anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
ψηφοδέλτιο...τι ειναι αυτο Μπλε μνημα ..
μπλε σταυρός...
ψηφοδέλτιο...τι ειναι αυτο Μπλε μνημα ..
Δεν λεω ακομα ... ;)ΛΕΣ να παίξει καμία παρτουζα; ;η σόλο θα είναι το δώρο,Καλημέρα κούκλα
Γιατι ? Τοσα ωραια κοριτσια ειναι στο bou που ομορφαινουν το χωρο..εχω καταλαβει τι εννοεις αλλα απο μονη της η παρουσια σου εδω ειναι δωρο!!!
ελααααα!!!!!η μετριοπαθεια ειναι για τους μετριους!!εσυ εισαι αστερι!Γιατι ? Τοσα ωραια κοριτσια ειναι στο bou που ομορφαινουν το χωρο..
Δεν ειναι θεμα μετριοπαθειας γιαβρι μου ... Απλα οτι ξεχωριστο εχει ο καθενας μας , δεν το βλεπει ο ιδιος τοσο καλα , αλλα οι αλλοι που τον περιβαλουν , και που ειναι ποιο αντικειμενικοι παρατηρητεςελααααα!!!!!η μετριοπαθεια ειναι για τους μετριους!!εσυ εισαι αστερι!
έτσι και δεν κάτσει η μπίλια,,στης 2000 χιλ σελίδες,θα τα ξαναπούμε από κοντά σίγουρα,αστέρι όπως το τρελό 2ωρο,Που περάσαμε Ελενάκι μου...!!!!Δεν λεω ακομα ... ;)
Καλημερα Ντουσαν :-*
Και αν σε κατσει . ...έτσι και δεν κάτσει η μπίλια,,στης 2000 χιλ σελίδες,θα τα ξαναπούμε από κοντά σίγουρα,αστέρι όπως το τρελό 2ωρο,Που περάσαμε Ελενάκι μου...!!!!
αν με κάτσει την έκατσεςΚαι αν σε κατσει . ...
αν με κάτσει την έκατσες
[/quote ο καλος ο μυλος...
ρε γυναικαρα!!!μας εχεις συνεχεια καυλωμενους!!...μουναρε!
Ειμαστε αισιως στις 1990 σελιδες , αρχης γινομενης τον Ιουνιο του 17 (κοντευουμε να κλεισουμε χρονο)
Στις 2000 θα σας κανω ενα <<δωρο>> που πιστευω θα ικανοποιησει αρκετους
Ενω , αν ολοι αυτοι οι <<λιγουρηδες>> τα εγραφαν αυτα , (τα οποια θεωρω φυσιολογικα) , στο νημα καποιων απο τις γνωστες υποστηριζομενες ανεξαρτητες , θα ηταν αποδεκτο για σενα ε ? Θα εγραφες κατι παρομοιο εκει ? η θα φοβοσουν μην σε την πεσουν οι νταβαδες ??Χαλαρώστε λιγο ρε λιγούρηδες
Να σκεφτεις ;) ;)Αρκετούς; χμμμ σε λουκούλειο γεύμα από τα χεράκια σου πάει το μυαλό μου, γιατί δεν τολμώ να σκεφτώ κάτι παραπάνω
Ενω , αν ολοι αυτοι οι <<λιγουρηδες>> τα εγραφαν αυτα , (τα οποια θεωρω φυσιολογικα) , στο νημα καποιων απο τις γνωστες υποστηριζομενες ανεξαρτητες , θα ηταν αποδεκτο για σενα ε ? Θα εγραφες κατι παρομοιο εκει ? η θα φοβοσουν μην σε την πεσουν οι νταβαδες ??
Η ανηκεις σ αυτην την κατηγορια , οποτε καταλαβαινω και την αντιδραση σου ?
Καλησπερα , καλως σε βρηκαμε rabit :-*
Εδω και λιγο καιρο εχω μειωσει την παραμονη μου στο νημα. Ειπα να αφησω λιγο χωρο σε <<αλλους>> ?? που αγωνιουν σχετικα με την δουλεια που εχουν... η δεν εχουν....
Μεχρι και μηνυματα (πμ) ειχα, για να σιωπησω ..
Τες πα , παραμενω στο νημα και οταν ηρεμησω και απο καποια αλλα θεματακια, θα τα λεμε ποιο συχνα ...