκπομπή επειδή ακούγεται ότι τσακώθηκαν. Πρέπει να ταλαιπωρείται απόαγαμίεςέλλειψη πορφιρογαμπρού το Ελενάκι...