athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.040
- Πόντοι
- 12.756
Καλημερα Κουκλα..η μαλλον κουκλες
Καλημερα Κουκλα..η μαλλον κουκλες
με την Vicky love κανεις duo?
...μπλα μπλα... μουμπλε μουμπλε...
Κάνε μου ανάπαντητη να σε ακούσω λίγο βρε μικρούλι
trio ...με την Vicky love κανεις duo?
αν σου κανει αναπαντηση ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙς βρε χαζουλι το μικρουλι?
εεεεε!!!!ναι βρε!duo εσεις και ενας εγω ...trio!!!2+1=3 απο παλια!!!trio ...
Kαλησπερα
Ωραίο χαμόγελο έχει η φίλη σου...
Πληροφορίες για την vicky love πού βρίσκουμε;vicky love ..
Kαλημερα
Και οι δύο απίθανες, όμως ειδικά εσύ φυσάς στην φωτογραφία!!! αξιζε η απουσία σου!!!! Θα μας πάρεις τελείως τα μυαλά...........και όχι μόνο!!
Πληροφορίες για την vicky love πού βρίσκουμε;
ένταξη θεουλις!!!!Θα σου γραψω εδω αποκατω οδηγιες για ναβρεις περισσοτερες πληροφοριες γι αυτην.
πρπει να εχεις ομως γνωσεις Η/Υ και γνωσεις χρησης ιντερνετ.
αλλιως δεν γινεται. ειναι αρκετα πολυπλοκο.
ακολουθεις τα βηματα οπως σου τα περιγραφω για να μην γινει καποιο λαθος και ξεπρογραμματιστει ο browser που χρησιμοποιεις και εχεις θεματα ασφαλειας μετα και κολησεις καποιον ιο.
1) πληκτρολογεις την ακολουθη δι/νση στον browser σου
2) ΕΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ τοτε θα εχεις δει μια σελιδα σχεδον αδεια με ενα κενο παραληλογραμμο στην μεση
3) ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΛΑΘΟΥΣ: ΕΝΤΟΣ του παραλ/μου αυτου πληκτρολογεις το νομα VICKY LOVE οπως ακριβως το γραφω
4) Με προσοχη και μεγιστη αυτοσυγκεντρωση, εντοπιζεις στο πληκτρολογιο το πληκτρο που γαρφει 'ENTER'!
σεαυτο το σημειο πρεπει να επιστησω την προσοχη σου να μην γινει καποιο λαθος που σου δημιουργησει τεχνικα προβληματα - δεν φερω καμμια ευθυνη σε περιπτωση καταστροφης του pc σου!
Λοιπον, αφου το διπλοτσεκαρεις, ΤΟ ΠΑΤΑΣ, απαξ, και με τροπο ωστε να κανει επαφη και να τρεξει το πολυπλοκο προγραμμα της google που θα σου ανασυρει περισσοτερες πληροφοριες για την εν λογω πορνοκορασιδα.
5) Εμφανιζονται πολλες σελιδες με περιεχομενο σεχτικα με αυτην. καλη διασκεδαση!
Γράφτον τι θες κι ασχολιέσαι με τα μηδενικά εδώ μέσα...Ουτε καν δεν εχω διαθεση παρεξηγησης μαζι σου netsome ...
Μην φυτρώνεις οπουδήποτε.αν σου κανει αναπαντηση ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙς βρε χαζουλι το μικρουλι?
Γράφτον τι θες κι ασχολιέσαι με τα μηδενικά εδώ μέσα...
Μην φυτρώνεις οπουδήποτε.
εσύ που κάνεις τέτοιες ερωτήσεις τι πιστευεις{χαμηλοφωνα}
ρε συ ελενα, ο φιλος σου ο ντουνταρας ειναι με τα καλα του σιγουρα?