Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Συνήθως το νοιώθω (για να το φωναξω) στις ταινίες κ <<αλλου>>..Δεν ξερω βεβαια αν το ενοιωθες που την φωναζες
Εξαρτάται κ την στιγμή, δεν ξέρω.
Συνήθως το νοιώθω (για να το φωναξω) στις ταινίες κ <<αλλου>>..Δεν ξερω βεβαια αν το ενοιωθες που την φωναζες
τυπε τι αφαιρετικη νομιζα θα της εβγαζες τα ρουχα και ειχα κατεβασει σωβρακο να μαι ετοιμοςΜιας και όλοι εδώ μέσα είμαστε θαυμαστές της Έλενας, να τολμήσω μια πιο "αφαιρετική" προσέγγιση της ομορφιάς της ;
Χαίρομαι που εκτιμάς το σοβαρό, έως μοναστηριακο.
τυπε τι αφαιρετικη νομιζα θα της εβγαζες τα ρουχα και ειχα κατεβασει σωβρακο να μαι ετοιμος
Σωστός! Υπάρχουν αφαιρέσεις και «αφαιρέσεις». Η δική μου είναι από τις δεύτερες. Ελπίζω σύντομα να έχω κι από τις πρώτες, αλλά πραγματική όχι εικονική!!
..αν θέλει η Αλεξάνδρου να γράψει εδώ στο Τόπικ να την περάσουμε μια βαρκοπορεια όπως λεμε και στην Μ.Υ.Κ.
Καλή όρεξη κοκορικο μου :-* :-*
... τώρα τρώμε.. ησυχία..
....Καλή όρεξη κοκορικο μου :-* :-*
επιδόρπιο τι έχει? Έτσι εμεις εδώ στο φόρουμ μόνο τρώμε δεν τον τρώμε αφού είμαστε καριοληδες και γαμια δες μεγάλοι!!!!
... τώρα τρώμε.. ησυχία..
...Τα ω3 βοηθάνε στην αύξηση της αθλητικής και σεξουαλικως απόδοσης επίσης κάνουν καλό στους τενοντες και τις αρθρώσεις
Τα ω3 βοηθάνε στην αύξηση της αθλητικής και σεξουαλικως απόδοσης επίσης κάνουν καλό στους τενοντες και τις αρθρώσεις
Κανείς σας δεν έχει ανάγκη...
....λεβέντη μου δεν έχεις εσύ ανάγκη το ω3...εγώ το έχω ανάγκη ως παππππππούλης.
εγώ έχω ανάγκη τον έρωτα για αυτό δήλωσα συμμετοχή power of love αν με πάρουν στηρίξτε!!!Κανείς σας δεν έχει ανάγκη
Αν σε πάρουν να μας κάνεις κονέ με κανένα μωράκι από εκεί ;)εγώ έχω ανάγκη τον έρωτα για αυτό δήλωσα συμμετοχή power of love αν με πάρουν στηρίξτε!!!
αμέ δήλωσα και για survivor!!! Άμα ψηφίσει το σαιτ κάτι θα γίνει ισωςΑν σε πάρουν να μας κάνεις κονέ με κανένα μωράκι από εκεί ;)
Βρήκα μια φρέσκια
Κάνε λίγο υπομονή να γνωριστείτε καλύτερα στο μπουKαλησπέρα ρε παιδιά και κυρίως καλησπέρα ΕΛΕΝΑΡΑ ΜΑΣ!
επειδή είμαι αρχάριος εδω στο σαιτ..
πως θα μπορουσα να επικοινωνησω με την ΕΛΕΝΑ ΜΑΣ!? γιατι ψαχνω τηλεφωνο και δεν μπορω να βρω με τπτ!!
ΕΛΕΝΑΡΑ αμα με ακους SOS λιωνω