Νέα

Έλενα Παπαβασιλείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ρε παιδιά αυτή γιατί βγαίνει κάθε πρωί σχεδόν γυμνή?
Γιατί δε δείχνει και το βρακί της επιτέλους να ησυχάσουμε?  

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΜΑΝΑΡΑ   :tits: :pipa3:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο γιουρκας την  :knockinb: απο οσο ξερω..αντε να παιξεις μπαλα μετα.

faustios

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
elenapapavasileioy1_123_513lo.JPG

τι να λεμε....

faustios

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
στο 0:30 που μιλαει ο τυπος, η γκομενα κανει να σηκωθει και ο τυπος με τα γυαλια ξεροβηχει... λεει μαλλον απο μεσα του , "τωρα θα μου τα δωσει ολα κ θα το παθω το εγκεφαλικο.... "

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Πολύ δυνατό τουμπανάκι.
Αλλά πολύ προστυχιά ρε γαμώτο.Έχει κάτι το πολύ αντιπαθητικό και ψεύτικο πάνω της για μένα. Μου την σπάει που ενώ είναι τόσο προκλητική στις εμφανίσεις της, το παίζει και σεμνό κορίτσι που φοβάται μην ανεβεί το φουστάνι της και φανεί το πιπί της στην τηλεόραση και φτιάχνει το μπλουζάκι της μην φανούν όοοοολα τα μεμέ της.Τα πλαστικά μεμέ της.Κατά βάθος είναι αλλη μια φτιασιδωμένη μετριότητα, που έχουν πέσει πάνω της κομμωτές,μακιγιέρ,image-makers,διαιτολόγοι και φυσικά πλαστικοί χειρούργοι και μια μετριότητα την έχουν κάνει να φαίνεται σα Θεά στο γυαλί.
Αφού είσαι πουτανίτσα,τι πας να περάσεις την εικόνα του καλού απλού κοριτσιού με αρχές???
Τέλος πάντων,είναι τέρψις για τα μάτια.

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
892
Πόντοι
86
Κατά βάθος είναι αλλη μια φτιασιδωμένη μετριότητα, που έχουν πέσει πάνω της κομμωτές,μακιγιέρ,image-makers,διαιτολόγοι και φυσικά πλαστικοί χειρούργοι και μια μετριότητα την έχουν κάνει να φαίνεται σα Θεά στο γυαλί.

Αρχηγε μου και οι αλλες της ΤV περνανε απο μακιγιερ, χειροθργους κλπ. αλλα ειναι ετη φωτος πισω απο την ΕΛΕΝΑΡΑ!!!!
Η κοπελα ειναι Θρησκεια πλεον!!! :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
μαγκες μην πλακωνεστε για μουνι που θα γαμιαρει αλλος

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Συμφωνώ με το φίλο drax.
Οντως πολύ γκομενάρα, φοβερό σώμα, βυζάρες, μπουτάρες... ΑΛΛΑ έχει κάτι το πολύ ψεύτικο πάνω της, που καταντά έως και αποκρουστικό.
Και η Μενεγάκη βγάζει αυτή την πουτανιά με τις εμφανίσεις της, και τα μπουτάκια και τα βρακάκια κλπ. αλλά δεν έχει αυτό το ψεύτικο χαμόγελο που έχει συνεχώς κολλημένο πάνω της η Ελενα!
Και είναι καθαρά βιτρίνα...κάθε μέρα κοντό φορεματάκι, και χαμόγελο της crest και δήθεν της την πεφτει ο άλλος ο γυαλάκιας (που θα σκέφτεται τι πουτανάκι έχω δίπλα μου) κλπ.
Απλά αν δεν κάνει καμιά φωτογράφηση της προκοπής βλέπω να βαριόμαστε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom