barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.191
- Πόντοι
- 5.506
οταν εχεις το κλειδι του αυτοκινητου στην τσεπη φουσκωνει πιο πολυ μπρο :S :S
μην μασας δεν θα το καταλαβει κανεις
Σοφοτατον το σαφεστατο.
οταν εχεις το κλειδι του αυτοκινητου στην τσεπη φουσκωνει πιο πολυ μπρο :S :S
μην μασας δεν θα το καταλαβει κανεις
Στην μεγαλη των μπατσων σχολη , θυμασαι το λογο που ειχε βγαλει ο διευθυντης ,και κατω απο το γραφειο γινοταν της κολασεως ...για δοκιμασε λιγο απ αυτο .χιχιχιχιχιΕχε χαρη που εχω κοσμο γυρω μου και δε μπορω να σηκωθω απο το γραφειο.
Σεξοκουκουβάγια δώσε προγνωστικά για άσχετους λοιπόν ώρα 22:30 => Λεβάντε - Λεγκάνες! ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΛΕΒΑΝΤΕ
Γιατί βλέπω να χάνεις πελατεία από τους πολλούς κουβανούς
Y.Γ.
Ένα μουνί εδώ μέσα μου είχε στείλει και pm ότι σου κόβω την πελατεία, αλλά άμα τον ρίξω μέσα στον Πάμισο να τον φάνε τα χέλια δε θα φταίω (και τον ενημέρωσα).............
Στην μεγαλη των μπατσων σχολη , θυμασαι το λογο που ειχε βγαλει ο διευθυντης ,και κατω απο το γραφειο γινοταν της κολασεως ...για δοκιμασε λιγο απ αυτο .χιχιχιχιχι
Ελενα πονας και φταιει ο Πειραιας!Και για να ξυπνησουμε εντελως και να παμε και για καμμια δουλεια
Αργοπορημένα απαντώ, αλλά έστω. Λοιπόν, έχω την αίσθηση ότι το αποζητάς, από άνστικτο το λέω, δεν έχω κάτι άλλο να επιχειρηματολογήσωΘα ηθελα πριν σου απαντησω στην ερωτηση , να μου πεις τι , σε οδηγησε να την κανεις .
Καλημερα γιαβρι μου
Κοίτα ΕΣΥ τι κάνεις, τώρα η Ελένη κάνει καλά τη δουλειά της, που μας έκανες κογιότ πριν μερικές ώρες να σου δώσουμε και προγνωστικά, λες κι έχω καμμιά υποχρέωση επειδή βαριέσαι να www.bourdela.com/forum/index.php?topic=367.93885]διαβάσεις εκεί[/url] όπως τόσοι άλλοι εδώ μέσα.Ελενα πονας και φταιει ο Πειραιας!
Μπα δεν το αποζηταω ..Απλα ειμαστε στον ιδιο χωρο με την Λιλα και βγηκαμε μια φωτο για πλακα ..Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο ;) ;)Αργοπορημένα απαντώ, αλλά έστω. Λοιπόν, έχω την αίσθηση ότι το αποζητάς, από άνστικτο το λέω, δεν έχω κάτι άλλο να επιχειρηματολογήσω
Βαγιαδολίδ χωρις καμμια αμφιβολια :S :SΑν προκαλέσει κάποια μέρα θα φάει ναπάλμ και θα τον μάθεις, ειδάλλως όχι να μου ΚΑΘΕΣΑΙ τζάμπα αλλά και να με πληρώνεις από πάνω ΔΕΝ αποκαλύπτω, ούτε θα πετάξω υπονοούμενα.
Πάμε παρακάτω => Βαγιαδολίδ - Σαραγόσα τι λες ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΟΥ?????
1) δε ζητησα προγνωστικα, ειπα αν θα παιξουμε κανα στοιχημα 2) δεν ηξερα οτι υπαρχει ανοιχτο τετοιου ειδους θεμα 3) το ΕΣΥ ασε να μου το γραφουν με κεφαλαια αυτοι που εχουν και λιγακι τροπους, λες και γνωριζομαστε κι απο χθες!Κοίτα ΕΣΥ τι κάνεις, τώρα η Ελένη κάνει καλά τη δουλειά της, που μας έκανες κογιότ πριν μερικές ώρες να σου δώσουμε και προγνωστικά, λες κι έχω καμμιά υποχρέωση επειδή βαριέσαι να www.bourdela.com/forum/index.php?topic=367.93885]διαβάσεις εκεί[/url] όπως τόσοι άλλοι εδώ μέσα.
τυπε ο ντουνταρας είναι σουργελο1) δε ζητησα προγνωστικα, ειπα αν θα παιξουμε κανα στοιχημα 2) δεν ηξερα οτι υπαρχει ανοιχτο τετοιου ειδους θεμα 3) το ΕΣΥ ασε να μου το γραφουν με κεφαλαια αυτοι που εχουν και λιγακι τροπους, λες και γνωριζομαστε κι απο χθες!
ο λιλας σε περναει ελενα μου γιατι βαζει κουτσουραΜπα δεν το αποζηταω ..Απλα ειμαστε στον ιδιο χωρο με την Λιλα και βγηκαμε μια φωτο για πλακα ..Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο ;) ;)
Καλησπερα και δεν πειραζει που αργησες γιαβρι μου
Ποναω λιγο αλλαααααα....Ελενα πονας και φταιει ο Πειραιας!
τι παιζει εδω περα? τον εθιξα καπου?τυπε ο ντουνταρας είναι σουργελο
θίγεται από μονος τουτι παιζει εδω περα? τον εθιξα καπου?
Χαλαρωστε ... Ειναι ανευ λογου αυτο .. ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑς ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ , ΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ;) ;)τι παιζει εδω περα? τον εθιξα καπου?
ειρηνη υμινΧαλαρωστε ... Ειναι ανευ λογου αυτο .. ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑς ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ , ΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ;) ;)
ειρηνη υμιν