Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Τάσο είσαι.Εμένα μΕ αρέσει πάντα ο κώλος, ΚΩΛΟ ΧΑΤΖΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;
Θες Κώλο ε?
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Τάσο είσαι.Εμένα μΕ αρέσει πάντα ο κώλος, ΚΩΛΟ ΧΑΤΖΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;
μονο εγω ζηταω μια στοργικη αγκαλια εδω μεσα ε;Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Τάσο είσαι.
Θες Κώλο ε?
Που ήταν κι άργησε δεν τον ρώτησεςΚαλώς τα μάτια μας τα δυο...
Κάνεις δεν είναι τελειοςμονο εγω ζηταω μια στοργικη αγκαλια εδω μεσα ε;
Δεν είμαι αδιάκριτος, άσε που κρατάει ρόπαλο ;)Που ήταν κι άργησε δεν τον ρώτησες
Όχι δεν αφορά εσένα καθόλου.πολλυ ομορφη η φωτο της αγαπητης κυριας συναδελφου και για αλλη μια φορα ομορφαινει την ημερα μου καθως μολις ξυπνησα ενεκα νυχτερινης εργασιας.η εκπληξη ομως αφορα και εμενα αραγε η τωρα πλεον μενω στην απεξω
ειδομεν τοτε......Όχι δεν αφορά εσένα καθόλου.
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Τάσο είσαι.
Θες Κώλο ε?
Τύπε ακολούθησε την στο ινστα.Τις ίδιες ανεβάζει!
Εσυ φταις για ολα . ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕς ΤΟ ΝΤΥΜΕΝΟ > >Ντυμένη τη θέλουμε, μας εξιτάρει καλύτερα.
Οχι παντα ... Μερικες φορες ομως ναι ( αρκετες ;))Τύπε ακολούθησε την στο ινστα.Τις ίδιες ανεβάζει!
Εσυ να ερθεις να το δεις απο κοντα .Ούτε εκεί βάζει κώλο Χατζή
Και μετά να αποχωρήσει ως άλλος Καίσαρ λέγοντας: veni, vidi, vici...Εσυ να ερθεις να το δεις απο κοντα .
Θα του κρατησω ομως το ενδυμα που φοραει σαν τροπαιο απο την συναντησηΚαι μετά να αποχωρήσει ως άλλος Καίσαρ λέγοντας: veni, vidi, vici...
Και τι; Θα βγει γυμνός στους δρόμους σαν τον Αρχιμήδη να φωνάζει εύρηκα;Θα του κρατησω ομως το ενδυμα που φοραει σαν τροπαιο απο την συναντηση
Οχι θα του δωσω κατι αλλο πιο σεμνοΚαι τι; Θα βγει γυμνός στους δρόμους σαν τον Αρχιμήδη να φωνάζει εύρηκα;
άμα θέλετε σας το περιγράφω αναλυτικά εγώ το κωλοΕσυ να ερθεις να το δεις απο κοντα .
Αν κρίνω από το άβαταρ, δεν του αρέσουν τα σεμνά ;)Οχι θα του δωσω κατι αλλο πιο σεμνο
το σεμεδακι απο την τηλεοραση? :S :S :SΟχι θα του δωσω κατι αλλο πιο σεμνο