You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλενα Παπαβασιλείου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Γιατί, πριν τη γνωρίσει έπαιζε;
τι να λεμε....
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Γιατί δε φοράει ίσως;Γιατί δε δείχνει και το βρακί της επιτέλους να ησυχάσουμε?
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
...οτι στέκεται στις μυτες για να φανει πιο ψηλήτι να λεμε....
Γιατί δε φοράει ίσως; http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/misc/msn004.gif[/img[/URL]]
[/quote] :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Βγήκε μόνο με.. τη μπλούζα της η Έλενα Παπαβασιλείου
χουφτωνει καλα ο τυπος...
KANONI TV
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2010
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Μερικοί λόγοι για να ξυπνάμε κάθε πρωί με Έλενα Παπαβασιλείου..
www.kanonitv.gr/2011/01/elena-papavasileiou.html]http://www.kanonitv.gr/2011/01/elena-papavasileiou.html[/url]
www.kanonitv.gr/2011/01/elena-papavasileiou.html]http://www.kanonitv.gr/2011/01/elena-papavasileiou.html[/url]
Πολύ δυνατό τουμπανάκι.
Αλλά πολύ προστυχιά ρε γαμώτο.Έχει κάτι το πολύ αντιπαθητικό και ψεύτικο πάνω της για μένα. Μου την σπάει που ενώ είναι τόσο προκλητική στις εμφανίσεις της, το παίζει και σεμνό κορίτσι που φοβάται μην ανεβεί το φουστάνι της και φανεί το πιπί της στην τηλεόραση και φτιάχνει το μπλουζάκι της μην φανούν όοοοολα τα μεμέ της.Τα πλαστικά μεμέ της.Κατά βάθος είναι αλλη μια φτιασιδωμένη μετριότητα, που έχουν πέσει πάνω της κομμωτές,μακιγιέρ,image-makers,διαιτολόγοι και φυσικά πλαστικοί χειρούργοι και μια μετριότητα την έχουν κάνει να φαίνεται σα Θεά στο γυαλί.
Αφού είσαι πουτανίτσα,τι πας να περάσεις την εικόνα του καλού απλού κοριτσιού με αρχές???
Τέλος πάντων,είναι τέρψις για τα μάτια.
Αλλά πολύ προστυχιά ρε γαμώτο.Έχει κάτι το πολύ αντιπαθητικό και ψεύτικο πάνω της για μένα. Μου την σπάει που ενώ είναι τόσο προκλητική στις εμφανίσεις της, το παίζει και σεμνό κορίτσι που φοβάται μην ανεβεί το φουστάνι της και φανεί το πιπί της στην τηλεόραση και φτιάχνει το μπλουζάκι της μην φανούν όοοοολα τα μεμέ της.Τα πλαστικά μεμέ της.Κατά βάθος είναι αλλη μια φτιασιδωμένη μετριότητα, που έχουν πέσει πάνω της κομμωτές,μακιγιέρ,image-makers,διαιτολόγοι και φυσικά πλαστικοί χειρούργοι και μια μετριότητα την έχουν κάνει να φαίνεται σα Θεά στο γυαλί.
Αφού είσαι πουτανίτσα,τι πας να περάσεις την εικόνα του καλού απλού κοριτσιού με αρχές???
Τέλος πάντων,είναι τέρψις για τα μάτια.
Jimmy_Belarike
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 892
- Πόντοι
- 86
Κατά βάθος είναι αλλη μια φτιασιδωμένη μετριότητα, που έχουν πέσει πάνω της κομμωτές,μακιγιέρ,image-makers,διαιτολόγοι και φυσικά πλαστικοί χειρούργοι και μια μετριότητα την έχουν κάνει να φαίνεται σα Θεά στο γυαλί.
Αρχηγε μου και οι αλλες της ΤV περνανε απο μακιγιερ, χειροθργους κλπ. αλλα ειναι ετη φωτος πισω απο την ΕΛΕΝΑΡΑ!!!!
Η κοπελα ειναι Θρησκεια πλεον!!!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
μαγκες μην πλακωνεστε για μουνι που θα γαμιαρει αλλος
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Συμφωνώ με το φίλο drax.
Οντως πολύ γκομενάρα, φοβερό σώμα, βυζάρες, μπουτάρες... ΑΛΛΑ έχει κάτι το πολύ ψεύτικο πάνω της, που καταντά έως και αποκρουστικό.
Και η Μενεγάκη βγάζει αυτή την πουτανιά με τις εμφανίσεις της, και τα μπουτάκια και τα βρακάκια κλπ. αλλά δεν έχει αυτό το ψεύτικο χαμόγελο που έχει συνεχώς κολλημένο πάνω της η Ελενα!
Και είναι καθαρά βιτρίνα...κάθε μέρα κοντό φορεματάκι, και χαμόγελο της crest και δήθεν της την πεφτει ο άλλος ο γυαλάκιας (που θα σκέφτεται τι πουτανάκι έχω δίπλα μου) κλπ.
Απλά αν δεν κάνει καμιά φωτογράφηση της προκοπής βλέπω να βαριόμαστε...
Οντως πολύ γκομενάρα, φοβερό σώμα, βυζάρες, μπουτάρες... ΑΛΛΑ έχει κάτι το πολύ ψεύτικο πάνω της, που καταντά έως και αποκρουστικό.
Και η Μενεγάκη βγάζει αυτή την πουτανιά με τις εμφανίσεις της, και τα μπουτάκια και τα βρακάκια κλπ. αλλά δεν έχει αυτό το ψεύτικο χαμόγελο που έχει συνεχώς κολλημένο πάνω της η Ελενα!
Και είναι καθαρά βιτρίνα...κάθε μέρα κοντό φορεματάκι, και χαμόγελο της crest και δήθεν της την πεφτει ο άλλος ο γυαλάκιας (που θα σκέφτεται τι πουτανάκι έχω δίπλα μου) κλπ.
Απλά αν δεν κάνει καμιά φωτογράφηση της προκοπής βλέπω να βαριόμαστε...
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.266
- Πόντοι
- 2.306
μαγκες μην πλακωνεστε για μουνι που θα γαμιαρει αλλος
Παρόμοια θέματα